Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
potřebovala bych radu. Máme do školy zpracovat prezentaci v powerpointu. Téma realitní kancelář - prodej nemovitostí. Mám udělaný úvod na první stránku, na druhou bych chtěla dát domy, na třetí byty, čtvrtou pozemky,.....
Je možné to takhle udělat tak, abych měla na každé stránce alespoň 5 objektů (obrázek + informace o něm) a jak to mám vlastně udělat??? Hledala jsem nějakou možnost ve stylech, ale na nic jsem nenarazila.
Jak víte, tak jsem přes počítače docela antitalent
, prosím prosím, poraďte mi, jak na to
![]()
Já bych věnovala každé nemovitosti vlastní stránku, pokud tam budou i nějaké informace - ať to tam není naňahňané - snímky by neměly přetékat a měly by být čitelné i ze zadních řad ![]()
Spíš bych barevně třeba odlišila pozadí ve stejném stylu - takže třeba domy s červeným pozadím, byty s modrým…
Závisí ale na tom, za jakým účelem ta prezentace realitky má být vytvořena - jako reklama? Nebo prezentace simulující internetové stránky? Představení realitky případnému klinetovi?
Vím, že je to do školy, ale píšu proto, že si buď můžeš vybrat, nebo to může být soušást zadání, to nevím. Nebo to ber prostě jako inspiraci ![]()