Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
mate nektera ucet u epassporte?Pokud ano jak to funguje?
Ja mam totiz ucet u ikobo coz je neco podobneho ale tam jsem nemusela davat info o sve kreditce kdezto prave u toho epassporte se to asi davat musi.
Diky za pripadne info
Ahojik, já mám epassporte účet, protože mi chodí peníze z USA, ale nepamatuju se, že bych tam musela dávat info o kreditce, zadávala jsem jen základní info(jméno atd..) a pak bezpečnostní(nový pin, bezpečnostní otázky,které si sama zvolíš)..A funguje to tak, že si vlastně na netu jen kontroluješ, jestli už tam máš penízky atd..Já jsem zatím spokojená..Kačky mi tam chodí daleko rychleji a za levnější převod než na účet,který mám u české spořitelny. Pro příklad, za převod peněz si česká spořitelna může vzít o 100kč do 900kč.. u epassportu je to nějaký pakatel:-)
Ahoj,
mam dotaz ohledne ePassporte. Na internetu www.epassporte.com sem si zalozila Personal ePassoporte ucet, aby mi naj nej mohly chodit dolary. Jenze oni pozadují částku 25dolarů k aktivaci. Jenze pouze z uctu v americe(US checking account),coz samozrejme v americe založený nemam. Jde tam poslat tech 25doláčů i z Evropy? Mam ucet u CSOB(normální,student konto) a zajímalo by me,jak to ma clovek udelat,aby na ten ePassporte ucet mohl zaslat tech 25dolarů, abch ho uz konecne mela v poradku z aktivovany…děkuju moc za informace a pomoc
Paaaaa Monca ![]()