Změna identity na eMiminu

23847
13.12.11 12:30

Změna identity na emiminu

Ahoj lidi, už jsem tady registrovaná dlouho a za tu dobu jsem si všimla, že si někteří lidé zde mění nicky. A to nejde o žádné podvodnice, prostě nick potkávám, pak koukám, kam zmizel a najednou se objevuje ta samá žena pod úplně jiným nickem 8o A to už jsem objevila nejméně 10 takových případů a ne že bych po tom cíleně pátrala, ale to vyloženě trkne do očí. Tak by mne jen tak čistě ze zvědavosti zajímalo, proč to tak děláte? (CHÁPU, ŽE POKUD VŮBEC NĚKDO ODPOVÍ, TAK ANONYMNĚ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
13.12.11 12:32

Taky jsem si všimla a minimálně dva mám v hlavě. Protože jsou to holčiny co přispívají hodně, takže jsem si je zapamatovala a najednou mají za nikem jinou příponu nebo přidané slovo apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.12.11 12:32

Já jsem si toho třeba vůbec nevšimla… :think: Teda vím o jednom případu a tam to bylo kvůli „stalkingu“ ze strany rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.12.11 12:33

Jako je mi fuk důvod, jen že jsem si taky všimla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.12.11 12:33

Já jsem taky uvažovala o změně nicku a to z toho důvodu aby to bylo nějaké oslovení a né jen 2písmena :nevim: :lol: Ale kašlu na to ;) Když jsem se sem zaregistrovala, vůbec by mě nenapadlo, že bych se tu nějak zdržovala, takže jsem si ani žádný smysluplný nick nedávala a vono ejhle, jsem tu každý den už rok 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20662
13.12.11 12:36

Já si ani nevšimla :lol: Ale zažila jsem zde situaci,kdy jsem si nick změnit musela-kvůli obtěžování jistých lidí-spíš to byla pomsta od jednoho člověka tady,ale to je na dlouhé povídání a už je to dávno pryč.Ale pak jsem se zase ke svému původnímu nicku vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.12.11 12:36

Já si nechala „změnit“ nick, když jsem sem přišla, protože jsem měla registraci z „labužník.com“ ukazoval se mi tady nick „labužník Kate02“ :think: :mrgreen: a to jsem fakt nechtěla, tak jsem poprosila adminy o odmazání labužníka :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.12.11 12:40

Profil jsem si tady zakládala „jen“ kvůli jednomu dotazu a nick jsem si dala Verca182 čistě jen proto, že mě to v tu chvilku napadlo. Když jsem se ale stala na emiminu tak trochu závislá, chtěla jsem si tam dodělat háček „Verča182“… a nakonec jsem si řekla, že to číslo zruším :nevim: Ani nevím proč. Ikonku mám pořád stejnou a ještě mi nikdo neřekl, že měkvůli změně nicku nepoznal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
13.12.11 12:42

No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.12.11 12:42

Tak třeba ani jedné z vás jsem si nevšimla, a to eVerču teď registruju díky perfektnímu deníčku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.12.11 12:43
Lastkecka píše:
No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejně :lol:

Ha, tak já jsem si vůbec nevšimla toho T a furt jsem to četla po staru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.12.11 12:44
kate02 píše:
Já si nechala „změnit“ nick, když jsem sem přišla, protože jsem měla registraci z „labužník.com“ ukazoval se mi tady nick „labužník Kate02“ :think: :mrgreen: a to jsem fakt nechtěla, tak jsem poprosila adminy o odmazání labužníka :oops: :mrgreen:
:mrgreen: Labužník je dobrý :palec:
No takové ty drobné změny ani nemám na mysli. Spíš mě překvapuje že zde např. diskutuje „Květinka“ a má 20 tis příspěvků a najednou ze tu objevuje „Maminka“ se sto příspěvky, ale je to stejná osoba.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
13.12.11 12:45
LadyRebeka píše:
Tak třeba ani jedné z vás jsem si nevšimla, a to eVerču teď registruju díky perfektnímu deníčku. :pankac:
:mrgreen: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.12.11 12:45

Taky jsem si všimla min. dvou holek, co si změnily nick. Když si pak někdo vymění fotku, tak kolikrát zkoumám, kdo to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.12.11 12:46

Kamarádku tu šmírovala rodina, proto si měnila nick.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová