Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nejednalo se jen o touhu po někom, koho jsi teď dostala a tím to pro tebe podvědomě končí?
Nevím jestli přesně odpovím na tvou otázku. Jen jednou a nebylo to sexem, ale tím, když se svlíknul, tak měl takové tlusté boky. Prostě už jsem ho pak nechtěla. Ale jinak byl fešák.
@Anonymní píše:
Ahoj lidi
stalo se vám někdy, že po prvním sexu s novým partnerem se vám ten dotyčný nějakým způsobem zprotivil? Nic se nestalo, sex byl dobrý… ale uplně mě to od něj odpudilo od tý doby, nechápu vůbec proč. Nikdy se mi to nestalo. Máte někdo zkušenost?
spadne chemie? To s kvalitou sexu az tak nesouvisí
Stalo..mě se celkově dotyčný moc nelíbil a myslela jsem si že když se zblížíme víc tak že se něco změní ale taky se mi zprotivil a pak jsem dotyčného nechala.
Stalo, no
šla jsem na první rande zabouchnutá předem, vyspali jsme se spolu
a pak to všechno opadlo. Už jsme se neviděli.
No co. Tělo vám řeklo, že tohle není a nebude ON. To, jestli se k nám někdo hodí nebo nehodí není záležitostí jen hlavy.
@Tofifea já si přijdu strašně divně. On mi teď vypisuje, ale já si už nedovedu představit s ním jít ani ven :/ Opravdu zvláštní, jelikož to byl jinak fajn večer
Stalo… se všemi partnery, před tím než jsem si našla manžela. Někdy jsem prchla ještě před intimnostmi - stačil třeba polibek a bleeee… ti muži za to nemohli, já taky ne. Nevoněli mi…prostě nevěsta na útěku ![]()
@Jancka_K píše:
Nevím jestli přesně odpovím na tvou otázku. Jen jednou a nebylo to sexem, ale tím, když se svlíknul, tak měl takové tlusté boky. Prostě už jsem ho pak nechtěla. Ale jinak byl fešák.
Měl se svlíkat potmě. ![]()
@Anonymní píše:
@Tofifea já si přijdu strašně divně. On mi teď vypisuje, ale já si už nedovedu představit s ním jít ani ven :/ Opravdu zvláštní, jelikož to byl jinak fajn večer
Chudák. ![]()
To se mi ted taky stalo
ten sex byl na prvni schuzce, bylo to super, i se mi libil a pritahoval me, on mi vypisuje a ja proste skoro neodepisuju, proste uz nemam zajem nejak ![]()
Ahoj lidi
stalo se vám někdy, že po prvním sexu s novým partnerem se vám ten dotyčný nějakým způsobem zprotivil? Nic se nestalo, sex byl dobrý… ale uplně mě to od něj odpudilo od tý doby, nechápu vůbec proč. Nikdy se mi to nestalo. Máte někdo zkušenost?