Piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VT
2.10.11 21:24

Ring je lepší

Ještě jedna rada:
Nevím, jaký typ piercingu máš, jestli činku, nebo kroužek. Vzhledem k tomu, že mluvíš o šroubovací kuličce, předpokládám že činku. Jestli to jde, doporučuji vyměnít za kroužek, protože kulička z ringu se vymáčkne daleko lehčeji, než jde povolit někdy hodně zatažený závit na čince. Totéž platí pro nasazování po určité době bez piercingu (díky oblým koncům kroužku oproti ostřejšímu závitu). Je lepší nasadit kroužek, a teprve až se dírka po několika dnech roztáhne, vyměnit za činku. Bát se toho nemusíš, tkáň je dostatečně pružná, aby si s tím poradila (přímka X rádius). VT :-)

• Citovat
  • Upravit
3951
2.10.11 22:52
VT píše:
Ještě jedna rada:
Nevím, jaký typ piercingu máš, jestli činku, nebo kroužek. Vzhledem k tomu, že mluvíš o šroubovací kuličce, předpokládám že činku. Jestli to jde, doporučuji vyměnít za kroužek, protože kulička z ringu se vymáčkne daleko lehčeji, než jde povolit někdy hodně zatažený závit na čince. Totéž platí pro nasazování po určité době bez piercingu (díky oblým koncům kroužku oproti ostřejšímu závitu). Je lepší nasadit kroužek, a teprve až se dírka po několika dnech roztáhne, vyměnit za činku. Bát se toho nemusíš, tkáň je dostatečně pružná, aby si s tím poradila (přímka X rádius). VT :-)

ano, mám činku… ty pracuješ v nějakém piercingovém studiu, že se v tom tak vyznáš? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
2.10.11 23:28

Ne. Ale sám mám piercingy tři, ten nejstarší už osm let, sám jsem si je dělal. Od té doby jsem piercing aplikoval i několika kamarádkám. Takže s tím mám už nějaké zkušenosti. Nevěřím studiím, přijde mi to více intimnější a hygyeničtější udělat to doma, v příjemném a podle mne i čistším prostředí, kde se cítíš dobře. Když o tom něco víš, zas taková věda to není. Musíš vědět něco o materiálech, anatomii (např. při piercingu klitorisu je nebezpečí porušení nervu, pokud nevíš kudy nervy vedou), dodržet zásady hygieny a, samozřejmě, mít nástroje a vědět jak. Viděl jsem už hodně zmršených piercingů z rádoby „saloonů“ (nízko pod kůží, nakřivo, krátký vpich, zhnisaní po aplikaci stříbrného šperku, apod.) aby mě to od jejich návštěvy odradilo. O prostředí tam a ceně nemluvě. Piercing mě prostě baví… :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.10.11 07:30

ahoj, trošku se vmísím, mám 2, ale teď v těhu jsem vyměnila kroužky za prohlý činky s kuličkama - vyndávám před každou poradnou na gyndě, nevím, jak by se mudr. na to tvářil, poslepu se mi ta činka líp potom nandává, kuličku do ringu nejsem schopná sama poslepu namáčknout :mrgreen: . Když se to nandá hned, je to úplně o.k., tak 2-3 dny - už se to začíná stahovat. Ale zjistila jsem , že i stačí jen třeba 1× za den protáhnout (třeba piercing máznout vazelínou ) a piercin tam nenechávat, takže tak to budu asi praktikovat v porodce, a dám zpět až doma :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7602
3.10.11 08:44

Ahoj, koukám, že to tu někdo objevil :mrgreen:
Já nakonec pierc vyndávala pár hodin před porodem. Gynekolog sice při každé návštěvě nadával, ale jeho jsem si nevšímala, v porodce mi to vyndala asistentka, protože já jsem si tu naušničku taky nikdy nevyndala a přes ten pupek jsem tam ani pořádně nedosáhla, natož abych tam viděla :lol:
No, nicméně jsem byla tak dorvaná, že jsem si ho zkusila nasadit až asi tři týdny po porodu a už to nešlo :-?
Pak jsem byla znovu těhotná, teď jsem 5měsíců po druhém porodu a stále bez „miláška“ :-(
Musím vykoumat v Praze někoho šikovnýho, kdo mě zase opíchá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
3.10.11 10:08

ja se taky trosku vetru :mrgreen:
ja ho vyndala 2dny pred revizi tj 21.9. a vcera byl uspesne nasazen, teda s lubr.gelem, ale je tam a jsem stastna jako blecha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
3.10.11 16:38

Jak jsem říkal, daleko lépe se vyndavá kroužek. Jeho nevýhodou je, že daleko hůř se nandavá. Ono trefit se do zápichů v kuličce, zvláště když na to člověk nevidí, to už samo o sobě je „malý porod“. :) Je to řešení pro ty, co si ho chtějí nechat do poslední chvíle, nechtějí s ním „šachovat“ (vyndavat, nasazovat), a v případě potřeby ho vyndat velmi snadno (neriskovat problém se špatnou možností povolení kuličky na závitu). Ring se posléze i lépe vtlačuje do již stažené dírky, díky oblým hranám a hladkému povrchu. Lubrikační gel není nutný, většinou stačí jen pořádně naslinit (jak šperk, tak místo vpichu), eventuálně voda s mýdlem. :wink:

• Citovat
  • Upravit
5644
3.10.11 17:01

no porod to teda byl :-)
Musím říct ze mi to trvalo přes hodinu.vrchní dírka ok ale ta spodni schovaná sla špatně ale prorvala jsem ho tam. :mrgreen:
Jsem řada už jsme si na to s manzelem hodne zvykli 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
3.10.11 20:37
bellezza píše:
Musím říct ze mi to trvalo přes hodinu.vrchní dírka ok ale ta spodni schovaná sla špatně ale prorvala jsem ho tam. :mrgreen:
Jsem řada už jsme si na to s manzelem hodne zvykli 8-)

Jo, chlapi si na to zvykají dobře :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
4.10.11 09:09
Erian píše:
bellezza píše:

to je pravda, ze zacatku kouka jako ze ee ale pak v praxi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
proste uz mu to tam chybelo, rikal ze mu to pripada takovy „nahaty“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
4.10.11 11:14
Anonymní píše:
ahoj, trošku se vmísím, mám 2, ale teď v těhu jsem vyměnila kroužky za prohlý činky s kuličkama - vyndávám před každou poradnou na gyndě, nevím, jak by se mudr. na to tvářil, poslepu se mi ta činka líp potom nandává, kuličku do ringu nejsem schopná sama poslepu namáčknout :mrgreen: . Když se to nandá hned, je to úplně o.k., tak 2-3 dny - už se to začíná stahovat. Ale zjistila jsem , že i stačí jen třeba 1× za den protáhnout (třeba piercing máznout vazelínou ) a piercin tam nenechávat, takže tak to budu asi praktikovat v porodce, a dám zpět až doma :mavam:

to si nedovedu představit ho vyndavat před každou kontrolou u doktora, zatím se mi ještě nestalo, že by mi nějaký doktor na to něco řekl, to bych se asi ozvala, co je jim do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
4.10.11 12:42
bellezza píše:
Erian píše:
bellezza píše:
to je pravda, ze zacatku kouka jako ze ee ale pak v praxi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
proste uz mu to tam chybelo, rikal ze mu to pripada takovy „nahaty“ :mrgreen:

Chlapi si na to zvykají dobře, zrovna tak jako ženský :)(mám zespodu v šourku, je s tím sposta legrace a srandy na hraní). A pokud nemáte jen jeden šperk ale sadu, a čas od času to vyměníte, tak i překvapíte, je to takové zpestření. Mám i kytičky, ježka, apod. Navíc na kroužek se dá pověsit libovolný přívěšek, třeba krátký řetízek, malinký zvoneček, rolnička… Už bych to nesundal. Nádherně to oživuje sexuální život.

• Citovat
  • Upravit
7602
4.10.11 21:23
bellezza píše:
Erian píše:
bellezza píše:
proste uz mu to tam chybelo, rikal ze mu to pripada takovy „nahaty“ :mrgreen:

Tak ten můj nekoukal, jako že ee :lol: Koukal jak mlsnej kocour už když mi to piercer píchal :mrgreen:

VT chicht, si mi připomněl mého drahého, ten by si přál, abych si nechala dát do pysků kroužky a že by mi na ně buď něco zavěšoval, nebo mi je svázal řetízkem či stužkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VT
5.10.11 01:42

Nestydím se za to, jsem rád, že ho tam mám

Chtěl jsem tím jen říct, že je to fajn. Nic víc, nic míň. A kdo ví, ten ví. A kdo neví? Tak o tom „zasvěceně“ kecá. A že lidi na nudě občas čuměj? No a?… Bledá závist. Hlavně, že oni vědí, že „oni by nikdy“… :)) Bavím se, a nestydím se za to. Na rozdíl od nic vím, o čem to je… Šel bych do toho znovu, a pryč ho nedám. Mávám všem piercingovým… tam dole… VT :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7602
5.10.11 11:15
VT píše:
Chtěl jsem tím jen říct, že je to fajn. Nic víc, nic míň. A kdo ví, ten ví. A kdo neví? Tak o tom „zasvěceně“ kecá. A že lidi na nudě občas čuměj? No a?… Bledá závist. Hlavně, že oni vědí, že „oni by nikdy“… :)) Bavím se, a nestydím se za to. Na rozdíl od nic vím, o čem to je… Šel bych do toho znovu, a pryč ho nedám. Mávám všem piercingovým… tam dole… VT :mavam:

Hehe, lidi na nuda pláži čuměj i tak, zrovna nevím, stli je to kvůli piercingu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová