Plavani v Praze a manipulace s miminkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavani v Praze a manipulace s miminkem
Ahoj,
mam holcicku 5 mesicu a od zari bychom chtely chodit plavat. Byla jsem se podivat v prazskem klubu Betynka, ale nejak me to nenadchlo- nevim, jak zvladat manipulaci s mimcem pri sprchovani, atd, prece jenom ho tam neni kde odlozit. Navic bazen je v suterenu a neni tam vytah, takze jeste musim snest dolu kocar. Mate prosim nekdo zkusenost treba z Plavacku nebo z jinych bazenu, jake je tam zazemi? Pani reditelka z Betynky se divala , ze jsem mela nerva ze sprchovani s mimcem na ruce, pry se to da v pohode zvladnout. My tam byli s manzelem na ukazkove lekci oba a docela jsme se pri tom oblekani a sprchovani zapotili.
Optimalne by se mi hodila Praha 5 nebo 1,2. Vim, ze plaveckych skol je hodne, ale casto nejsou ty satny prizpusobene manipulaci s miminky.
Chtela jsem jeste do BC Kenny, ale tam byli dost neprijemni a trvali na tom,ze napred musim absolvovat kurz manipulace s miminkem (coz mi pripada v 5 mesicich hloupost).
Za rady predem moc dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj my chodili do vysdrýsku paní byla milá,příjemná a když byl Kubajs větší tak jsme chodili do bazenu,kde v šatnách byly přb.pult cestovní postýlky na odložení mim ,když jsme tam bylli s manželem spolu tak nám dali šatnu společnou bylo to fajn,když budeš chtít pošlu Ti číslo na SZ,ale je to P-4
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Fialko,
já chodim do Betynky v Rytířské do toho zmiňovaného suterénu.Chodila jsem i do tušim Plaváčka.Schody bez výtahu jsou opravdu na nic,ale ten kdo nezvládá vyvláčet kočárek sám,tak si řekne buď nějaké mamince,nahoře v restaraci nebo paní na recepci.U bazénu všeobecně platí,že musí být velká pozornost,protože nebezpečí úrazu je veliké.Sprchování s děckem je opravdu v pohodě se dá zvládnout.
Výhodou Betynky je,že jsem se tam ještě nesetkala s nemilými plavacími tetami(narozdíl od Plaváčka),vše je takové svobodné a poklidné,nikoho netlačí do něčeho,co nechce a náhrady se vyřizují úplně lehoučce a s ochotou.Nikdo tě taky nehoní,že musíš rychle ze sauny nebo do vířivky…a pár minut navíc nikdo neřeší.A všechno je hlavně o lidech a proto,sem tam nějaké to nepohodlí v podobě schodů překonám.Samozřejmě si ještě pozjišťuj o ostatních,ale myslím,že kdyby jsi náhodou nenašla nic lepšího,že rozhodně nebudete nešťastní.Já jsem tam a hlavně Ema nadmíru spokojená. Šťastný výběr
Stáňa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj hoky,
dekuju moc za odpovedi. Lucko25, jestli bys byla tak hodna a poslala mi cislo, budu rada.
No u te Betynky byla pani reditelka mila, to je pravda, mne se proste jen nelibilo to zazemi. Ale je fakt,ze v zari bude uz snad aspon sedet, tak i ta manipulace bude lepsi.
Diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No určitě nechoď do Carpe Diem na Floře, tak je to totiž to samý…plave se v suterénu, schody točité a žádný výtah a sprchování s miminkem na ruce, je taky super
..navíc se tam převlíkají děti na zemi na podložce
- tak tam už NIKDY!!! Navíc tam docela na tý zemi táhlo a malej měl skoro pořád rýmu…dochodili jsme kurz, ale další už jsme nepokračovali, docela mě to mrzelo, ale co se dalo dělat. Naštěstí teď chodíme plavat do normálního bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v Jukliku asi skoncime, i kdyz jsou tedy nejdrazsi. A je to Luka, ja bydlim na Smichove, tak to je taky trosku z ruky. No uvidime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš, nikdy Ti nebude vyhovovat vše- cena,dostupnost, atd…
Já sice jezdím MHD „jen“ dvě stanice, ale to už je pak fuk,jestli jedeš o 5 stanic víc…Myslím, že ze Smíchova to máš taky parádní spojení!
Já jsem na Lukách spokojená. Dítě si můžeš „odložit“do ohrádky…
Ať dobře vybereš! ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit