Změna identity na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
13.12.11 12:47
LadyRebeka píše:
Lastkecka píše:
No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejně :lol:
Ha, tak já jsem si vůbec nevšimla toho T a furt jsem to četla po staru. :mrgreen:

jn holkám ve skupině jsem to taky musela říkat :lol: Takže změna k ničemu a pořád je ze mě Láskečka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 12:50

tak já anonymně…musela jsem celej profil smazat…našel mě tu člověk, kterej mi tu dělal problémy…i přes to, že ho admini upozorňovali mazali mu příspěvky a nakonec zablokovali…tak přesto si nedal pokoj…takže jsem nick změnila a jeden čas reagovala dost anonymně kvůli tomu…takže třeba proto ;)

• Citovat
  • Upravit
19200
13.12.11 12:56

A jak si toho všimnete? To by musela zůstat profilová fotka ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
13.12.11 12:56

Většinou poznám dle fotky no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.11 12:58

Já vim otřech a taky o tom už asi měsíc uvažuju, protože můj nick mám i jako mail a taky jsem se přihlásila a myslela jsem, že to bude jednou a dost a jsem tady už rok a půl…denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
81500
13.12.11 13:05

Já měnila kvuli šmírování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.12.11 13:05

Ja si vsimla jen jednoho a to jen poupraveneho. Kdyz si pak nekdo zmeni nick, tak uz asi nepoznam, ze slo o tu danou osobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.12.11 13:06
Lastkecka píše:
LadyRebeka píše:
Lastkecka píše:
No já to mám z toho důvodu, že moje přezdnívka zněla jako Láskečka, což je děs, tak jsem si tam dala přidat T jako Last Kecka, neboli další kecka. Ale stejně mi holky říkají, že to zní stejně :lol:
Ha, tak já jsem si vůbec nevšimla toho T a furt jsem to četla po staru. :mrgreen:
jn holkám ve skupině jsem to taky musela říkat :lol: Takže změna k ničemu a pořád je ze mě Láskečka :lol:

A ja te celou dobu ctu jako LASECKA :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.12.11 13:23
PetaP píše:
A jak si toho všimnete? To by musela zůstat profilová fotka ne? :think:

Já si někdy někoho zapamatuju, třeba podle dětí, nebo že např. řeší to co já, třeba staví dům s růžovou fasádou a pak koukám, nový nick a zase ty samý děti, zas staví dům s růžovou fasádou :mrgreen:
No přemejšlím právě, jestli si nick jako mám změnit po určité době taky, třeba z bezpečnostních důvodů, preventivně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
13.12.11 13:46

Taky jsme si chtěla už několikrát změnit přezdívku , ale nikdy jsem nenašla kde se to dělá :think: .
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
1626
13.12.11 13:51
žirafííí píše:
Taky jsme si chtěla už několikrát změnit přezdívku , ale nikdy jsem nenašla kde se to dělá :think: .
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej :mrgreen: .

pro změnu musíš napsat SZ adminům :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
13.12.11 13:53

No já si myslím, že možná některé holky se tady zaregistrovaly a daly první nick, který je napadl (můj případ :mrgreen: ) a potom, když se tady chytly, tak je trošku mrzelo, že si nevymyslely nápaditější nick, protože některé přezdívky tady jsou fakt super a tak si ho prostě chtěly vyměnit za nějaký,co zní lépe, nebo se lépe pamatuje. Já třeba nad změnou taky uvažuju, určitě bych chtěla nick bez čísla, jenom ještě musím vymyslet nějaký, co se mi fakt bude líbit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
13.12.11 13:53
eVerča píše:
žirafííí píše:
A změna protože mi ten můj nick přijde blbej :mrgreen: .
pro změnu musíš napsat SZ adminům :idea:

Nechápu proč tak komplikované :roll: .To by snad mělo být v nastavení jako to je všude jinde ;) . Ale díky za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Oz
9304
13.12.11 13:54

Tak já z důvodu šmíringu :mrgreen: A jak se to dělá? Normálně jsem poprosila admina v SZ, zda mohu změnit jméno, admin ochotně vyšel vstříc :hug:
Myslím, že normální lidi si mění nick z důvodů, že je někdo otravuje nebo šmíruje, nenormální z důvodu, aby mohli šmírovat a otravovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.12.11 14:04

Ahoj holky,
já jsem měnila nick zrovna dneska, a to proto, že jsem zde včera natrefila na jednu známou a nechci, aby případně natrefila podobným způsobem ona na mne, nemusí se dozvědět, že chodíme do CARu… Měla jsem nick sestávající z křestního jména a počátečního písmene příjmení, tak jsem ho radši nechala změnit na náhodně vybrané irské jméno. Teď ještě řeším změnu ikonky, měla jsem tam původně zajíce, kterého jsem vyměnila za vílu, protože mi k novému nicku neladil (no blbost, ale co už… ;-)), ale holčina v naší diskusi mě prý stále viděla ještě před pár minutami jako zajíce, tak nevím nevím… :think: Abych z toho ještě nakonec nebyla jelen… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová