Co s tím ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
21.8.10 15:00

Co s tím ?

Ahoj, znáte ten pocit bezmocnosti, samoty… když se váš partner vydal na mejdan a někdy kolem půl třetí ráno napsal sms, zmatenou, že přijde až ráno… druhý den ráno vám zavolá a vy mu nezvedáte telefon protože jste naštvaná a tak vám pošle sms za chvíli, ale ani na tu nereagujete ? Kam to vede ? Nikam co ? Jsem naštvaná, žárlím ? Asi jo.. přijdu si k ničemu a mám chuť si koupit flašku vína a cigára…ale nemůžu děti jsou doma.. nemůžu nic…chlapi všechno. :nevim: Já snad čekám že se mi omluví, nebo že bude dolejzat, ale co když nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.8.10 15:12

Ahoj,

ano, znam. Ale pochopeni u protejsku nenachazim. On se proste rozhodne, ze pojede na vylet do zahranici (na mejdany nechodi). Jen mi to oznami, nezepta se jestli ty dny nebudu nahodou potrebovat auto nebo neco s detma. Taky bych chtela obcas nekam vyrazit, ale ja jsem ta, co se musi nekde doprosovat o hlidani. On ma hlidani svych deti prece zarizene automaticky mnou.

InkoZ.

• Citovat
  • Upravit
18305
21.8.10 15:24

Na to se dá říct, děvčata, jenom jedno: vytvořte si svůj okruh známých (nemyslím spolumaminek…), kde děti nebudou překážkou, ale spojovacím mostem. A uvidíte, že s pomocí téhle „partičky“ to všechno zvládnete. Viděl jsem to v praxi a funguje to. (Přesně na principu z filmu „Stebou mě baví svět“.) Jenom dodám - než takové společenstvo vznikne, tak to je strááášná fuška… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ano365
21.8.10 15:28

Raději anonymně.
:think: víš, toto znám, respektive máma si to zažívala a já byla dítě.Ze začátku nevině, pak se stupňovalo - strašně jsem si přála, aby se radši naši rozvedli, než aby byly pořát doma scény, strach, hádky, nešťastná máma, děti.Mám z toho na dětství né moc dobrý vzpomínky :cry: Dneska se tomu říká domácí násilí

Dost mě to poučilo a v životě jsem hodně vybírala a dala si na partnerovi záležet, abych toto už nemusela zažívat ani moje děti.Taky si hodlám dát záležet na výchově svého syna, aby z něj nevyrost takový sobec a egoista.Co si budem povídat, ale kluky přece vychovávají mámy.
Neznám detailně tvojí celou situaci, ale pokud se ptáš kam to vede, tak většinou k ničemu hezkému.

• Citovat
  • Upravit
12978
21.8.10 15:31

No ale víno a cigára to nevyřeší..
Dá se mu vůbec říkat parner?? paří si kdy chce a ty jseš ta posledni..
začala bych se rozhlížet po lepším exempláři.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym195
21.8.10 15:40

Tak uprimne te lituju,ale na druhou stranu,kazdy je sveho stesti strujcem,nezlob se,jestli budu na Tebe protivna,ale potrebujes poradne nakopnout,zvedni se a zacni delat to same (pokud se hned nechces s partnerem rozchazet).Zkus to,treba si Te pak zacne vazit vic,pozna jake to je z te druhe strany.Drepet doma s detma a ty na mejdanu.Jsou to taky jeho deti a ty nejsi zadna onuce,sluzka,aby s Tebou takhle nekdo zachazel.
Pokud Te ma rad,zmeni se,pokud ne,nestoji ti za to,aby jsi s nim byla cely zivot a poslouchala jeho povely.

• Citovat
  • Upravit
18305
21.8.10 15:41

Ano365: Tak tohle předváděl můj otec doma osm a půl roku - třikrát týdně. A moje okolí se strašně diví, proč se s ním nechci stýkat. On byl veřejně činný a lidi ho znají z jiné stránky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.8.10 15:41

To je otázka, najde se vůbec někdo lepší ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.8.10 15:44

Anonymní70: mám pár hodných kamarádů, ale ti jsou (jakoby) ušlápnutí a navenek se neprojevujou. Proto zůstávají sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.8.10 15:47

no právě, kdo by chtěl žít s ušlápnutým mužem ? Asi žádná… asi taky někam vyrazím, nechám děti u babičky… to jediné mě napadá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.8.10 15:48
Anonymni70 píše:
no právě, kdo by chtěl žít s ušlápnutým mužem ? Asi žádná… asi taky někam vyrazím, nechám děti u babičky… to jediné mě napadá… :-)

No tak radši 100× ušlápnutýho, než pitomce co paří a kašle na mě, ale je hyper..
Ušlápnutý může též znamenat - chytrý, mílý, citlivý ale stydlivý.
nemusí to být nutně ňouma blbeček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101466
21.8.10 15:49

Ne, počkej si až dorazí domů… pak mu tam nech děti a rychle zmizni, že jdeš na mejdan ty :mrgreen: žádné nechávání u babičky, to by měl moc jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym195
21.8.10 15:51
Lizbeth píše:
Anonymni70 píše:
no právě, kdo by chtěl žít s ušlápnutým mužem ? Asi žádná… asi taky někam vyrazím, nechám děti u babičky… to jediné mě napadá… :-)
No tak radši 100× ušlápnutýho, než pitomce co paří a kašle na mě, ale je hyper..
Ušlápnutý může též znamenat - chytrý, mílý, citlivý ale stydlivý.
nemusí to být nutně ňouma blbeček..

Naprosto souhlasim s prispevkem Lizbeth :palec: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.10 15:53

jako by to bylo napsáno o mě :-(
ani já s tím nemůžu nic dělat a když se ještě tvářím naštvaně, tak jsem já hysterka, protože mu nenechávám svobodu :-(
u nás je to ještě o to složitější, že mám syna z předchozího manželství a tak nemůžu chtít aby ho manžel hlídal za mě :-(

Jeden případ za všechny:
ve chvílí, kdy jsem potrácela a s krvácením a bolestmi na něj čekala doma aby mě odvezl do nemocnice, tak se vrátil o čtyři hodiny později, smrděl hospodou, ale já musím chápat, že si dal jen s bejvalkou kafe :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
12154
21.8.10 15:56
Anonymní píše:
jako by to bylo napsáno o mě :-(
ani já s tím nemůžu nic dělat a když se ještě tvářím naštvaně, tak jsem já hysterka, protože mu nenechávám svobodu :-(
u nás je to ještě o to složitější, že mám syna z předchozího manželství a tak nemůžu chtít aby ho manžel hlídal za mě :-(Jeden případ za všechny:
ve chvílí, kdy jsem potrácela a s krvácením a bolestmi na něj čekala doma aby mě odvezl do nemocnice, tak se vrátil o čtyři hodiny později, smrděl hospodou, ale já musím chápat, že si dal jen s bejvalkou kafe :cry: :cry: :cry:

Tak to je hustý teda… 8-o A jste ještě spolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí