Piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
8.4.15 00:19

@ViolaGrunge Ahoj.dříve jsem mela piercingy snad vsude…no teda vlastne tam dole ne :mrgreen: taky jsem je pichala. brada neboli vubec. je natekla cca 3 dny a potom v pohode. obočí taktez ale do porucuju si pri pichani sednout…mohla by se ti snadno zatocit hlava :) ani jedno z mist neni ale nijak obzvlast citlive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.4.15 00:20

@wiki čiki Tak dík. Dám si ho asi na bradu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
8.4.15 02:46

Na prvni nebo na druhou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.4.15 07:05

Ahoj, tak já mám piercing taky skoro všude. Bradu bych nedoporučovala, protože se propíchne až k zubům, kde se dá taková placka a ta ti časem obrousí zuby. Pokud to bude tvůj první piercing, dej si něco malého, třeba to obočí, aby to nebilo tak do očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.4.15 08:22

Ahoj @ViolaGrunge,
osobne v tech místech piercing nemam, ale kamaradky a kamaradi s pichlym obocim si na nic nestěžovali, jen to pichnuti citili. :) Piercing do brady nedoporucuju kvuli zubum a dásním, ty dostavaji pekne zabrat, zvlášť, kdyz je piercing kovový. Ale prý tolik nevadí silikonový. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
8.4.15 09:07

Kazdymu to dasne nesedře. mesí se vybrat správná velikost a místo. každý má pusu stavěnou malinko jinak. me to zadnou neplechu nedelalo a jeste lepsi je madonka co mam tet. je velice decntní a do dásní nezasahuje. oboci uz mi prijde z mody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.4.15 11:04

Tak dobře. Tak si nechám udělat do uší ty tři hajzli… :mrgreen: Když to není v modě a dřelo by mi to dásně i zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.4.15 11:57

Je nebo není v módě, to bych neřešila, někomu sluší, někomu ne. záleží, co chceš ty. Taky jsem měl nad horním rtem místo kovové tyčinky ten silikon a dáseň se parádně hoblovala. Zubař nebyl nadšený. :) :)

jaké ty tři hajzli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.4.15 12:07

Tohle myslím. @ewik pepik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.4.15 13:38

Jo tak, to je v pohodě. nebo si zkus propíchnout takový ten malý hrbolek nad lalůčkem, já ho mám se dvěma naušnicema a vypadá to parádně. jen už to není jen kůže, ale je tam i šlacha, takže o něco víc bolestivější… (není to moc odborné, ale doufám, že rozumíš) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
8.4.15 15:33

@ewik pepik Nevím jak to myslíš… :lol: Nehledám bolestivější piercing ale naopak.Co možná nejmíň bolestivější. Ale dík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.4.15 15:44

Nejméně bolestivější mi přijde asi ta brada, místo nad rtem a překvapivě jazyk:) v uších - ty tři hajzli, jinak to chce trochu zkousnout špetku bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
8.4.15 20:31

Vas to bolelo? me teda nikdy nic…nijak citlive to neni. mozek vede bolest celkem pomalu takze nez jsem to zaregistrovala bylo po vsem..pak to trocku boli kdyz je to natelky ale to nic neni..boli mozna bradvka nebo postevak to jsou citliv a mista ale nwm nemam to vyzkousene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
9.4.15 09:29

Já piercing miluju, takže adrenalin spojený s bolestí, to je moje :) psala jsem zakladatelce, že jsou i místa, která bolí míň. třeba na bradavky jsem se vyloženě těšila… kojením jsem o jednu naušnici na bradavce přišla (zarostla) a teď u druhého dítěte se snažím zachovat aspoň tu druhou. nechci o ni přijít. je to součást mně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
9.4.15 12:15

@ewik pepik a delala sis je sama? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie