Účesy pro malé holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jajvy
5.2.15 08:24

Uces u holcicky

Ahojte. Dcera ma 2 roky a premyslim, co s jejimy vlasky.Ma je jemne. Mohly byste sem hodit fotecky, jaky uces maji vase cca 2lete holcicky.Diky

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
5.2.15 08:35

Nesnáším ofinky, ona nesnáší kadeřnictví. Stříhá babička - zrovna včera jí to vzala, o dost. Má to nad ramínka. Prostě mikádo. Vypadá to hezky. Ale už začíná mít vlasy hustý a je vidět, že už to chce stříhat ve více vrstvách, tak jí musím přemluvit na kadeřnici. Jemné vlásky stačí vzít doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
5.2.15 09:03

Mas na mysli strihy nebo ucesy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.2.15 09:09

@Jajvy Zrovna včera jsem jí stříhala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.15 09:12

@Luisiana ty jo, to je jak od profíka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.2.15 09:16

@Run Díky, to byli 10cm dlouhé nůžky na papír :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.15 09:17
@Luisiana píše:
@Run Díky, to byli 10cm dlouhé nůžky na papír :mrgreen: :mrgreen:

jo taky používáme. Jak jsi docílila tý boule? Stříhala jsi vrstvy postupně? Malá se to na jedný straně otáčí ven a na druhý dovntiř, tak tohodle asi nikdy nedocílíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
5.2.15 09:21

@Run Vůbec netuším, sříhala jsem to mokré ale na rovně ale přes hřeben jsem to kousek jakoby nadzvedla. Takže se to tak nějak ustřihlo jakoby do vrstvy. A ráno to vypadalo takhle. Zubaté to má ale není to tak vidět, taky se jí to různě kroutí… A moc neposedí tak je to vždycky rychloakce. Pohádky to jistí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
5.2.15 09:45

Mam na mysli cokoli, co maji vase slecny na hlave.Ja bych chtela holce vlasky zkratit, ma to jemne a lita ji to, chlap je proti.Nebo nevite kde na netu najdu jeste fotky holcicek kolem druheho roku s kratsimi vlasy? klidne davejte fotky dal.

• Citovat
  • Upravit
Jajvy
5.2.15 09:47

Je mohla bych poprosit Luisianu i o foto zepredu prosim?

• Citovat
  • Upravit
19015
5.2.15 09:54

@Jajvy Fotku uplně zepředu nemám ale má normálně střihnutou ofinu nad obočím. Hlavně ať jí to neleze do očí. Já na ty účesy moc nejsem… Ať je to praktické a neleze jí to do očí a nenamáčí to v polévce. :mavam:

Možná tady na té fotce je to lépe vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
5.2.15 09:57

Naše dcera měla ve dvou letech na hlavě toto :mrgreen: od té doby se držíme delšího nebo kratšího mikáda. Delší čas sice trvalo než všechny vlasy dorostly do jednotné délky, ale teď je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
5.2.15 10:02

@MisaHanuska jezis ta je krasna :)

jinak me ani nenapadlo strihat. ale asi o tom popremyslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.2.15 10:17

Holky, jak já vám závidím, že máte co česat :-D Holce budou v březnu tři roky a má takovéhle číro a ne a ne to růst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
5.2.15 10:19

Ja jsem nasi skoro dvouletou slecnu jeste nestrihala. Zatim cesu culiky, bud jeden nahore a nebo dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová