Piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
9.4.15 13:00

Ne, to ne. všechno mi dělali kamarádi, kteří pracují ve studiu. ale jednou jsem pichla ucho kámošce, jednou a naposled :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.4.15 12:43

Podle piercingu se pry pozna:

A. clovek se snizenym pudem sebezachovy
B. zda nejde o mutanta (The Thing, 2011)

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.4.15 13:05

@Roker :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a jaky je roozdil mezi piercingem a nausnicemi v uchu? nejsem uz zadny priznivec piercingu ale prijde mi to nastejno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
10.4.15 13:13

Zalezi, kdo tu diru do ucha udelal, zda mu to vnutili rodice nebo sam jedinec, navic je to pomerne konvencni ozdoba… :-) ostatne i z druhu nausnic, pokud si je vybiral sam nositel, lze vycist mnoho o charakteru nositele…

Z pozorovani mam take pocit, ze tetovani a vselijaka zeleza prznici telo maji lidicky se snizenym pudem sebezachovy :-)

Jako nic proti, jen postreh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
10.4.15 14:10

@Roker chapu a castecne souhlasim. ja bych si dnes nic nepichla a asi ani netetovala…ovsem ve 13 letech kdyz jsem chtela byt super bomba bezva cool mi stacil spinaci spendlik a piercing byla na svete :D :D copak piercing nebo tetovani to uz je uplne normalni a ze zkusenostgi i nebolestive. ale jsou i blazni co se nechaji veset za haky na strom pry citi euforii nebo co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.4.15 20:27

Roker: tak to bych ráda věděla, co by sis z pouhého pohledu na mě dokázal vyčíst… když nosím piercing, nejsem přece mutant ani necítím snížený pud sebezáchovy… věř mi, jsem normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 14:19

Piercing v intimní oblasti

Ahoj, chtěla jsem se zeptat vás, které máte piercing v intimních partiích. Celkem o něm uvažuji, ale zajímalo by mě jak se na to díval váš partner, ať už nový či ten stávající :)

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.16 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat vás, které máte piercing v intimních partiích. Celkem o něm uvažuji, ale zajímalo by mě jak se na to díval váš partner, ať už nový či ten stávající :)

jako na cvoka - pokud neholduje piercu intim oblastí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
15.1.16 14:52
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat vás, které máte piercing v intimních partiích. Celkem o něm uvažuji, ale zajímalo by mě jak se na to díval váš partner, ať už nový či ten stávající :)

Mě to bolí, jen to čtu. :D Jinak bavila jsem se o tom jednou s kamarádama na pivu, všichni říkali, že se jim to nelíbí. :think: To už prý radši do jazyka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 15:01

Právě, toho se bojím :D jako já si taky neumím představit jak ho chlap vytáhne a tam pirs :D asi to nechám plavat. Jinak v jazyku jsem měla, to mi nijak zvláštní nepříjde..

• Citovat
  • Upravit
167
15.1.16 18:09

U nás se říká - neboj se, je to jenom kůžička a nakonec budeš spokojená!!! Já ho teda dole nemám, ale kámoška ho tam má léta a nikdy si nestěžovala. Myslím, že chlapi uvítají něco nového, co jiná nemá. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.2.16 22:48

@ewik pepik asi tak. ;)
Hlavní je, vlastní spokojenost, aby jsi měl to pravé ořechové :lol:
Též o pirsingu přemýšlím, jen teď dolaďuji typ a styl, jako u tetování :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.3.16 14:43

Piercing genitalie

Ahoj nad piercingem na penis jsem přemýšlel kdysi, ale až přítomné okolnosti napomohly že jsme se s ženou rozhodli na genitální pircing pro spestření sexuálniho života. Po společné konzultaci jsme se rozhodly že si necháme píchnout, žena Christinu, je to takový decentní a erotický piercing. Já si nechám dát Dydoe pro zlepšení její stimulace. Píši hlavně ženám které mají skušenosti v sexu s pánským piercingem, o názory a rady jaký piercing a jak byli nebo nebyli spokojeny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.5.16 14:30

Tak nakonec jsem dal na rady pircera z Hellu a nechal jsem si dát prince Alberta.
Na podzim je nařadě magic cross, nebo Beading v řadě. Určitě ale obojí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.20 23:33
@fkubrt píše:
Tak nakonec jsem dal na rady pircera z Hellu a nechal jsem si dát prince Alberta.
Na podzim je nařadě magic cross, nebo Beading v řadě. Určitě ale obojí :potlesk:

Plánuju ted taky si udelat princ Albertův piercing. Jak s tim mate zkusenosti. Vpich průběh a pak samozrejme jak po “uzdravení”

Dekuju moc predem za odpoved 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová