Reality v powerpointu???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
9.11.09 20:46

Reality v powerpointu???

Ahoj holky,
potřebovala bych radu. Máme do školy zpracovat prezentaci v powerpointu. Téma realitní kancelář - prodej nemovitostí. Mám udělaný úvod na první stránku, na druhou bych chtěla dát domy, na třetí byty, čtvrtou pozemky,.....
Je možné to takhle udělat tak, abych měla na každé stránce alespoň 5 objektů (obrázek + informace o něm) a jak to mám vlastně udělat??? Hledala jsem nějakou možnost ve stylech, ale na nic jsem nenarazila.
Jak víte, tak jsem přes počítače docela antitalent :pocitac: , prosím prosím, poraďte mi, jak na to :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
9.11.09 21:40

Já bych věnovala každé nemovitosti vlastní stránku, pokud tam budou i nějaké informace - ať to tam není naňahňané - snímky by neměly přetékat a měly by být čitelné i ze zadních řad :wink:

Spíš bych barevně třeba odlišila pozadí ve stejném stylu - takže třeba domy s červeným pozadím, byty s modrým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
10.11.09 11:17

Závisí ale na tom, za jakým účelem ta prezentace realitky má být vytvořena - jako reklama? Nebo prezentace simulující internetové stránky? Představení realitky případnému klinetovi?
Vím, že je to do školy, ale píšu proto, že si buď můžeš vybrat, nebo to může být soušást zadání, to nevím. Nebo to ber prostě jako inspiraci ;)

• Reklama - chce to hodně fotek, míň textu, odkazy na www stránky/katalog, a samozřejmě na každé stránce kontakt
  • Internet - mělo by to být podrobnější, úvodní stránka - název spol+nějaká fotka, 2.stránka představení firmy, a dál např. 3 strany s přehledem jako tabulka - pro byty/domy/pozemky zvlášť - kde by byla lokalita velikost + případný balkon/terasa/garáž, cena. Další stránky by byla s detaily jednotlivých nemovitostí z tabulek (stáří stavby, standard vybavení, druh vytápění, před/po rekonstrukci, typ pozemku, v jaké lokalitě, místní vybavenost a dostupnost mhd, …)
  • Prezentace klientovi - první stránka název, fotky 1-2 nemovitostí, které nabízí (nebo úspěšně zprostředkovala, tj. referenční). Další stránka - jak dlouho působí na trhu, jak široká je síť kanceláří, makléřů, jestli spolupracuje s bankami a jinými institucemi, vyzdvihnout v čem se považuje za lepší, než konkurence. Pak několik stránek, kde budou na stránce max 2 reality (ať už byty, domy) se základními údaji a s odkazem na katalog/www kde je víc informací
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová