Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je škoda, že to nepochopil.....
. Jo, ale jinak u nás nasírací metoda vůbec nefunguje, můj poklad dokonce tvrdí (napůl žertem), že mu to vyhovuje, páč je doma aspoň klid.....
.
radúna píše:
To je škoda, že to nepochopil...... Jo, ale jinak u nás nasírací metoda vůbec nefunguje, můj poklad dokonce tvrdí (napůl žertem), že mu to vyhovuje, páč je doma aspoň klid.....
![]()
.
To je fakt, co víc si muž může přát, než když je manželka zticha ![]()
Pokud začneš uvažovat touto cestou: ´´najde se vůbec někdo lepší?´´
Tak zůstaneš na mrtvým bodě.Musí ti dojít, že si máš začít sama sebe vážit a mít ráda, že ty nejsi ta, která něco provedla a má si to odčinit.
Mně se to kecá, viď, když už jsem z toho venku.
Juro:Doma to trvalo skoro celý můj život až do 27let. Když není kam utéci, je to šílený.Okolí se na tě kouká, jako že nechápe, že nesnášíš tak společenskýho člověka…hm, ale ty konce doma… ![]()
PS: Chlape, ráda tě tu vídám.
Ano365 píše:
PS: Chlape, ráda tě tu vídám.
Taky tak. Aspoň vidíme pohled z té druhé strany a to není vůbec na škodu.
já to vím, naopak, jakmile jsem v pohodě a s velkým usměvem, tak se pak cejtí provinile a snaží se si mě ten den víc všímat, ale taky častěji odchází s tím, že to zase projde! A pokud to bylo s tím potratem, tak to jsem v klidu opravdu nevydržela. To nešlo! ![]()
pořád si říkám, že se uklidní a tak,…
no a nebo si zábavu najdu já, pravda je, že po této zkušenosti jsem se rozhodla s děckem ještě raději počkat
což ale mě trápí nejvíc ![]()
Anonymní: a má on vůbec nějaké jiné koníčky???
Něco, s čím by se v budoucnu mohl pochlubit vaším dětem…?
koníčků má spoustu, a právě, bud je ve svém světě a u svých koníčků, nebo v práci a nebo s „kamarádama“ občas ho vidím večer v osm u TV.
Nedivím se, mě by taky vyhovovalo, kdyby někdo uklidil, vypral, vyžehlil..... a já si dělala celej den co chci!
asi to budu muset pořešit ![]()
víte co, ona najít si někoho jiného, budeš zase řešit jiný věci.. je lepší zůstat a zkusit najít kompromis a společně to řešit… i když občas nevím jak na to…u mě je trabl, že ty děti nejsou jeho, ale z předchozího vztahu.. takže ??? a měnit ho nechci je jinak hodnej, milej, uvaří, meje nádobí, luxuje, ale rád ve společnosti a moc rád… já má za sebou první hnusnej vztah a z toho mám dvě dětičky.. domácí násilí jsem si zažila, to tenhle si na mě nedovolí sáhnout.. nemá rád násilí na ženách a vůbec násilí… v tomhle ohledu mám alespoň klid, nemusím přemýšlet co se bude dít když přijde domů, v tom prvním vztahu jsem byla kolikrát i znásilněná a on opilej..
Ahoj, můj bývalý byl ještě horší. Já seděla doma a starala se o dceru,on si užíval s kamarádama a domů se vracel až k ránu. Chlast a kamarádi měli vždycky přednost. Zdůvodnění: on v týdnu maká,tak si musí o výkendu odpočinout. Nikdy si nepamatoval,co mi v tomhle stavu řek a udělal a jeho chování vůči mě bylo v opilosti stále horší. A ty názory: on (chudák) musí na mě vydělávat a já si užívam doma na mateřský. Už se to nedalo vydržet, byl dost agresivní.Dlouho jsem si říkala, že to kvůli dceři ještě zkusím. Ale pak mi došlo,že právě kvůli ní to musím co nejdřív ukončit. Teď mám nového přítele,budeme se brát. Já a moje dcera jsme pro něj na prvním místě. A já cítím, že je s námi,protože chce a né z povinosti. ![]()
Mně udivuje, proč by nemohl pohlídat tvé děti, přestože nejsou jeho. Tak snad žije s tebou a musí tě brát takovou, jaká jsi, prostě i s dětmi, on je snad nemá jako vlastní? Upřímně, radši bych zůstala pak sama, než aby moje děti byly pro partnera „cizí“. Mluvila jsi s ním vůbec o tom, že by sis také ráda vyrazila?
Stejne jak Gine108,ani me to nejde na rozum.S detmi te poznal,vedel,ze je mas,tak v cem je problem?Proc je nemuze hlidat a starat se,jako kdyby byly jeho vlastni?
Je sice hezke,ze uvari,uklidi,vyluxuje,ale to bych si radsi vsechno udelala sama,hlavne,aby se venoval detem a nasel si k nim cestu.
Popravde se divim,co zeny v dnesni dobe dokazou zkousnout,nebo prehlizet,hlavne,ze maji doma partnera.
Timto nechci nikoho urazit,jen me to dost zarazi.Mam takove kamaradky,ktere si mysli,ze kdyby se s nima manzel nebo pritel rozesel,tak zustanou na ocet a radsi si nechaji vsechno libit
.
no víte holky, vono se říká, že ve dvou se to táhne lépe a něco na tom bude..
Radůn jsme, jsme manželé dokonce jen dva měsíce. On do dnes nepochopil jak moc mi ublížil.