Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
LadyRebeka píše:Lastkecka píše:Ha, tak já jsem si vůbec nevšimla toho T a furt jsem to četla po staru.
No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejně
jn holkám ve skupině jsem to taky musela říkat
Takže změna k ničemu a pořád je ze mě Láskečka ![]()
tak já anonymně…musela jsem celej profil smazat…našel mě tu člověk, kterej mi tu dělal problémy…i přes to, že ho admini upozorňovali mazali mu příspěvky a nakonec zablokovali…tak přesto si nedal pokoj…takže jsem nick změnila a jeden čas reagovala dost anonymně kvůli tomu…takže třeba proto ![]()
A jak si toho všimnete? To by musela zůstat profilová fotka ne? ![]()
Já vim otřech a taky o tom už asi měsíc uvažuju, protože můj nick mám i jako mail a taky jsem se přihlásila a myslela jsem, že to bude jednou a dost a jsem tady už rok a půl…denně ![]()
Ja si vsimla jen jednoho a to jen poupraveneho. Kdyz si pak nekdo zmeni nick, tak uz asi nepoznam, ze slo o tu danou osobu ![]()
Lastkecka píše:LadyRebeka píše:jn holkám ve skupině jsem to taky musela říkatLastkecka píše:Ha, tak já jsem si vůbec nevšimla toho T a furt jsem to četla po staru.
No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejněTakže změna k ničemu a pořád je ze mě Láskečka
A ja te celou dobu ctu jako LASECKA
![]()
PetaP píše:
A jak si toho všimnete? To by musela zůstat profilová fotka ne?
Já si někdy někoho zapamatuju, třeba podle dětí, nebo že např. řeší to co já, třeba staví dům s růžovou fasádou a pak koukám, nový nick a zase ty samý děti, zas staví dům s růžovou fasádou ![]()
No přemejšlím právě, jestli si nick jako mám změnit po určité době taky, třeba z bezpečnostních důvodů, preventivně ![]()
Taky jsme si chtěla už několikrát změnit přezdívku , ale nikdy jsem nenašla kde se to dělá
.
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej
.
žirafííí píše:
Taky jsme si chtěla už několikrát změnit přezdívku , ale nikdy jsem nenašla kde se to dělá.
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej.
pro změnu musíš napsat SZ adminům ![]()
No já si myslím, že možná některé holky se tady zaregistrovaly a daly první nick, který je napadl (můj případ
) a potom, když se tady chytly, tak je trošku mrzelo, že si nevymyslely nápaditější nick, protože některé přezdívky tady jsou fakt super a tak si ho prostě chtěly vyměnit za nějaký,co zní lépe, nebo se lépe pamatuje. Já třeba nad změnou taky uvažuju, určitě bych chtěla nick bez čísla, jenom ještě musím vymyslet nějaký, co se mi fakt bude líbit. ![]()
eVerča píše:žirafííí píše:pro změnu musíš napsat SZ adminům
Taky jsme si chtěla už několikrát změnit přezdívku , ale nikdy jsem nenašla kde se to dělá.
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej.
Nechápu proč tak komplikované
.To by snad mělo být v nastavení jako to je všude jinde
. Ale díky za radu ![]()
Tak já z důvodu šmíringu
A jak se to dělá? Normálně jsem poprosila admina v SZ, zda mohu změnit jméno, admin ochotně vyšel vstříc ![]()
Myslím, že normální lidi si mění nick z důvodů, že je někdo otravuje nebo šmíruje, nenormální z důvodu, aby mohli šmírovat a otravovat ![]()
Ahoj holky,
já jsem měnila nick zrovna dneska, a to proto, že jsem zde včera natrefila na jednu známou a nechci, aby případně natrefila podobným způsobem ona na mne, nemusí se dozvědět, že chodíme do CARu… Měla jsem nick sestávající z křestního jména a počátečního písmene příjmení, tak jsem ho radši nechala změnit na náhodně vybrané irské jméno. Teď ještě řeším změnu ikonky, měla jsem tam původně zajíce, kterého jsem vyměnila za vílu, protože mi k novému nicku neladil (no blbost, ale co už…
, ale holčina v naší diskusi mě prý stále viděla ještě před pár minutami jako zajíce, tak nevím nevím…
Abych z toho ještě nakonec nebyla jelen… ![]()