Plavání miminek Vyškov

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
28.7.08 08:04

plavání miminek Vyškov

Ahoj, máte někdo nějaké zkušenosti s plaváním miminek ve Vyškově? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
28.7.08 09:36

Ahojky,zkušenosti zatím nemám,ale chci začít od září chodit plavčit s miminem.
Mám info od instruktorky - 2 lekce zdarma na ozkoušení jak se to bude miminku líbit,lekce trvá 20minut,do 3 let to VZP hradí plně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.08 11:45

Já zkušenost mám. S miminkama se plave v té výřivce, co je za velkým bazénem. Příjdeš, jdeš s miminkem do patra, před velkým bazénem si necháš u dveří boty a kolem bazénu jdeš oblečená do toho prostoru výřivky.
Tam si mimi položíš na zem, vyslečeš ho a sama se zalezeš převlíct do vedlejí místnosti co tam mají jako sklad plavacích pomůcek. Na mimi ti koukne maminka lektorky nebo jiná maminka. Po celou dobu ve výřivce probíhá lekce objednaní na předchozí čas, takže je tam asi šest hromádek z věcma a na zemi nejmíň tři děti (na zemi rozuměj na přinesené podložce, ručníku…). Ve vaně jsou tři maminky, tři miminka a lektorka. Za tu chvilku co tam jsi se udělá několik cvičení, přeříkají pořád stejné básničky. Postupně se přechází k potápění a tak. Lektorka je docela příjemná, ale žádný osobní přístup nečekej. Když se něco dítěti nelíbí, tak ho nenutí. Já chodila na poslední čas, hodněkrát jsem byla ve vaně sama, protože nikdo nenahrazoval a naše spoluplavkyně byly nemocné, tak jsem jí i poprosila, že si tam jen tak posedíme, že si poblbnem sami. Ona měla radost, protože jak jsem pochopila chvátala pro dítě asi do školky a někam dojížděla.
Po plavání se nijak nesprchuješ, leda bys šla přes celý bazén s dítětem v náruči do sprch (tam stejně není zázemí pro odložení), tak se jen utřeš.

Když to po sobě čtu tak to vyznívá dost na prd, ale ve skutečnosti to v té době byla pro nás docela dobrá změna, oživení z náročného stereotypu a já to měla ráda. Nedostatečnost jsem si uvědomila až po přečtení zkušeností jak to chodí jinde, na druhou stranu je to podle některých popisů až luxus.
Abych to uvedla na pravou míru, tak ti ještě napíšu, že s druhým prckem budu určitě chodit taky, i když tomu prvnímu to moc nedalo a do pokročilejších jsme nechodili a raděj bazén navštěvujem po vlastní ose.
 V.

• Citovat
  • Upravit
79
29.7.08 07:37

Díky za vyčerpávající odpověď. Zázemí opravdu nic moc. Uvažovala jsem i o plavání v Prostějově, ale kamarádka mě přesvědčila o Vyškově. Začínáme taky od září a jsem moc zvědavá. Trošku mě překvapilo, že se před vstupem do bazénu maminky ani miminka nesprchují. Uvidíme, jak se to malé bude líbit. E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.08 10:07

Moje kamarádka taky jezdila do Prostějova, abych byla upřimná, tak trmácet se skrz těch pár minut takovou dálku, na to bych se vybodla. Možná, kdyby z toho bylo moje dítě nějak extra odvázané, tak jo, ale ten náš se i nerad potápěl. Navíc jsem vždy neměla auto a byla jsem ráda, že si můžu dojít s kočárkem nebo šátkem. Mmch kočárky se nechávají hned za vstupními dveřmi ještě před tou recepcí (tam jak jsou ty schody do restaurace) pod těma schodama. Tak je dobré si nosit zámek na kolo, protože na ně nikdo nevidí a nejspíš ani neručí, protože to nebude místo pro odkládání.
Jo a s tím sprchováním, myslím, že když jsem se podivovala, tak lektorka říkala argumentovala tím, že ta voda se strašně mockrát v té výřivce přefiltruje za minutu, ona bublá, ale nejsou to ty velké bubliny, jako když je fakt půštěná výřivka.
Tak si to užijte. Fakt to tak špatné, jak to z popisu vyznělo není.
 V.

• Citovat
  • Upravit
4497
20.1.13 10:24

Ahojky, mohla bych poprosit o kontakt na plavání miminek ve Vyškově? Nikde na netu jsem jej nenašla. Jen na plavání od 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.1.13 10:24

Ahojky, mohla bych poprosit o kontakt na plavání miminek ve Vyškově? Nikde na netu jsem jej nenašla. Jen na plavání od 3 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katy80
29.1.13 21:32

plavání ve Vyškově

Ahoj, taky chceme se sestřenicí chodit s mimčama na plavání, tak pátrám a zatím jsem našla jen batolata. ještě zvažujeme Prostějov. Uvidíme. PLAVÁNÍ BATOLAT

plavání batolat u nás organizuje Mgr. Zourková Renata, bližší informace získáte na tel. 732807064 nebo e-mailu: zourkovar@atlas.cz

http://www.antee.cz/…ov/index.php?…

• Citovat
  • Upravit
224
2.2.13 07:29

Taky jsem to hledala, jsem ze slavkova a zvažovala jsem brno nebo vyškov. Ve vyškově v aqua měli jen info přes mejl :nevim: Takže jsem se rozhodla pro brno Plaváčci na Tř. Gen. Píky. Dnes jedem prvně, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katy80
2.2.13 18:46

Tak jsem psala na to info (Mgr. Zourková) a nic. Zatím se nikdo neozval. Možná vyhraje Prostějov. Pí Zourková to dělá již dlouho, protože moje sestra tam chodila s děckama již ořed 7 lety a cvičila je ona.

• Citovat
  • Upravit
4497
2.2.13 18:55

Já jsem paní Zourkové volala a dělá zápis od 15.2. a 25.2. budou začínat kurzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.2.13 19:57

A jaká je cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
3.2.13 14:30

@Lucianamil ještě jsem se neptala, napíšu v pátek podrobnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
10.2.13 07:14

:nevim: máte nějaké bližší info prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
10.2.13 16:19

Od 15.2. bere paní přihlášky a od 25. se plave. Máš na paní Zourkovou telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí