Co s tím dělat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8437
29.5.23 22:29
@Anonymní píše:
Co se tyce vzhedu, jak se nekdo pta, tak atraktivní je. Stara se o sebe,.cvici, chodi do fitka a tak. Ale to asi neni podstatne.

Prosímtě, najdi si něco na youtube o narcisech, jo? Třeba od pana Dvořáka nebo Jako Fénix.
Mě je úplně šoufl z toho, co píšeš. Panáček jenom kvete, doma na nic nehrábne a ještě kritizuje. Jo jde snadno, úklid totiž nebude nikdy hotvý, jako v časpisech, pokud s v bytě žije, tak vždycky bude někde hrnek, drobek nebo vlas. Ty budeš vždycky jenom podřadná služka, protože nikdy nevyděláš víc než on. A budeš časem orvaná jako borůvka, pak začne kritiozovat i Tvůj vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
29.5.23 22:37
@Olcatko píše:
Ma pohodlí, na ktere si zvyknul, bere te jako služku, uklizecku.
Děti bych vzala nekam na výlet a trochu se odreagovala alesespin na vikend at si taky uzije.

Já bych mu je nechala doma a jela na výlet sama. A po návratu ho seřvala že je tu bordel;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
29.5.23 22:39
@Anonymní píše:
Jde mi o to, ze se mu snazim vyjit ve vsem vstric, aby proste byl doma klid. Uz kvůli detem. Ale i kdybych se po… stejne proste neco najde, neco rekne a uz mam taky po nalade. Kdyz jsem jela s detma o víkendu do parku, rek mi, at jsem radsi dama a uklizim. Rikam mu, ja mam uklizeno a on, ze vana je spinava. Sla jsem ji hned umyt, ale nikde jsem nevidela, ze by byla spinava. :zed:
Špatně, když se mu zdá špinavá, může ji umýt on a lépe, ať ti teda ukáže jak to má vypadat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
29.5.23 22:40

Nenech si kakat na hlavu, tohle blbě dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
29.5.23 22:42
@Betty MacDonald píše:
Ty seš dobrá, že ještě přemýšlíš, jestli to fakt neděláš blbě… Já bych mu už dávno urvala a rozdupala koule 8o

Jedna bývalá kolegyně vždycky říkala, já bych mu ho ukopla u samý pr.dele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
29.5.23 22:46
@Anonymní píše:
Neříkám, ze si to nechavam libit. Skoro vzdy se s nim pohadam. Nekdy to teda prejdu, kdyz nemam náladu se zase hadat. Ale většinou se ozvu. Vždy kdyz se pohadame, tak se ten den zacne aspon minimálně snazit a neco po sobe i uklidi a pohlida deti, abych mohla udelat co potrebuji. Ale pak se to zase opakuje. Dnes jsem mu i rekla, at si teda najde nekoho, kdo mu bude vyhovovat, kdyz ja jsem tak strasna a ze ja uz toho mam plny zuby. Zacal vyjmenovavat co mu vadí, napriklad ty pripravky ta taska na chodbe atd. Řekl, ze je to normální, ze na to mame jiny nazor a ze to neni nic tak hroznyho na me,.aby si hledal nekoho jineho. Ja jsem mu rekla, ze pro me to uz hrozny je. Nevim proste jestli to nechape. Kdyz mu rikam, ze mi nemusi porad predhazovat, ze tady vse plati on atd, tak rekne, ze to tak nemysli, ale ze snad si myslel, ze ho nejak ocenim a nezapomenu napriklad na ten vecerni drink. No nekdy mi prijde, ze se bavim s blaznem a nevim ani jak uz oponovat. Rika, ze je pro me vse samozrejme. Jako ze vse zaplati a tak. Coz neni pravda, ale co mam jako delat :nevim:

A co dělá on pro tebe navíc za to že se taky celý den nezastavis kolem dětí, taky ti někdy udělá aspoň blbý kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
30.5.23 02:05

Strašný...

Omlouvám se za upřímný názor, ale zavání to skoro komplexem méněcennosti.. Pokud se k vám manžel/přítel takto chová, pravděpodobně to není nic z čistého nebe, nějak to sem dospělo. Pokud jste se rozhodla to řešit, tak to vidím na jediné 2 možnosti, a to buď se vzepřít a stát si za svým (čemuž se muž bude bránit a dál hrozit), nebo akcí, tzn. že například na týden až měsíc odjedete a uvidíte, jak se zachová.. Jinak to zní, že si vás drží v šachu, když on zabezpečuje příjem a vám nedovolí pracovat.. skoro to zní jako otroctví.. FUJ, je mi fakt zle to vůbec číst :,( :,( :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
30.5.23 05:58

Kolik je dětem? Prostě si najdi práci a o děti a domácnost pěkně starost napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.5.23 06:14

Přestala bych s večerním drinčíčkem.
Miláčku, celý den jsem se starala o naše děti a domácnost, teď bych chtěla být opečovávána já.
Nebo řekni, zítra jdu cvičit, až přijdeš z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.23 07:22

Moc dekuji vsem. Urcite je to vse pravda co píšete. Asi jsem to nechala zajit daleko. Jde o to, ze deti mu tu jen tak nechat nemuzu. On by syna ani nenakrmil. Hodne blbe ji a musi na to byt fakt trpělivost, celkově byl dlouho nemocny, ted je s nim vse složitější. Manzel na to nema trpělivost, rekne, ze jist nechtel. On to i rika, ze nechce jist, ale i tak ho nakrmim. Je to tezky no. Manzel jde napriklad cvicit, my mame za nim prijit, pak jdeme společně na snidani. On pak zase rika, jak je hodny, ze nas vzal na tu snidani. Kdyz mi neco koupi, například saty. Tak vcera mi rekl, ze mi vadi, ze me osocuje s uklidu, ale to ze mi koupil saty, tak to ze uz jsem asi zapomněla. Tohle rika vzdy, kdyz mi neco koupi. Ja v zivote nechtela, aby mi neco zaplatil. Koupi to sam a pak mi to vycte. Rika, ze kdyz proste cely den pracuje, tak ze tady to bude podle toho vypadat. Ale ja i kdybych chtela sebevic, tak lip uz to nedokazu udelat. Kdyz to tady prestanu delat, bude zase za chudaka, bude rikat, ze musi pracovat, vydelavat penize aby se o nas postaral a jeste aby delal vsechno doma, kdyz se na to vykaslu. Ale asi proste neni jina moznost. Nejde z toho ven. Kolikrát on mi to tak vysvetluje a porad dokola, ze si uz i rikam, ze to mam teda asi fakt na houby uklizene. Muj syn, ten co byl dlouho nemocny, je na me hodne závislý a do skolky ho jeste nevezmou. Manzel to vi, takze ja do prace nemuzu. I kdyz bych sla hrozne rada, ale nemam ho kam dat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.23 07:27

@Jahudka82
Ne nee, me nic nedela. Zadny kafe. Nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.23 07:29

@pikola
Chodím ven je s detma právě.
Ja sama nikam nechodim.
Nemam ani žádné hlidani.

• Citovat
  • Upravit
14627
30.5.23 07:40
@Anonymní píše:
Moc dekuji vsem. Urcite je to vse pravda co píšete. Asi jsem to nechala zajit daleko. Jde o to, ze deti mu tu jen tak nechat nemuzu. On by syna ani nenakrmil. Hodne blbe ji a musi na to byt fakt trpělivost, celkově byl dlouho nemocny, ted je s nim vse složitější. Manzel na to nema trpělivost, rekne, ze jist nechtel. On to i rika, ze nechce jist, ale i tak ho nakrmim. Je to tezky no. Manzel jde napriklad cvicit, my mame za nim prijit, pak jdeme společně na snidani. On pak zase rika, jak je hodny, ze nas vzal na tu snidani. Kdyz mi neco koupi, například saty. Tak vcera mi rekl, ze mi vadi, ze me osocuje s uklidu, ale to ze mi koupil saty, tak to ze uz jsem asi zapomněla. Tohle rika vzdy, kdyz mi neco koupi. Ja v zivote nechtela, aby mi neco zaplatil. Koupi to sam a pak mi to vycte. Rika, ze kdyz proste cely den pracuje, tak ze tady to bude podle toho vypadat. Ale ja i kdybych chtela sebevic, tak lip uz to nedokazu udelat. Kdyz to tady prestanu delat, bude zase za chudaka, bude rikat, ze musi pracovat, vydelavat penize aby se o nas postaral a jeste aby delal vsechno doma, kdyz se na to vykaslu. Ale asi proste neni jina moznost. Nejde z toho ven. Kolikrát on mi to tak vysvetluje a porad dokola, ze si uz i rikam, ze to mam teda asi fakt na houby uklizene. Muj syn, ten co byl dlouho nemocny, je na me hodne závislý a do skolky ho jeste nevezmou. Manzel to vi, takze ja do prace nemuzu. I kdyz bych sla hrozne rada, ale nemam ho kam dat.

Tak ještě potřetí ti to napisu znova, přestaň si furt stěžovat a litovat se a chovat se jako utiskovaná otrokyně, to po tobe nikdo nechce :lol: Když si budeš dělat hlavu z manzelovych blbych kecu, moc si nepomuzes :lol:

Na hrubý pytel hrubá zaplata, muj má taky takové řeči, takže to přesně znám, ale je to taková hra, já ho odpalkovat nemám problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17223
30.5.23 07:59
@Anonymní píše:
@Jahudka82
Ne nee, me nic nedela. Zadny kafe. Nic.

Tak až si příště bude stěžovat že nemá piticko tak se ho zeptej co dělá on pro tebe - kromě toho že plní svoji vyživovací povinnost a ještě blbě, když si nemůžete dovolit někoho kdo by uklízel líp než ty :mrgreen: Fakt nakopnout s rozběhem toto. Můj sice taky neuklízí ale taky si moc nedovolí mít pindy že něco není tip top, ještě vezme děti na výlet abych na to měla klid a mohla si uklidit jak potřebuju bez věčného maamiii za zadkem. Protože pak je to pro mě i takový relax na vyčištění hlavy, ale když jsem hotová, jdu si klidně pustit seriál nebo na kolo, za kamarádkou, ještě se po návratu ptá jestli jsem taky trochu odpočívala. Nebylo to vždy, občas sem si taky připadala jako služka, ale zapojuju děti, už jsou větší a baví je třeba luxovat, o vysavač se vyloženě perou. Vytírám když všichni vypadnou, což fakt není obden. Ale taky chodím do práce na osmičku a od té doby úplně otočil, najednou mám na čas pro sebe „nárok“, už při rodičáku s mladší jsem do své práce chodila na brigádu 2× týdne na půl dne a když přišel covid, zavřeli školky a školy a on šel na home office, hlídal na střídačku s tchýní, i pak když jsem nastoupila do téhle práce a školkový dítě nám pomalu s každým zakaslanim posílali domů protože určitě covid tak si odhlidal svý. Protože já home office ani v 1 práci zatím neměla. Ale zase jsem mohla zůstat doma třeba den dva, když nemohl on. Takže až zas bude mít hemzy, najdi si brigádu, klidně víkendy nebo noční, dělá tak kolem mě hodně ženských, a běda jak nebude uklízeno! Potřebujou si to zkusit, co to je se celý den o děcka starat se vším všudy, jinak nepochopí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
30.5.23 08:01
@Anonymní píše:
Moc dekuji vsem. Urcite je to vse pravda co píšete. Asi jsem to nechala zajit daleko. Jde o to, ze deti mu tu jen tak nechat nemuzu. On by syna ani nenakrmil. Hodne blbe ji a musi na to byt fakt trpělivost, celkově byl dlouho nemocny, ted je s nim vse složitější. Manzel na to nema trpělivost, rekne, ze jist nechtel. On to i rika, ze nechce jist, ale i tak ho nakrmim. Je to tezky no. Manzel jde napriklad cvicit, my mame za nim prijit, pak jdeme společně na snidani. On pak zase rika, jak je hodny, ze nas vzal na tu snidani. Kdyz mi neco koupi, například saty. Tak vcera mi rekl, ze mi vadi, ze me osocuje s uklidu, ale to ze mi koupil saty, tak to ze uz jsem asi zapomněla. Tohle rika vzdy, kdyz mi neco koupi. Ja v zivote nechtela, aby mi neco zaplatil. Koupi to sam a pak mi to vycte. Rika, ze kdyz proste cely den pracuje, tak ze tady to bude podle toho vypadat. Ale ja i kdybych chtela sebevic, tak lip uz to nedokazu udelat. Kdyz to tady prestanu delat, bude zase za chudaka, bude rikat, ze musi pracovat, vydelavat penize aby se o nas postaral a jeste aby delal vsechno doma, kdyz se na to vykaslu. Ale asi proste neni jina moznost. Nejde z toho ven. Kolikrát on mi to tak vysvetluje a porad dokola, ze si uz i rikam, ze to mam teda asi fakt na houby uklizene. Muj syn, ten co byl dlouho nemocny, je na me hodne závislý a do skolky ho jeste nevezmou. Manzel to vi, takze ja do prace nemuzu. I kdyz bych sla hrozne rada, ale nemam ho kam dat.

To je šílený, jak s Tebou zametá. :zed: Ty děti nejsou jeho, že píšeš můj syn a tak?
To je nějaký magor, co si takhle hojí midrák, to není jinak možný. I kdyby jsi pracovala, tak si stejně něco najde, aby jsi dělala všechno Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný