Jak se správně zachovat - nahlásit uživatelky?

18651
23.1.12 16:49

Jak se "správně" zachovat???

Asi budu zase za tu šťouru,ale nedá mě to se nezeptat, co se v takových situacích dělá, jestli vůbec něco, nebo jak by se případně zachovaly, chovají, ostatní uživatelky tohoto serveru.
Náhodou jsem dnes narazila v diskuzi na maminku, která měla v podpisu něco co mě fakt dost udivilo…Nic urážlivého, ale vyloženě tam byl odkaz na konkurenční web pro maminky.
Mě to zarazilo, „kopu“ za emimino už hezkou řádku let, netvrdím že jsem se nikdy jinam nepodívala, či něco někam nenapsala, ale abych si tu do podpisu dala odkaz na konkurenční web, to by mě asi nenapadlo…
Nemám teď na mysli MMB, odkazy na soutěže nebo tak,to mi fakt nevadí…(adminům občas jo ;) ) ale vyloženě si dát do podpisu link na jiný web pro maminky?
Co byste v tomto případě dělaly vy? Nahlásily byste příspěvek, nebo napsaly uživatelce? Oboje je pěkně blbý…V prvním případě bonzujete, v druhým případě poučujete o tom co není vaše věc! :nevim: 3tí možnost je to ignorovat ať si tam každý dá co chce a admin ať hledá když bude chtít najít :nevim:
No nevím :nevim:
Poradíte prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Izz
23.1.12 16:52

Mě je úplně jedno, kdo má co v podpisu, pro mě je užitečný tušit, jak dlouho je těhotná, jak starý má děti…ale proč by mě měl trápit odkaz na jinej web?
Ježiši :roll: Snad se na mateřský budu taky takhle strašně nudit… i když doufám že ne :) Že mi mozek zůstane.

• Citovat
  • Upravit
mag
12874
23.1.12 16:54

JE mi ale úplně fuk, co má kdo v podpisu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
23.1.12 16:55

Ahoj,nesoulasim s prvnim prispevek.Osobne bych to nahlasila,pravidla jso pravidla.Ale jen skoda ,ze si to napsala verejne zde,priste nic nepis,ale rovnou pokud se ti neco nezda,tak hlas. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011

Nechala bych to na adminech. :)

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
mag píše:
JE mi ale úplně fuk, co má kdo v podpisu 8)
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
20662
23.1.12 16:56

já bych taky bonzovala :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.1.12 16:56

Neřešila bych, je to její věc. Něco jiného by bylo, kdyby se snažila někoho přesvědčovat, aby přešel ke konkurenci, kdyby mu nutila, že emimino stojí za houby, že tam je to lepší apod. Takhle by mě ani nenapadlo, že by to snad nemuslo být morální či co..zdá se mi to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.1.12 16:57

Mě je teda taky upřímě jedno co má kdo v podpisu, ani to nečtu, takže já bych nedělala nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.1.12 16:57
Izz píše:
Mě je úplně jedno, kdo má co v podpisu, pro mě je užitečný tušit, jak dlouho je těhotná, jak starý má děti…ale proč by mě měl trápit odkaz na jinej web?
Ježiši :roll: Snad se na mateřský budu taky takhle strašně nudit… i když doufám že ne :) Že mi mozek zůstane.
promiň sem se tě nechtěla dotknout, je mi líto že jsi ztratila čas :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.1.12 16:58
marra píše:
Ahoj,nesoulasim s prvnim prispevek.Osobne bych to nahlasila,pravidla jso pravidla.Ale jen skoda ,ze si to napsala verejne zde,priste nic nepis,ale rovnou pokud se ti neco nezda,tak hlas. :kytka:

Přiznám se, že pravidla jsem četla kdysi dávno, ale nepamatuju si skoro nic. Proto mě překvapuje, že tam toto je.
I tak bych ale nehlásila. Mě by to nepobouřilo, tak bych jaksi neměla důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.1.12 17:00
marra píše:
Ahoj,nesoulasim s prvnim prispevek.Osobne bych to nahlasila,pravidla jso pravidla.Ale jen skoda ,ze si to napsala verejne zde,priste nic nepis,ale rovnou pokud se ti neco nezda,tak hlas. :kytka:

Proč zrovna škoda? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
23.1.12 17:01

Lacenko - neblbni. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
23.1.12 17:01

Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
23.1.12 17:02

Já v tom nevidím problém :nevim: Já jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam :nevim: Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová