Odhození novorozence

588
6.1.11 20:38

Odhození novorozence

Milé maminky,musím reagovat na dnešní Krimi zprávy.Strašně jsem u nich brečela,protože jsem nedokázala pochopit to,že někdo dokáže novorozeně odnést a odhodit v igelitové tašce někam do sněhu a nechat ho tam napospas…proč…vždyť jsou už babyboxy,tak proč je tedy neodloží tam,vždyť to malé stvořeníčko za to nemůže… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nnella
6.1.11 20:45

Jj taky jsem na to zrovna koukala,ale radši ne na celý.Taky to nemůžu pochopit,jasný každý se může ocitnout v situacích,že neví kudy kam,ale babyboxů jsou myslím v každým městě tak proč je tam nedaj :nevim:
Proto těm prdískům po takovým začátku přeju,jen at najdou rodiče,kteří je budou milovat a udělaj pro ně první poslední :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2785
6.1.11 20:46

Protože to nemají ty ženský v hlavě v pořádku.Rupne jim v kouli a prostě dítě někde odloží a je jim jedno kde :zed:
Taky to nechápu,je mi těch dětiček moc líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renca127
6.1.11 20:47

jsou to hovada,já to taky nepochopím.

• Citovat
  • Upravit
Caty
6.1.11 20:53

To jsem neviděla, ale brečela bych z toho. Já bych si to miminko klidně adoptovala a tu ženskou bych svlékla a nechala přes noc v mrazu. Ikdyž, hormony dělají své, nikdo neví, co má za pochody v hlavě, ale… Někdo o tom určitě ještě věděl

• Citovat
  • Upravit
3328
6.1.11 20:53

Děs… :pocitac: :pocitac: :pocitac: Myslím,že to nepotřebuje delší komentáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
6.1.11 20:55

Víte kde máte nejbližší babybox? Já totiž ne. Musela bych googlit. A když někdo nemá přístup k netu a neví, jak to zjistí?
To ne že bych chtěla takový čin obhajovat, jen mě napadlo, že já bych fakt nevěděla, kam to dítě odnést. A kamarádky či rodiny se na toto fakt nezeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.1.11 21:02

No jasně, ale proč házet do sněhu, lze nechat kdekoliv jinde :think: Naštěstí jsem neviděla, je mi z toho špatně a strašně smutně. Některé holt můžou rodit na zakázku a jiné :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30306
6.1.11 21:02

Gladys, já vím hned o dvou a to jsem je nikdy nesledovala. Jen stačí koukat kolem sebe a víš kde jsou.

Jinak zprávy jsem neviděla, ale té ženské bych udělala to samé co ona miminku, aby věděla co udělala. Vždyť je to tak jednoduché a tolik možností kam může malé odložit a neohrozí ho a ještě ji nebudou hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
6.1.11 21:04

Poporodní laktační psychóza je pěkný svinstvo… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1044
6.1.11 21:04

taky takový maminy nechápu, tolik párů si přeje mrňouska a ony jej jen tak pohodí. Ty miminka za nic nemůžou a myslím si, že si to potom ta ženská, pokud to má alespoň trochu v pořádku bude vyčítat a myslet na to celý život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.1.11 21:05

Nechci se zastávat té „matky“, jen vím, že babyboxy rozhodně nejsou v každém městě. Ani v Praze nejsou na každém rohu ;) . Tento konkrétní případ neznám, ale říkám si, že když už žena dítě donosí a porodí, tak si nedovedu představit dát ho pryč. A už vůbec ne takhle. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.1.11 21:08
Michaelakkk píše:
Poporodní laktační psychóza je pěkný svinstvo… :pocitac:

kolikrát se ale stalo,že u toho ještě někdo byl-třeba vlastní matka -a ta určitě psychózou netrpěla a pokuď nevím kde je bybybox,tak jsou všude nemocnice,polikliniky.A těm matkám bych to udělala taky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 21:08

Jeden případ odhozeného dítěte byl ale i 200m od baby boxu a matku kterou pak nalezli potvrdila že o něm ví,ale že se jí tam nechtělo :cert:

Taky sem brečela.Vim že sem chodí nebo chodila maminka čtvrtka :mavam: .

Doufám že ta holčička co jí matka hodila do sněhu najde jiné rodiče a nedostane jí zpět ta žena co jí odhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 21:09

Kdyby ta matka dítě nechtěla zabít tak ho nechá v supermarketu,před panelákem,v nějakém baráku prostě tam kde dítě brzo někdo najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová