Co s sebou do porodnice? Ivančice

37131
3.5.19 19:29

Balila sem včera :D ručníky, košile, nějakou drogerii, ponožky a spodní prádlo (včetně těch poporodnich kalhotek), vložky jak porodnické tak do podprdy, malej balík plen, něco na čtení, doklady, na sál něco na zub a pití, pantofle. Pak ještě doma mám nachystané oblečení pro mimčo na cestu domů, ale to vezme pak chlap s vajíčkem. Víceméně je důležité mít to co budeš potřebovat při příjmu a na sále a když něco zapomenes může ti to kdokoliv dodatečně přivézt :D jenom si zjisti jak je to v konkrétní porodnici s erarem, někde davaj plenky, vložky apod neomezeně, jinde musíš mít vlastní. Stejně tak oblečení na miminko, u nás třeba nechtějí vlastní, to až na cestu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
3.5.19 19:32

Informovala bych se přímo v porodnici, tam ti řeknou co a jak. Každá to může mít trochu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.5.19 19:42

To, co napsala @Kriss Tina
A ještě bych dodala: gel z dubové kůry, Purelan, jednorázové papírové utěrky na spodek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.5.19 19:55

U nás třeba chtějí i pár kusů látkových plen. Což by mě nenapadlo. Fakt se radši informuj přímo v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
3.5.19 20:11

@kacaaa Tak pro sebe si zabal vsechno co psala Kriss Tina, plus toa. papir, labelo, kosile tam davaji jejich. Pro mimco urcite plenky, vem si vetsi balik nebo dva male, protoze si to berou sestricky, kdyz je mimco u nich. Obleceni pro miminko muzes mit svoje, ale maji tam erarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.5.19 20:16

Rodila jsem v Ivančích před týdnem :D
Na sál sebou : pantofle, ručník, pití, něco dobrého na zub pokud budete muset čekat.
Jinak celkově v tašce do porodnice jsem měla:
Ručníky, toal. papír min.2 x role, pantofle, poporodní vložky, vložky do podprsenky, kojící podprsenku, nabíječka, gel z dubové kůry, gel na intimní hygienu, vlhčené ubrousky, plenky, mastičku na opruzeniny.
Taková ta klasika. Košili ti dají vlastní, stejně jako oblečení pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
3.5.19 20:33
@Jannys píše:
Rodila jsem v Ivančích před týdnem :D
Na sál sebou : pantofle, ručník, pití, něco dobrého na zub pokud budete muset čekat.
Jinak celkově v tašce do porodnice jsem měla:
Ručníky, toal. papír min.2 x role, pantofle, poporodní vložky, vložky do podprsenky, kojící podprsenku, nabíječka, gel z dubové kůry, gel na intimní hygienu, vlhčené ubrousky, plenky, mastičku na opruzeniny.
Taková ta klasika. Košili ti dají vlastní, stejně jako oblečení pro miminko.

Jee, to je náhoda. A jak to na tebe působilo celkově, nějaké dojmy a tak. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
3.5.19 21:03

@kacaaa jak píše Jannys, jen bych ještě doplnila, že jestli chceš dudlík, vem si raději svůj -) dcerce daly sestřičky okamžitě jejich a byl teda děsnej (obrovskej, ten materiál atd…) a už jsem ji pak nepřeučila na jinej. Plenky pro prtě s vykrojeným pupíkem. A ještě nějaké vhodné pití pro tebe, ne každýmu chutná ten jejich čaj…já si brala ještě mastičku na popraskaný bradavky a nafukovací kruh na sezení po šití ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
3.5.19 21:16

@kacaaa já rodila po třetí. A musím říct, že se novorozenecké strašně zhoršilo :roll:
@Keyllah přesně dudlík jsem měla taky svůj i kapky na prdíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.3.20 17:37

@Jannys Mohu prosím vědět, v čem se oddělení zhoršilo?? Je vhodné pro prvorodičky? ;) nějaké další tipy? děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
22.3.20 19:01

Co sebou do porodnice

Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat co si všechno mam sebou vzít do porodnice pro sebe a pro mimčo jsem prvorodicka. Dekuji moc :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.3.20 23:46

@Londa1 A ty se chystáš kde rodit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
25.3.20 08:50

@Ivvie je v diskuzi „ivančice“ takže asi tam? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.3.20 21:19

@Pennya Asi :D. Musí se rodičky nahlašovat před porodem do porodnice Ivančice? :think: nebo ne, v současné době…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
26.3.20 07:18

@Ivvie většinou se tam stejně volá, kvuli tomu, že na posledních pár tydnu tam už chodíš na kontroly, na monitory a tak. Od 36týdne. Neni to uplně registrace jako třeba v praze, tam registruje kludně už ve 14týdnu., ale už si tam tobě zapišou nějaké údaje. Mě třeba řekla dr taky tak v 36tt ať si zavolám do nemocnice kterou jsem si vybrala a už se tam objednám do poradny.
Do Ivančic teda nejdu, jdu k milosrdným. Ale v tehle době korony tam stejně klidně zavolej, jestli se ti to blíží, oni prý teď i v bohunicích ruší poradny, chcou ať si tě gynekolog nechá co nejdýl. Jinak se normálně chodí od 36tt každý týden. I já u milosrdných tam jdu poprvý až 10 dnu pred terminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí