Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Angua píše:no to vůůůbec zrnka jsou charita a to je svatý! To není reklama
Já si myslím, že Zrnka…
Aha, tak to nevím ![]()
Poňuchňám, zrovna mě vysává
Je strašně miloučká, ale já už se těším, až s ní bude trochu sranda, až budu dělat culíčky a tak. Zatím se bavíme pouze na její účet (ksichtíky, hororové zvuky apod.
)
Zdravím,
jak už se tu objevilo, u podpisu platí stejná pravidla jako v celé diskuzi. Je tedy zakázáno vkládat reklamu, inzerci, prosby o hlasování apod. - více v pravidlech diskuze.
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme. ![]()
Monika
Anguo taky gratuluji, a koukam, ze to bude asi zlaticko, kdyz mas cas krafat o blbostech
hele nedivili se lidi, ze jste dali jedno jmeno exoticky a druhy obyc? My taky mame pro holcicku obyc a kdyz to lidi slyseli, tak to nejak nezvladli prechroustat:-)
Pudloslava píše:
Anguo taky gratuluji, a koukam, ze to bude asi zlaticko, kdyz mas cas krafat o blbostechhele nedivili se lidi, ze jste dali jedno jmeno exoticky a druhy obyc? My taky mame pro holcicku obyc a kdyz to lidi slyseli, tak to nejak nezvladli prechroustat:-)
Díky
Opak je pravdou… Já tu sedím, protože je furt přisátá - tak jsem si řekla, jestli mám čumět do blba nebo do PC…
Takže když tu nejsem, tak spí a já poklízím a věnuju se staršímu, když jo, tak saje ![]()
Jo, něco o obyčejném jménu už padlo, ale obě jsou vlastně hebrejské a když to beru takto, tak má pro mě i Hana takový jiný zvuk. Což vím asi jenom já, ale to neva
Hlavně exotické jméno má dneska kde kdo
Měla jsem v merku i méně obvyklá, ale drahý mi to vetoval, chtěl něco „normálního“
A ani se teď vlastně moc nedává, takže jsme spokojení oba…
Lacenka píše:Izz píše:promiň sem se tě nechtěla dotknout, je mi líto že jsi ztratila čas
Mě je úplně jedno, kdo má co v podpisu, pro mě je užitečný tušit, jak dlouho je těhotná, jak starý má děti…ale proč by mě měl trápit odkaz na jinej web?
JežišiSnad se na mateřský budu taky takhle strašně nudit… i když doufám že ne
Že mi mozek zůstane.
Jí jsi se ani dotknout nemohla, někoho jako je ona se dotknout je dost složitý ![]()
admin píše:
Zdravím,
jak už se tu objevilo, u podpisu platí stejná pravidla jako v celé diskuzi. Je tedy zakázáno vkládat reklamu, inzerci, prosby o hlasování apod. - více v pravidlech diskuze.
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme.Monika
Děkuji
Omlouvám se tedy za aktivní čeření vody
Zalezu si do svých uzavřených diskuzí a raděj moc vylízat nebudu, abych pak nevymýšlela kraviny
![]()
Lacenka píše:admin píše:Děkuji
Zdravím,
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme.Monika
Omlouvám se tedy za aktivní čeření vody
Zalezu si do svých uzavřených diskuzí a raděj moc vylízat nebudu, abych pak nevymýšlela kraviny
![]()
![]()
Proč kraviny? Kdyby jsi se Laci, nezeptala ty, udělal by to někdo jiný
.
Je to pořád lepší, než když tu člověk denně vídá X dotazů na ducha
.
Můžu ale říct, že Angua mě docela zviklala tím, že to považovala za reklamu
. Docela jsem zaváhala, jestli je to nebo není reklama…
.
No já to beru s tou reklamou tak, že stránky tohoto typu někomu vydělávají a vydělávají díky návštěvnosti (bo tam mají zase jiné reklamy). Takže když budu vlastnit takový web a nacpu linky na něho všude možné, lidi mi to poklikají, zvýší se mi návštěvnost a tím pádem asi i příjem z reklamy (nebo to tak nefunguje? možná si to myslím blbě). Takže (jestli to dává smysl
), z tohoto pohledu bych to já za reklamu považovala… ![]()
Vlastně je to ještě horší, protože když si dám link na svůj e-shop, tak případný návštěvník tam nic nemusí koupit, kdežto návštěvou stránek, které žijí z na nich umístěné reklamy, zvýší zisky vždycky.
Ale jestli je to s těma ziskama z reklam jinak, tak se omlouvám, že tady matu lidi
![]()
Bubu25 píše:Ywett píše:tak ty mi vadi taky a dost
Já v tom nevidím problémJá jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam
Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
No jo no
![]()
farska píše:Bubu25 píše:No jo noYwett píše:tak ty mi vadi taky a dost
Já v tom nevidím problémJá jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam
Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
![]()
Tak myslím, že zrovna tebe a ostatní zasloužilé vícematky tímhle nikdo nemyslel. Spíš ty, co si dají do podpisu šest až dvanáct metříků na seznámení, svatbu, hubnutí a jednotlivá domácí zvířata.
farska píše:farska, ty se moc neozývejBubu25 píše:No jo noYwett píše: … Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.tak ty mi vadi taky a dost![]()
Ywet presne
metriky deti jsou OK, hned vidis, kolik detem je, kdyz to nebylo zmineno v dotaze a nemusis se ptat. Ale metriky jako „prvni pusa, zvireci..“ a podrobne rozepisovani vahy atd. ![]()
ja osobne tedy jeste pouzila u metriku zkracenou verzi, aby nezabirali moc mista