Jak reagovat na provokace v diskusi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
15.5.12 21:35

@Knihomyš díky,zítra na to juknu,ted jsem to vzala jen zběžně a myslím,že bych asi neuspěla,ale pročtu pořádně. Nechce se mi kvůli tomu měnit mail,ale poslední dobou je to fakt hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.5.12 21:39

A nespletla ses v emailové adrese? Nemohl být email dotyčné zeužitý, takže chuděra vůbec neví, že jakoby z její adresy někomu něco chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
15.5.12 21:52

Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.5.12 21:55

jo to já nevím,sama se v tom nevyznám. Ale i kdyby tak to chování je teda otřesné. Jiná mi napsala,že v pohodě. Další pán,že jsem prý snad jedna z mála,co to napíše slušně,no tak asi je jich takových více. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.5.12 21:57
@Alpaka píše:
Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy. :nevim:

mně se už párkrát stalo, že mi přišel mail od sebe samé 8o a jsem si jistá, že jsem si ho neposílala :D Takže nějaká možnost zneužití něčího mailu a odeslání spamu z něj existuje…
Jinak na nic podobného neodpovídám, jenom to odesílateli potvrdí existenci a funkčnost mojí adresy a bude mi toho chodit ještě mnohem víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
15.5.12 22:00
@Alpaka píše:
Ještě je tu možnost, že dotyčná spam neodeslala vědomě, ale odeslal to za ní nějaký vir Pak reagovala na tvůj mail jak reagovala- že sama nemáš otravovat s nevyžádaným emailem neb si myslela, že žádný neposlala. Asi jí už pak ruply nervy. :nevim:

Poslala, neposlala, má se chovat slušně… i kdyby to byl 100× vir, tak se má těm lidem omluvit a nebýt ještě sprostá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.12 22:02

@haifa1 tak to je krásně napsaný, musím se nad sebou ale zamyslet :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50725
15.5.12 22:05

No já nevím, mně někdo poslat takový obecný mail, tak mě teda nenapadne, že mu ode mě něco přišlo, spíš že je to nějaký pomatenec (protože dneska lidi rozesílají fakt strašné pytloviny) a rozhodně bych se taky neomluvila :mrgreen: Já bych teda zřejmě neodpověděla vůbec a rovnou to smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.5.12 22:12

@byron taky jsem to pročetla a je to jako v dětství. Moudřejší ustoupí blbec se utopí :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.5.12 22:17

@1024 :mrgreen: občas se člověk nechá asi vyhecovat. Ted už ale raději i příspěvek smažu a jedu dál, na jinou diskuzi. Snažím s argumentovat věcně, bez urážek. Ze začátku jsme se ale nechala někdy strhnout a brala jsem to osobně :roll:

• Citovat
  • Upravit
2969
15.5.12 22:35

@byron Taky někdy mažu než odešlu,ale spíš proto,aby se tady do mě nenavezl někdo právě pro můj názor :mrgreen: . Někdy nechápu,jak jsou někteří jak vosy,ale asi je to o náladě a možná i o inteligenci :nevim: . Hlavně se do mě neobujte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová