Jak se správně zachovat - nahlásit uživatelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
23.1.12 19:28

Já si myslím, že Zrnka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
23.1.12 20:28
Angua píše:
Já si myslím, že Zrnka…
no to vůůůbec zrnka jsou charita a to je svatý! To není reklama :kytka: klidně si tu zrnkujte :kytka: Není podstatný co to bylo a kdo to měl, já to chtěla vědět obecně a stále čekám na vyjádření adminky ;)
Angu - farska je smutná že nemá doma toho voňavýho novoška :hug: :hug: to já taky ;) Pořádně Haničku pomuchlej i za nás ;) :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 20:36

Aha, tak to nevím :mrgreen:

Poňuchňám, zrovna mě vysává :lol: Je strašně miloučká, ale já už se těším, až s ní bude trochu sranda, až budu dělat culíčky a tak. Zatím se bavíme pouze na její účet (ksichtíky, hororové zvuky apod. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
23.1.12 21:23

Zdravím,
jak už se tu objevilo, u podpisu platí stejná pravidla jako v celé diskuzi. Je tedy zakázáno vkládat reklamu, inzerci, prosby o hlasování apod. - více v pravidlech diskuze.
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme. ;)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
23.1.12 21:24

Anguo taky gratuluji, a koukam, ze to bude asi zlaticko, kdyz mas cas krafat o blbostech :-) hele nedivili se lidi, ze jste dali jedno jmeno exoticky a druhy obyc? My taky mame pro holcicku obyc a kdyz to lidi slyseli, tak to nejak nezvladli prechroustat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
23.1.12 21:25

Jo a nebonzovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
23.1.12 21:35
Pudloslava píše:
Anguo taky gratuluji, a koukam, ze to bude asi zlaticko, kdyz mas cas krafat o blbostech :-) hele nedivili se lidi, ze jste dali jedno jmeno exoticky a druhy obyc? My taky mame pro holcicku obyc a kdyz to lidi slyseli, tak to nejak nezvladli prechroustat:-)

Díky :D Opak je pravdou… Já tu sedím, protože je furt přisátá - tak jsem si řekla, jestli mám čumět do blba nebo do PC… :roll: :lol: Takže když tu nejsem, tak spí a já poklízím a věnuju se staršímu, když jo, tak saje :lol:

Jo, něco o obyčejném jménu už padlo, ale obě jsou vlastně hebrejské a když to beru takto, tak má pro mě i Hana takový jiný zvuk. Což vím asi jenom já, ale to neva :lol: Hlavně exotické jméno má dneska kde kdo :lol: Měla jsem v merku i méně obvyklá, ale drahý mi to vetoval, chtěl něco „normálního“ :lol: A ani se teď vlastně moc nedává, takže jsme spokojení oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
24.1.12 07:18
Lacenka píše:
Izz píše:
Mě je úplně jedno, kdo má co v podpisu, pro mě je užitečný tušit, jak dlouho je těhotná, jak starý má děti…ale proč by mě měl trápit odkaz na jinej web?
Ježiši :roll: Snad se na mateřský budu taky takhle strašně nudit… i když doufám že ne :) Že mi mozek zůstane.
promiň sem se tě nechtěla dotknout, je mi líto že jsi ztratila čas :,(

Jí jsi se ani dotknout nemohla, někoho jako je ona se dotknout je dost složitý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.1.12 07:39
admin píše:
Zdravím,
jak už se tu objevilo, u podpisu platí stejná pravidla jako v celé diskuzi. Je tedy zakázáno vkládat reklamu, inzerci, prosby o hlasování apod. - více v pravidlech diskuze.
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme. ;)Monika

Děkuji :kytka: Omlouvám se tedy za aktivní čeření vody :oops: Zalezu si do svých uzavřených diskuzí a raděj moc vylízat nebudu, abych pak nevymýšlela kraviny :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
24.1.12 08:06
Lacenka píše:
admin píše:
Zdravím,
Pokud se tedy pod odkazem v podpisu neskrývá reklama nebo prodej zboží (i bazary), konkurenci nemažeme. ;)Monika
Děkuji :kytka: Omlouvám se tedy za aktivní čeření vody :oops: Zalezu si do svých uzavřených diskuzí a raděj moc vylízat nebudu, abych pak nevymýšlela kraviny :oops: :oops: :oops:

Proč kraviny? Kdyby jsi se Laci, nezeptala ty, udělal by to někdo jiný ;) :kytka: :kytka: :kytka: .
Je to pořád lepší, než když tu člověk denně vídá X dotazů na ducha :lol: .
Můžu ale říct, že Angua mě docela zviklala tím, že to považovala za reklamu :oops: :lol: :lol: . Docela jsem zaváhala, jestli je to nebo není reklama… :think: :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
24.1.12 13:45

No já to beru s tou reklamou tak, že stránky tohoto typu někomu vydělávají a vydělávají díky návštěvnosti (bo tam mají zase jiné reklamy). Takže když budu vlastnit takový web a nacpu linky na něho všude možné, lidi mi to poklikají, zvýší se mi návštěvnost a tím pádem asi i příjem z reklamy (nebo to tak nefunguje? možná si to myslím blbě). Takže (jestli to dává smysl :lol: ), z tohoto pohledu bych to já za reklamu považovala… :lol:

Vlastně je to ještě horší, protože když si dám link na svůj e-shop, tak případný návštěvník tam nic nemusí koupit, kdežto návštěvou stránek, které žijí z na nich umístěné reklamy, zvýší zisky vždycky.

Ale jestli je to s těma ziskama z reklam jinak, tak se omlouvám, že tady matu lidi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
24.1.12 21:05
Bubu25 píše:
Ywett píše:
Já v tom nevidím problém :nevim: Já jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam :nevim: Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
tak ty mi vadi taky a dost :cert:

No jo no :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
25.1.12 09:13
farska píše:
Bubu25 píše:
Ywett píše:
Já v tom nevidím problém :nevim: Já jsem v podpisech viděla odkazy na různé sociální/právní poradny, mně naopak to přišlo milé, nikdo mi nevnucoval, abych se tam podívala, ale mít problém, budu vděčná za jakoukoliv další informaci. A odkaz na konkurenční web bych brala stejně. Pokud něco nenajdu na e-miminu, můžu kouknout tam :nevim: Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.

Tak myslím, že zrovna tebe a ostatní zasloužilé vícematky tímhle nikdo nemyslel. Spíš ty, co si dají do podpisu šest až dvanáct metříků na seznámení, svatbu, hubnutí a jednotlivá domácí zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
25.1.12 10:21
farska píše:
Bubu25 píše:
Ywett píše: … Mě osobně spíš vadí dlouhatánské „podpisy“.
farska, ty se moc neozývej :P Ale zrovna ten tvůj mi nevadí. Máš snad 80 dětí 8o (pro mě seš hrdinka, a možná i blázen ;) ), ty nemůžeš mít krátkej podpis ani kdybys chtěla :mrgreen:
Mně vadí metříky na každou pytlovinu plus důsledně vypsaná váha a míry dítěte od narození do roka a půl po 14ti dnech :zed: To nechápu. Ano, některé informace mám ráda po ruce, ale tohle je moc. Snad jsem nikoho nasmrt neurazila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
25.1.12 11:24

Ywet presne
metriky deti jsou OK, hned vidis, kolik detem je, kdyz to nebylo zmineno v dotaze a nemusis se ptat. Ale metriky jako „prvni pusa, zvireci..“ a podrobne rozepisovani vahy atd. :roll:
ja osobne tedy jeste pouzila u metriku zkracenou verzi, aby nezabirali moc mista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová