Nekonečná menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
177
6.1.11 13:04

nekonečná menstruce???

Holky zkuste prosim poradit. Jsem temer 3 mesice po porodu, zacala jsem prvni menstruaci cca pred 14dny a od te doby nekdy krvacim cely den, pak den pauza (vubec nekrvacim) a pak opet naskoci krvaceni. Jsem z toho zmatena, nevim jestli neni neco spatne, muj gyndar ma tedka par dni dovci tak se obracim nejdriv sem.Mleko nemam, tudiz nekojim, a beru antikoncepci Cerazzete a mudr. mi rekl ze nemam me vubec vysazovat prave kvuli mensesu ale brat je porad dokola. :nevim: Mate nekdo podobnou zkusenost? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
6.1.11 13:08

v tomto ti neporadím,jen jsem chtěla taky beru cerazzete už rok a beru to pořád dokola vkuse.Takže jestli to tak bereš tak to má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.11 13:08

Ahoj, podobnou zkušenost naštětsí nemám, ale několikrát jsem četla a slyšela, že ty antikoncepce právě typu Cerazette někomu způsobují, že krvácí vlastně nepřetržitě. Ne moc, ale zato pořád… Tak třeba je to tvůj případ, jenže to by ti řekl jedině dr. Jak dlouho má ještě tu dovču? Nechceš si radši zavolat někam na pohotovost?

• Citovat
  • Upravit
27259
6.1.11 13:10

Já teda nebrala cerazete ale azalii a stejně jako ty jsem krvácela snad 25 dní. Stejně jako ty to bylo tak, že třeba 3 dny jo, pak jeden den ne, pak zase jo.
Zrovna v tu dobu jsem ukončovala kojení, naklusala jsem k doktorovi a dal mi jinou HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.1.11 13:12

Ahoj, antikoncepci Cerazzete jsem brala také, pořád jsem po ní krvácela. Někdy jsem menstruaci dostala za 14 dní od poslední, někdy za 2 měsíce. Když jsem antikoncepci začala brát, dostala jsem první menstruaci za 14 dní a krvácela jsem cca 14 dní dost silně. Tato antikoncepce mě vůbec neseděla, i lékař mě říkal, že aby byla co největší spolehlivost, musí se užívat kažý den přesně na minutu stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
6.1.11 13:13
Anonymní píše:
Ahoj, podobnou zkušenost naštětsí nemám, ale několikrát jsem četla a slyšela, že ty antikoncepce právě typu Cerazette někomu způsobují, že krvácí vlastně nepřetržitě. Ne moc, ale zato pořád… Tak třeba je to tvůj případ, jenže to by ti řekl jedině dr. Jak dlouho má ještě tu dovču? Nechceš si radši zavolat někam na pohotovost?

asi tak no,já ho třeba beru,ale ten celý rok jsem neměla ješte mestruaci,jen dvakrat spineni.je to tak treba s ruznyma lekama,na kazdeho jeden samy lek bude pusobit jinak,to i ty prasky,kazdy organismus to bere jinak.jak uz radili pred,zkusit nekam zavolat?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.1.11 13:40

Ahoj. Je to nejspíš tou AK. Já po prvním porodu brala Cerazette několik měsíců a nemenstruovala jsem vůbec (kojila jsem 2 roky), ale asi 8 měsíců po porodu jsem začala menstruovat, a to prakticky nepřetržitě, tak jsme se s manželem dohodli, že se budem chránit jinak a já AK vysadila. Pamatuju se, že když mi ji doktor předepisoval, říkal mi, že někdo při ní nemenstruuje vůbec, někdo může pořád :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.1.11 13:46

ja kdyz zacla brat po porodu antikoncepci…tak jsem krvacela tri mesice…uz sem pak jedla zelezo…bylo mi zle…nakonec sem to vysadila..doktorka me prohlidla rekla ze vsechno ok…ale ze jsou vyjimky co po porodu uz antikoncepci proste nesnesou…takze mozna vitej do klubu a posli chlapa pro kondomy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
6.1.11 14:54

Ja jsem menstruovala - spinila nonstop od prvni do druhe menstruace po nasazeni antiko, pak se to jako mavnutim proutku srovnalo. Zkus vydrzet prvni cyklus brani antikoncepce, jinak fakt neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
6.1.11 15:07

HA Cerazette jsem užívala 2 roky. První tři měsíce jsem menstruovala, ze začátku asi týden víc, ale pak už to bylo jen maličko a špinění, ale trvalo to fakt tři měsíce, byla jsem z toho tak trochu na nervy, ale gynekolog říkal, že je to v pořádku a že to přestane. Tak opravdu po třech měsících to přestalo. Pak jsem měla menzes pravidelně, co měsíc, ale velmi slabounce. Takže pohoda, oproti tomu co bylo. Mívala jsem to siné a děsný bolesti. Pak jsem se rozhodla s ní skoncovat. Po 2 letech jsem Cerazette vysadila a hned se mi pěkně obnovil cyklus, 28 až 30 denní plus mínus. Cyklus se mi upravil netrvá tak dlouho, bolesti první den, Ipuprofen ráno, večer. Podle toho co bylo kdysi prostě super. :-D
Ještě znovu, gynekolog opravdu říkal, že to může trvat tři měsíce, takže uvidíš. Jistě se s lékařem poradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.1.11 15:11

Já jsem dostávala menstuaci po 14 dnech asi 3 za sebou.. brala jsem antikoncepci.
Když jsem šla k lékaři, tak mi právě řekl, že p porodu se mi změnily hormony, taky jsem přibrala a celkově tělo bylo jiné, že proto mi to tak dělá. Dal m antiko a upravilo se to..jinou.. ta stará co jsem měla, měla jsem ji i před otěhotněním a už prostě mi nesedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
6.1.11 17:01

no to je teda mazec:-( no nejak to musim vyresit je to neprijemny, diky moc vsem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.2.16 09:20

Ahoj, prosim o radu.. ani nevim zda sem ten dotaz patri.. je mi 31 let HA jsem nikdy nebrala. S menstruaci jsem nemela nikdy zadny problem. Asi pred 4 týdny jsem brala kapky na dobrou funkci lymfatickeho systemu. Brala jsem je i v dobe menstruace. Menstruace mela uplne jiny prubeh. Takovy tahly. Mam běžně mentruaci 5 dni. Dnes Je to 13 den jakoby od skončení menses a ja stale krvacim. Je to malé, slabé krvácení.. kapky jsem vysadila a je to tyden co je neberu. Mate s tim nekdo zkusenost? Dekuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová