Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nesnáším ofinky, ona nesnáší kadeřnictví. Stříhá babička - zrovna včera jí to vzala, o dost. Má to nad ramínka. Prostě mikádo. Vypadá to hezky. Ale už začíná mít vlasy hustý a je vidět, že už to chce stříhat ve více vrstvách, tak jí musím přemluvit na kadeřnici. Jemné vlásky stačí vzít doma.
@Luisiana píše:
@Run Díky, to byli 10cm dlouhé nůžky na papír![]()
jo taky používáme. Jak jsi docílila tý boule? Stříhala jsi vrstvy postupně? Malá se to na jedný straně otáčí ven a na druhý dovntiř, tak tohodle asi nikdy nedocílíme ![]()
@Run Vůbec netuším, sříhala jsem to mokré ale na rovně ale přes hřeben jsem to kousek jakoby nadzvedla. Takže se to tak nějak ustřihlo jakoby do vrstvy. A ráno to vypadalo takhle. Zubaté to má ale není to tak vidět, taky se jí to různě kroutí… A moc neposedí tak je to vždycky rychloakce. Pohádky to jistí ![]()
Mam na mysli cokoli, co maji vase slecny na hlave.Ja bych chtela holce vlasky zkratit, ma to jemne a lita ji to, chlap je proti.Nebo nevite kde na netu najdu jeste fotky holcicek kolem druheho roku s kratsimi vlasy? klidne davejte fotky dal.
@Jajvy Fotku uplně zepředu nemám ale má normálně střihnutou ofinu nad obočím. Hlavně ať jí to neleze do očí. Já na ty účesy moc nejsem… Ať je to praktické a neleze jí to do očí a nenamáčí to v polévce. ![]()
Možná tady na té fotce je to lépe vidět?
Naše dcera měla ve dvou letech na hlavě toto
od té doby se držíme delšího nebo kratšího mikáda. Delší čas sice trvalo než všechny vlasy dorostly do jednotné délky, ale teď je to super.
@MisaHanuska jezis ta je krasna ![]()
jinak me ani nenapadlo strihat. ale asi o tom popremyslim ![]()
Holky, jak já vám závidím, že máte co česat
Holce budou v březnu tři roky a má takovéhle číro a ne a ne to růst ![]()
Ja jsem nasi skoro dvouletou slecnu jeste nestrihala. Zatim cesu culiky, bud jeden nahore a nebo dva.
Ahojte. Dcera ma 2 roky a premyslim, co s jejimy vlasky.Ma je jemne. Mohly byste sem hodit fotecky, jaky uces maji vase cca 2lete holcicky.Diky