Jak reagovat na provokace v diskusi?

708
31.1.12 10:54

Co s tím?

Zdravím,chci se zeptat,jak reagovat-nereagovat na některé maminky,které se sem příjdou jen dohadovat kvůli tomu,že člověk má jiný názor než ta dotyčná…Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
31.1.12 10:58

Ignorovat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
31.1.12 11:00

Ignoruj to , v hádce vyhrává kdo vydrží ne kdo má pravdu - řek mi psycholog - takže když přidáš oni přidají ještě víc - takže se na ně vykašli a mysli si svoje-.
Moje mamka vždy říkala - jenom blbci se rozčilují tak se nadechni a nevšímej si jich a myslí si o nich svoje - většinou se hádaj ty co doma drží pusu.
Každý má právo na svůj názor a já si nenechám vnucovat názor druhých když mám vlastní přesvědčení.
Jen chytrý ustoupí - blbí se budou jen hádat ne kvůli pravdě ale kvůli poslednímu slovu je to jako hra kdo dýl vydrží… chápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
31.1.12 11:00

Dohadovače je podle mě nejlepší ignorvat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
31.1.12 11:01
Laaja píše:
:mrgreen: to je fakt,člověk chce přidat něco ze své zkušenosti a vyloženě je baví provokovat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
31.1.12 11:02

Tak snad by pomohlo toto: oboustranně spolupracovat :mrgreen: To je to, těžké právě, každá chce mít pravdu, málokterá se najde co ustoupí. Ještě že já sjem splachovací a jak narazím na nějakou diskuzi, tak dám dotyčné najevo, že má navrch a tu radost ji udělám- ustoupím…protože se pak cítím rozumnější :lol: A dále přísloví: Moudřejší ustoupí :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569

…přesně…nejlepší ignorovat…
uvědom si, že tady je to anonymní, takže si každej dovolí víc, než by si možná dovolil v běžné komunikaci…(neříkám všichni, ale hodně určitě ano )…

…takže klííííííd 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708

Taky si myslím,jen mě mrzí,že jim vyloženě vadí,když mám jinej názor a už omílají úplný hovadiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
31.1.12 11:04
Laaja píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
3035
Anonymní píše:
Taky si myslím,jen mě mrzí,že jim vyloženě vadí,když mám jinej názor a už omílají úplný hovadiny…

Vykašli se na ně , nemáj právo ti do toho kecat - nezabývej se tím. Takové ženštiny jsou k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
haifa1 píše:
Ignoruj to , v hádce vyhrává kdo vydrží ne kdo má pravdu - řek mi psycholog - takže když přidáš oni přidají ještě víc - takže se na ně vykašli a mysli si svoje-.
Moje mamka vždy říkala - jenom blbci se rozčilují tak se nadechni a nevšímej si jich a myslí si o nich svoje - většinou se hádaj ty co doma drží pusu.
Každý má právo na svůj názor a já si nenechám vnucovat názor druhých když mám vlastní přesvědčení.
Jen chytrý ustoupí - blbí se budou jen hádat ne kvůli pravdě ale kvůli poslednímu slovu je to jako hra kdo dýl vydrží… chápeš?
:potlesk: :potlesk: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
4118
31.1.12 11:05
Anonymní píše:

Co je ti do cizích anonymních mamin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
31.1.12 11:09

Holky,díky moc,jste zlatý :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.1.12 11:10
Anonymní píše:

A proč Ti to vadí? Svůj názor si řekla, a to stačí.. Přece se nemusíš dohadovat dál..Proč psát furt dokola to samé? Já taky vyjadřuji svůj názor někdy asi příliš razantně ( mnohdy to tak vyzní, i když to myslím úplně normálně), prostě z psaného projevu nepoznáš jestli se člověk vzteká, nebo jestli nerozumí tak to píše furt dokola nebo jestli se jen nemůže naladit na stejnou vlnu..Otázka zněla jak reagovat - Nijak.. jak bys chtěla reagovat.. vyjádřila si svůj názor a když si někdo myslí něco jiného tak ať si to myslí..Proč za každou cenu reagovat na podle Tebe „omílané úplné hovadiny“ ?

Příspěvek upraven 31.01.12 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.1.12 11:10

Když mě nějaká pořádně naštve,tak se do ní pustím,ale hádat se kvůli jinému názoru to ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová