Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.
Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky ![]()
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzuju
ale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové
napráskejte a uvidíte, co na to admin
když se vám to nelíbí.
Příspěvek upraven 23.01.12 v 18:06
Gina108 píše:badela píše:Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzujuale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové
když se vám to nelíbí.
Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…
Angua píše:Gina108 píše:Já jsem právě měla odkaz na inzerát v bazárku a přišlo mi od admina, že to do podpisu nepatří a mám to smazat. Takže tipuju, že by neměl být odkaz ani na externí e-shop, když vadí odkaz do bazárku…badela píše:Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky
Zakládat reklamní diskuze mi vadí a tvrdě bonzujuale toto ne. A je to vůbec v pravidlech, pokud má např. dotyčná eshop nebo manžel je zedník, že si nesmí dát reklamu do podpisu? Jéje, takových tu je, s touto reklamou. Mně to teda neva, ale jestli někomu jo, hledejte, šmudlové
když se vám to nelíbí.
Fakt? To je ale škoda, tohle mi přijde jako docela neškodná reklama. ![]()
Nijak zvlášť mě to nerozčiluje, řadím to na úroveň odkazů na fotoalba na rajčeti apod.
Ovšem Izz, ty jsi drsná.
Jsem si taky myslela
Možná se bojí, že by se jim to vymklo z rukou, když by povolili něco, tak je jistější zakázat všecko. To je ostatně poměrně oblíbený postup, i na pracovištích apod.
![]()
Angua píše:
Podle mě jde o to, že odkaz na konkurenční web je reklama …
Aha, tak to potom jo. Pokud je toto vnímáno jako reklama, tak to je jasné, že to je v pravidlech je zakázáno.....
Když jsme u těch podpisů, až teď jsem si všimla Angu, že máš holčičku… Angu, veliká gratulace k druhému miminku
radúna píše:Angua píše:
Podle mě jde o to, že odkaz na konkurenční web je reklama …Aha, tak to potom jo. Pokud je toto vnímáno jako reklama, tak to je jasné, že to je v pravidlech je zakázáno.....
Když jsme u těch podpisů, až teď jsem si všimla Angu, že máš holčičku… Angu, veliká gratulace k druhému miminku![]()
![]()
Moc děkuju! ![]()
Angu tak předně taky gratuluji k Haničce - krásné jméno
![]()
Asi jsme se vyjádřila špatně omlouvám se… Dotyčná maminka neměla v podpisu reklamu na zedníka, ani na žádný e-schop, jenom je účastnicí nějakého projektu na konkurenčním webu pro maminky a hrdě se k tomu v podpisu hlásí. Mě to přišlo jako reklama a tak jsem chtěla znát i váš názor. Za konstruktivní postřehy děkuji, na narážky na množství a kvalitní využívání mého volného času, či výši mého IQ nereaguji!
Pokud diskuze někoho pobouřila popudila tak se fakt (bez přetvářky!) omlouvám, ale když něco nevím tak se zeptám!
Ladi,
nevadi mi to. ![]()
ot
A Angu-jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž????????GRATULUJU
![]()
Laci, moc díky ![]()
Já už asi vím, co myslíš, i když nevím, kdo to má - ale viděla jsem to taky
Ale ten projekt je zrovna celkem dobrá věc, ne? To bych asi zrovna neřešila, že je to na konkurenčním webu, když je to nevýdělečná věc a může to někomu pomoct… ![]()
farska píše:
Ladi,
nevadi mi to.ot
A Angu-jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuž????????GRATULUJU![]()
![]()
Jé, též díky moc
Uuuuuž ![]()
Proč ti dva smutní? ![]()
Gina108 píše:badela píše:
Asi bych napsala té uživatelce něco v tom smyslu, zda jí to není blbé. Mě se to zdá divné dávat odkaz na jiný podobný server.Já být tou uživatelkou, tak tě pošlu pěkně do řiťky
Příspěvek upraven 23.01.12 v 18:06
když se vám to nelíbí.
Já měla v podpisu odkaz na inzeráty tady a na MMB, a admini mi to smazali… takže odkaz na e-shop by asi taky vadil, ne? ![]()
A já mysela, že je ti líto, že se už netrápím v tom velrybím těle ![]()
Angua píše:
Laci, moc díkyJá už asi vím, co myslíš, i když nevím, kdo to má - ale viděla jsem to taky
Ale ten projekt je zrovna celkem dobrá věc, ne? To bych asi zrovna neřešila, že je to na konkurenčním webu, když je to nevýdělečná věc a může to někomu pomoct…
Takže Zrnka na BC? No to už bych vůůůbec neřešila, to je charita. ![]()