Co s tebou na plavani?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co s tebou na plavani?
Ahoj holky, pujdeme s Tomikem poprve do plavani a tak me napadlo se zeptat, co vsechno s sebou? Ja sama na plavecaky nechodim, takze je mi jasne, ze si mam vzit plavky, osusku..ale vy uz mate zkusenosti a treba i nejake vychytavky, tak mi pisnete. Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Už jsou to zase nějaké tři měsíce zpátky, co jsme chodily pravidelně, ale pokusím se vzpomenout si… pro malou plavací plenku (nejlevnější mají v DMku) nebo plavečky - na ty jsme přešly kolem 5ti měsíců; ručník/tetra plenu; něco na namazání po koupání - olejíček apod.; papírovou plenku po koupání (nebo látkovou, nevím co používáte
) a to je asi všechno. Já musela brát ještě hřeben a sponečky, protože malá je poněkud vlasatější
. Jen z dotazu není jasné, jestli jdete na nějaký plavecký kurz pro mrňata nebo sami do velkého bazénu - v tom velkém jsme hodně užili nafukovací kruh, takový ten, kterým nepropadne, má tam dva otvory na nožičky.
Víc mě nenapadá, i když mám pocit, že jsme na každou hodinu brali velký bágl
. Jo, já brala jídlo + lžičku pro malou a drobné na kafíčko pro sebe, my jsme měli kurz před polednem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jdeme poprve plavat s mrnaty. Cas mame v poledne, bohuzel uz nebylo z ceho vybirat, takze resim jak to udelat s jidlem. Protoze v tu dobu Tomik normalne basti. Mam mu dat radej nejakou svacinku aby vydrzel nebo ho mam nakrmit? A doporucuje se to vubec, aby byl najezeny a sel plavat? Sice uz neblinka, ale prece jenom… No vida, to mazani po koupani me treba vubec nenapadlo!!!Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám říkali, že poslední jídlo mají mít 1/2 hodiny před plaváním
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám taky instruktorka doporučovala vatičkové smotky do uší, po plavání je dobré je vytřít, pokud se tam dostala voda. A papírové kapesníky, zvlášť až se začnete potápět, ta voda těm dětem pěkně pročistí nos ![]()
A je dobré vzít nějaké křupky nebo sušenky pro dítě, abys ho měla čím zabavit, než se sama oblékneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo pravda, hračku do šatny. Kapesníky mě nenapadly, u nás byly stále vedle bazénu nějaké ty ubrousky v misce.
A jídlo - já chodila s malou na 11:30, takže to vyšlo akorát, ale nebyl by problém ani v poledne, malá si ve vodě na jídlo ani nevzpomněla. Jinak teda sváča v 10 a oběd v těch 12-12:30. V kolik malý svačí? Nebo pokud kojíte, tak je to úplně bez problémů, spousta maminek kojila ještě cestou ze šatny do bazénu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nekojim, maly prave ani nesvaci, vetsinou ma snidanku kolem 8 hod a obed tak 11,30-12hod. Ale dnes treba vstaval v 6 takze se to vsechno posunulo a dostal i svacinku. Takze je mi jasny, ze mu budu muset asi nejak upravit rezim. Spis si rikam, ze dostane nejakou svacu a po koupani dostane obidek. Taky si prave rikam, ze si behem koupacky na jidlo nevzpomene, tak jsem rada, ze mi to nekdo potvrdil
Kdyby jeste nekoho neco napadlo, budu rada, o usich vim, to nam rikali u zapisu, asi je dost deti se zanety ousek, taky jich par znam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jojo, řešila bych to svačinkou, malej dostal třeba kousek chleba do ruky, apod, aspoň se zabavil, než jsem se svlékla…
Jinak pleny, ubrousky, hračku (tu si většinou vezme jiné dítě a vy tu jeho
), plenku nebo plavečky, mazání na prdku, olejíček (my moc nedávali teda), jídlo, pití… plenu nebo podložku, kam se dítě položí, osušku…
Taky jsme přímo v šatně měli ty vatové čtverečky, kterými jsme ouška vytírali - udělali smotek a dali do uší, než jsme se převlékli…nebo ty vatové tyčinky. Jo plenky nebo plavečky radši dvoje…(či víc)…
Já prostě mala tašku na plavání a tam jsem jen jednou za čas doplnila plenky (normální i plavací) a vzala vždycky celou tašku…
- Citovat
- Upravit