Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Birds
Bohuzel nemam. Mamka zemřela, tata taky, ale toho jsem ani nepoznala. Přátelé nemam, jelikož jsem se prestehovala za manzelem 250 km daleko. A jak jsem porad s detma, nikam ani nechodim. Jen proste s nima no. Na hristi mam treba par maminek se kteryma prohodim řeč, ale tak to je vše.
Neni porad doma, jezdi na pracovní jednani, chodi cvicit a nebo jezdi jeste do jedne kanceláře, kdyz nedela z domova.
Takze úplně porad doma neni. No jinak nikoho fakt nemam. Neco nasetreno mam, ale to mi asi moc nepomuze na to abych mohla jen tak odejit. Asi to uz nejak doklepu
nebo nevim. Chtela bych aspon vydrzet, nez budou deti samostatne, pak uz je mi to nejak jedno. Je to teda na hlavu, snad se nezcvoknu. Nekdy jsou i lepsi dny, ale i kdyz nastanou, tak se nejak neumim uz radovat, protože vim, ze to nebude na dlouho. Uz se mi tak i zprotivil, nekolik let jsem to i snasela dobre, ted nevim proc se to tak zhorsilo.
@Anonymní píše:
Neni porad doma, jezdi na pracovní jednani, chodi cvicit a nebo jezdi jeste do jedne kanceláře, kdyz nedela z domova.
Takze úplně porad doma neni. No jinak nikoho fakt nemam. Neco nasetreno mam, ale to mi asi moc nepomuze na to abych mohla jen tak odejit. Asi to uz nejak doklepunebo nevim. Chtela bych aspon vydrzet, nez budou deti samostatne, pak uz je mi to nejak jedno. Je to teda na hlavu, snad se nezcvoknu. Nekdy jsou i lepsi dny, ale i kdyz nastanou, tak se nejak neumim uz radovat, protože vim, ze to nebude na dlouho. Uz se mi tak i zprotivil, nekolik let jsem to i snasela dobre, ted nevim proc se to tak zhorsilo.
Ty budeš profesní trpitelka…
Než budou děti samostatně, to myslíš jako do jejich puberty nebo než dostanou řidicak?
@Anonymní píše:
Takze úplně porad doma neni. No jinak nikoho fakt nemam. Neco nasetreno mam, ale to mi asi moc nepomuze na to abych mohla jen tak odejit. Asi to uz nejak doklepunebo nevim. Chtela bych aspon vydrzet, nez budou deti samostatne, pak uz je mi to nejak jedno. Je to teda na hlavu, snad se nezcvoknu. Nekdy jsou i lepsi dny, ale i kdyz nastanou, tak se nejak neumim uz radovat, protože vim, ze to nebude na dlouho. Uz se mi tak i zprotivil, nekolik let jsem to i snasela dobre, ted nevim proc se to tak zhorsilo.
Tady každá rada drahá. Já bych šla do té práce a soustředila se na ni, abych si vydělala co nejvíc a šetřila si ty peníze. Doma bych se starala jen o děti a o chlapa jen omezeně, s tvrzením, že na to nemám čas nebo, že jsem z práce unavená. Že když se on nechce starat o děti, tak nemáš čas se zase ty starat ještě o něho. Začala bych se víc starat o sebe a svoje pohodlí a na chlapa bych kašlala. Stejně je to u vás na rozvod, tak co s ním, nemusí ti na něm záležet, zvlášť, když se chová, jak se chová.
@Svistice
Nee to nee, ale jelikož nemam pribuzne, zadne hlidani, jsem na ne v podstate sama. Jedina možnost vydelat tolik, abych mohla pořídit nekoho na hlídání.
@Anonymní píše:
@Svistice
Nee to nee, ale jelikož nemam pribuzne, zadne hlidani, jsem na ne v podstate sama. Jedina možnost vydelat tolik, abych mohla pořídit nekoho na hlídání.
Kolik je teď dětem?
@Anonymní píše:
@Birds
Bohuzel nemam. Mamka zemřela, tata taky, ale toho jsem ani nepoznala. Přátelé nemam, jelikož jsem se prestehovala za manzelem 250 km daleko. A jak jsem porad s detma, nikam ani nechodim. Jen proste s nima no. Na hristi mam treba par maminek se kteryma prohodim řeč, ale tak to je vše.
Misto breceni se nauc na nej poradne vystartovat. Jestli nejsi nikdy sprosta, tak zacni. Natrenuj si nejakou poradnou nadavku, co na nej zarves.To jako krok jedna.
Krok dva, spocitej mu na papir, kolik bude platit alimenty, castku, kolik si vezmes z vyporadani majetku (prodej domu? Uz nevim) a rozpis, jak bude mit deti (stridavku!!).
Bud tvrda.
At mu dojde, kam smerujete.
Dům je jeho. Takze mam smulu.
A samozřejmě na nej taky kricim, kdyz se hádáme.
Urcite nemlcim ![]()
@Anonymní píše:
Dům je jeho. Takze mam smulu.
A samozřejmě na nej taky kricim, kdyz se hádáme.
Urcite nemlcim
Co znamená jeho? Měl ho už před svatbou?
Jinak cekat až budou děti větší nemá smysl, fakt to chování můžou pochytit a budeš tam za poslední onuci. ![]()
To vypadá na dobře promyšlený plán…Ty bez příbuzných, 250 km daleko od domova, nemající pomoc po ruce a ještě je barák jen jeho.
s jedním dítětem by se ti zdrhalo lépe. Hlídej si antikoncepci!!!
@Anonymní píše:
@brisco ano, mel ho prave uz pred svatbou..
Tak to si v řiti. On jako mačo jen hází rozumy ![]()
a možná i proto se chová já imboš.
Kámoška to měla podobné, chlap lítal po bytě s houbičkou na nádobí a furt ji nadával že je čuňe, že žijí v bordelu.
Bych je kopla do kou. lí ![]()
![]()
@Anonymní píše:
@brisco ano, mel ho prave uz pred svatbou..
Nevadí, byly za dobu trvání manželství do domu nějaké investice? Má on nějaké spoření atd? Máš nárok ze všeho na polovinu. Nekupovali jste třeba auto, chatu…?