odkdy začít s plaváním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4444
30.7.08 18:17

odkdy začít s plaváním

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, od kdy je vhodné chodit s malým na plavání do bazénu???a kam se v Praze 4 dá jít???děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
fyzikarka
30.7.08 18:28

Ahojky,
já chodím s malým na kurz plavání od jeho 6týdnů do velké vany pro 4lidi a od půl roku se chystám o bazénu.

• Citovat
  • Upravit
390
31.7.08 07:03

Ahoj,
já chodím s malým do kurzu plavání do vany sice od jeho 4m, ale měli jsme nějaké problémy, tak to dříve nebylo možné. V kurzu doporučují čím dříve se začne tím lépe, děti jsou prý šikovnější. Do bazénu se chodí až v 6m. A kde v Praze chodit, tak to bohužel nevím, nejsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
31.7.08 08:41

Do vany můžete hned co se zahojí pupík, do bazénu se doporučuje od 6-ti měsíců (je to hygienická norma, kvůli kvalitě a teplotě vody). Starší dcera od 4m na vanách, od půl roku bazén, mladší od 2m ve vaně, v bazéně „na vlastní žádost“ (ve vaně se nudila, pokukovala po bazénu..) postupně od 4m. Plaveme pravidelně 1 týdně, obě holky jsou pěkné kachny, starší tříletá už „plave“ tj. bez jakýchkoli pomůcek se dohrabe ke břehu a umí se potopit do cca 130cm vody pro hračku, mladší 16m se udrží v pozici „hlava nad vodou“ s páskem. Děláme to hlavně pro zábavu. Čím dřív se začne, tím snáze se obnoví prenatální „plavecké“ schopnosti, důležitý je postupný a přiměřeně rychlý přechod od 37 st. vody až na těch obvyklých 26-30st.
Vodě zdar.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
2.8.08 11:38

ahojky tak nám to vyšlo s novým kurzem akorád na půl roku už máme tři kurzy za sebou a pohoda malá je kachnička ikdyž poslední dobou se mě začíná nějak držet. Ale vaničkou bych začala co nejdříve a bazén dle možností. My jsme z Tábora a chodíme do Juklíka koukni na jejich stránky www.juklik.cz maji min 2 pobočky i v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
30.8.08 14:41

My začly ve 4ech měsících v bazénu, byly tam ale i mladší děti. Malá to snášela dobře, vodu miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí