Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky,mám dotaz pro ty,kteří mají také operátora Vodafone.
nestihla,nebo spíš zapoměla
, jsem zaplatit fakturu včas a v týdnu mi od nich přišla informační smska,že očekávají platbu do 7dnů jinak mi budou muset omezit služby..a ted mám dotaz,penízky jsem jim poslala dnes ale než jim to dojde tak bude po té 7denní lhůtě a tak mě zajímá,jestli mě hned po 7.dnu bloknou či dají nějakou pokutu nebo jestli mě budou opět jen varovat?
na jejich webu jsem o tom nic nenašla..děkuji ![]()
Ahoj, zkušenosti nemám, ale zavolala bych jim a řekla, že peníze jsou na cestě, popř. co máš dělat..
nevim od koho to je, ale pokud jsi to poslala před tou lhůtou a dorazí jim to až po lhůtě, osobně bych jim zavolala a domluvila se rovnou s nima (s tím, že bych jim, pokud by jim to stačilo k tomu, aby to neblokli apřitom jim nestačila telefonická ohláška, poslala výpis z účtu nebo potvrzení o tý platbě)
Ahoj taky se mi to stalo, napsali mi smsku 7 dnu, zaplatila jsem druhej den a platba jim normálne přisla,jestli si to zaplatila hned, tak se nestresuj…
ahojky bud v klidu , my jsme takhle nezaplatily faktury za 2 sčítací období a nezablokovaly mě,pouze straší.taky mi furt chodily smsky ale neodpojily.
Ahooj, tak nám se to taky stalo a když jsem platbu odeslala, tak jsem ji zavolala, že je platba na cestě a neodpojili nás ![]()
kdysi (už je to pár let) se mi to taky stalo a blokli to tehdy a ještě mi napařili pokutu 150Kč
Mamino jednou se nám to stalo. Smsku poslali 2krát a potom dokonce ještě paní volala, jestli už jsme platili a já to platila zrovna v ten den. Do tel. mi potvrdila, že nám pokutu nedají a stejně nám ji naúčtovali, tak jsem jim zavolala a oni mi pokutu odečetli s dalším vyúčtováním.
Určitě jim zavolej a domluv se s nima.
Nejspíš nezablokují. Pokud se ti to stalo poprvé ještě nejsi v systému a než jím prolezeš trvá to a to už tam tvoje platba bude ![]()
stalo se mi to 2× za sebou, jednou jim platba přišla až po 14ti dnech od sms a služby jsem omezené neměla a pokutu nedostala
každopádně za zavolání na linku a oznámení, že si zaplatila nic nedáš
manžel věčně zapomíná a pak platí 2 faktury najednou a nic navíc neplatí a službu mu nezablokují.
Miarei píše:
stalo se mi to 2× za sebou, jednou jim platba přišla až po 14ti dnech od sms a služby jsem omezené neměla a pokutu nedostalakaždopádně za zavolání na linku a oznámení, že si zaplatila nic nedáš
pokud má aktivní službu Po svém, tak za zavolání bude platit 30Kč ![]()
Operátor jako takový ji stejně prodloužit splatnost nemůže. Můžou to ale udělat na shopu a to o 7 dní.
A jak jsi fakturu platila? Pokud pres ucet,tak to urcite dojde vcas,jinak te hned po 7 dnech neodpoji,az po vice.