Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš díky,zítra na to juknu,ted jsem to vzala jen zběžně a myslím,že bych asi neuspěla,ale pročtu pořádně. Nechce se mi kvůli tomu měnit mail,ale poslední dobou je to fakt hrůza.
A nespletla ses v emailové adrese? Nemohl být email dotyčné zeužitý, takže chuděra vůbec neví, že jakoby z její adresy někomu něco chodí?
Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy. ![]()
jo to já nevím,sama se v tom nevyznám. Ale i kdyby tak to chování je teda otřesné. Jiná mi napsala,že v pohodě. Další pán,že jsem prý snad jedna z mála,co to napíše slušně,no tak asi je jich takových více. ![]()
@Alpaka píše:
Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy.
mně se už párkrát stalo, že mi přišel mail od sebe samé
a jsem si jistá, že jsem si ho neposílala
Takže nějaká možnost zneužití něčího mailu a odeslání spamu z něj existuje…
Jinak na nic podobného neodpovídám, jenom to odesílateli potvrdí existenci a funkčnost mojí adresy a bude mi toho chodit ještě mnohem víc ![]()
@Alpaka píše:
Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy.
Poslala, neposlala, má se chovat slušně… i kdyby to byl 100× vir, tak se má těm lidem omluvit a nebýt ještě sprostá.
No já nevím, mně někdo poslat takový obecný mail, tak mě teda nenapadne, že mu ode mě něco přišlo, spíš že je to nějaký pomatenec (protože dneska lidi rozesílají fakt strašné pytloviny) a rozhodně bych se taky neomluvila
Já bych teda zřejmě neodpověděla vůbec a rovnou to smazala.
@byron taky jsem to pročetla a je to jako v dětství. Moudřejší ustoupí blbec se utopí
.
@1024
občas se člověk nechá asi vyhecovat. Ted už ale raději i příspěvek smažu a jedu dál, na jinou diskuzi. Snažím s argumentovat věcně, bez urážek. Ze začátku jsme se ale nechala někdy strhnout a brala jsem to osobně ![]()
@byron Taky někdy mažu než odešlu,ale spíš proto,aby se tady do mě nenavezl někdo právě pro můj názor
. Někdy nechápu,jak jsou někteří jak vosy,ale asi je to o náladě a možná i o inteligenci
. Hlavně se do mě neobujte ![]()