Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám takový problém s přítelem jsme spolu už poměrně dlouho.. taky nám to už dlouho neklape máme spolu dítě problém je v tom že jsem se zakoukala jinde. Vím že je to špatně ale touha ho poznat je silnější. Doma už to nějakou dobu nefunguje. Přítel kouří marihuanu a dá do toho několik tisíc měsíčně. Bohužel mě to vadí a on s tím nehodlá nic dělat. Ve vztahu už se necítím šťastná a cítím že potřebuji něco jiného už mezi námi není žádná vášeň jsme jak dva spolubydlící co vychovávají dítě skoro spolu nespíme a když jsme sami doma a nebo dítě spí tak si každý děláme svoje. Jsem v tak těžké situaci. Bohužel s přítelem jsem se to snažila tolikrát vyřešit chtěla jsem odejít ale vždycky hraje na city. Prosím poraďte Co byste dělali vy zůstat nebo odejít a začít vše od začátku s někým jiným děkuji
Odejít a být sama. Osamostatnit se, postavit na vlastní nohy, zkusit si, jestli jsi schopná sebe a dítě uživit ( s alimenty) a postarat se o vás, jestli jste schopni domluvit se na nějaké střídavé péči o dítě atd. Pak teprve koukej po jiných chlapech.
A zhulenec asi byl od začátku co? S takovým vyhulenyn mozkem si udělat dítě ti přišlo jako super nápad? ![]()
@JiříkMazlík ne naše dítě nebylo plánované… Byla jsem naivní když jsem si myslela že přestane
Dát nůž na krk. Buď přestane hulit nebo odejdeš. Být opravdu připravena odejít a pak odejít. Protože si myslím, že nepřestane.