Změna identity na eMiminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
budulinek2011
13.12.11 14:09

Tak já jsem registrovaná už dlouho a dríve jsem skoro vubec nepřispívala.. Spíše jsem si tu pročítala.. A nikdy jsem si nevšimla že by někdo neco měnil 8o Já jsem si měnila fotku ale nick jsem si nechala stejnej. No a ted jsi jdu zmenit foto znovu.. Protože se mi stalo, že si nekdo musel rejpnout k memu komentu : "No jo, blondyna co by se dalo čekat. Tak to tě omlouvá..

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
13.12.11 14:09

Alani :mavam: krásné jméno :kytka: a je ze tebe víla ;)

• Citovat
  • Upravit
1863
13.12.11 14:17

úplně mimo (pardon ) - WW - nádherný stromeček v profilu, já taky dřív takové dělala, ale letos s malou jaksi nestíhám… :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.12.11 14:21

Už jsem víla? No hurááá, zajíc úspěšně odstraněn!  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
13.12.11 14:26
michaela1808 píše: úplně mimo (pardon ) - WW - nádherný stromeček v profilu, já taky dřív takové dělala, ale letos s malou jaksi nestíhám… :cert: :roll:

Děkuju 8o :kytka: :hug: Dělala jsem poprvé tak je trochu zkřiva : :lol: Mám ještě jeden, nahrála jsem fotky včera tady do alba tak se můžeš kouknout :oops: :lol: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
13.12.11 14:36

ja bych to udelala v pripade, ze by me na emiminu nekdo sledoval (o jedne takove slecne vim, ze to dela, ale jeste jsem si nick nemenila, protoze nepisu nic, co by nemohla cist… :D :D :D). ale stalo se mi, ze me jeden nebo dva nicky sledovali (muj profil a vsechno, co udelam), takze ty jsem nahlasila adminum, ale v pripade, ze to treba pani nebo slecna nechce „bonzovat“, tak si mozna radeji zmeni nick… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102677
13.12.11 15:45

tak já si měnila nick, protože jsem na šáju prostě zvyklá i v soukromí. při založení mi ho to nedovolilo použít, že už je používán. nicméně pak jsem zjistila, že je nick neaktivní, tak jsem požádala adminku o přejmenování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.12.11 19:40

Tak já jsem měla Monny89, nechtěla jsem tam mít rok narození, tak jsem to přejmenovala na MonnyDee (čti Mony dý) :mrgreen: , nevím proč zrovna tohle jen mě to tak napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.6.19 06:27

Vidím, že diskuse je stará, tak obnovuji a ptám se znovu, protože se možná od té doby něco změnilo. Zakládala jsem si tenhle profil před 9ti lety a tzeď ho po těch 9ti letech používám a nelíbí se mi můj nick Gargamel. :zed: :mrgreen: Ráda bych ho změnila na něco hezčího, ale v profilu taková možnost není. Je to vůbec možné změnit? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
5.6.19 06:31

@Gargamel Pres adminy. Akorat tedy nevim zda to, ze uz se ti nelibi je padnym duvodem pro zmenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
5.6.19 07:02

@Gargamel napiš adminům soukromou zprávu. Většinou se snaží vyjít vstříc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31438
5.6.19 07:02

@Gargamel @j.a.n.i1 Ja bych rekla, ze vzhledem k aktualnim 7 prispevkum by nick zmenit mohli, to nema jeste nikdo s nicim spojene :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
5.6.19 07:11

@Tableta @Hobitka Díky, snad to pochopí, jsem tu prakticky nová. Hned jdu adminům napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
5.6.19 11:42

Dobrý deň,

zmena nicku je samozrejme možná.
Stačí nás kontaktovať pomocou SZ, alebo napísať na e-mail info@emimino.cz

S pozdravom :kytka:,
Kristína

• načítám...
  • Citovat