Odhození novorozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30317
6.1.11 21:10

Ještě k babyboxům. Stačí když dítě odloží na nějakém teplém místě a zavolá na policii, že dítě odložila tam a tam a je z obliga a o mimčo bude postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.1.11 21:12
Aspera píše:
Ještě k babyboxům. Stačí když dítě odloží na nějakém teplém místě a zavolá na policii, že dítě odložila tam a tam a je z obliga a o mimčo bude postaráno.

ano,takhle by to bylo správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.1.11 21:16

Ale já nechápu, proč se třeba ty děti hned nenabídnou k adopci, ještě v bříšku, známá takhle byla u porodu a už holčička byla jejich, jenže v Rakousku :nevim: Navíc se o matku během těhotenství starali :think: Tohle je humus největší a laktačka je kolikrát jen chabá výmluva :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
6.1.11 21:16

Kamčo - zrovna tahle holčička-jestli je to samá-je v péči matky pod dozorem kojeneckého ústavu v Plzni.....nechápu to

já to naštěstí neviděla. Mě totálně rozložil dokument Katka, není to tak hrozné a stejně jsem z toho byla mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.1.11 21:20

Mišmiš tak ta byla taky dobře jetá, jak ještě schválně udržovali návštěvy, aby jí holčičku nemohli dát k adopci, ach jo. Děsný věci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.1.11 21:21

Koukala jsem na to když manžel uspával naší 10m dcerku a moje druhá 8 letá dcerka u toho večeřela, brečely jsme obě, a pak jsem musela starší pořádně pomojinkat a stejně se mně ještě ptala" maminko tohle bys ty nikdy neudělala, že né?"
Tak jsem brečela jak želva a vysvětlovala, že opravdu ne. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 21:21

kde se dokument katka dá shlédnout?Znám jí i osobně i když je to už dávno.Sledovala sem jí i v dokumentech o drogách a uplně sem na ní už zapoměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
6.1.11 21:22

Zvířata se ke svym mláďatum chovaj líp, to vědí snad všichni. Todleto už ani nekomentuju. A jak se k tomu staví zákonodárci, tak to už je k pláči nejvíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
6.1.11 21:23

Kamčo na uložto toho bylo dost :palec: ale musíš tu poslední verzi :think: No ze začátku pěkná a asi ani ne blbá holka, ale ty drogy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
6.1.11 21:25

Ano ano tak přesně tyhle věci mi spolehlivě přivodí deprese........tohle musí bolet každého, ale já jsem na tyhle skutky extrémně přecitlivělá.....
Bohužel pozoruju-že dřív-neni to tak dávno-se zprávy o nalezených novorozencích objevovaly tak 1-2 do roka, maximálně 3 krát :cry: …poslední roky je to snad 10 případů do roka :cry: :cry: :cry:
pamatuju se předloni, když se mi narodila dcerka-tak se staly nevím přesně, který měsíc-ale 3 vraždy novorozeňátek do měsíce.................
Bohužel mi připadá-že v týhle hnusný době plný zla, lhostejnosti, drog-lidem degenerujou základní nejpřirozenější lidský pudy-mateřská láska a úcta k životu…bohužel
Já opláču a mockrát každé takové mrně-vždycky říkám-že kdybych tomu dokázala jakkoli zabránit-udělala bych cokoli.......
Mě třeba jedna taková šílená zpráva skoro zkazila letošní Vánoce......3 dny před Štědrým dnem všechny deníky a zpravodajství uveřejnily zprávu o tom-že v Plzni na ubytovně v září loňského roku porodila taky 21letá ......ani nevím jak jí nazvat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: holčičku a ukopala jí k smrti 8-o 8-o 8-o 8-o
Příznám se, že ještě teď když to píšu-mi slzí oči......myslela jsem na to celý Vánoční svátky a večer,když to u nás utichlo jsem brečela do polštáře :oops: :oops: :oops: a bohužel to nezapomenu nikdy......
A nesnášim připomínky typu-prosímtě neřeš to, netrap se s tím-stejně s tím nic neuděláš…ano Svatá pravda-bohužel s tím nikdo z nás nic neudělá, ale jen tak to přejít-prostě nejde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
6.1.11 21:25

Kamčo - ty jo to nevím, asi ti poradí někdo kdo ví kde se stahují filmy po netu.
já mám dvd a pošlu ti ho na půjčení jesti chceš. teď ho má kamarádka, ale až vrátí tak půjčím
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.1.11 21:27
Ditta77 píše:
Ano ano tak přesně tyhle věci mi spolehlivě přivodí deprese........tohle musí bolet každého, ale já jsem na tyhle skutky extrémně přecitlivělá.....
Bohužel pozoruju-že dřív-neni to tak dávno-se zprávy o nalezených novorozencích objevovaly tak 1-2 do roka, maximálně 3 krát :cry: …poslední roky je to snad 10 případů do roka :cry: :cry: :cry:
pamatuju se předloni, když se mi narodila dcerka-tak se staly nevím přesně, který měsíc-ale 3 vraždy novorozeňátek do měsíce.................
Bohužel mi připadá-že v týhle hnusný době plný zla, lhostejnosti, drog-lidem degenerujou základní nejpřirozenější lidský pudy-mateřská láska a úcta k životu…bohužel
Já opláču a mockrát každé takové mrně-vždycky říkám-že kdybych tomu dokázala jakkoli zabránit-udělala bych cokoli.......
Mě třeba jedna taková šílená zpráva skoro zkazila letošní Vánoce......3 dny před Štědrým dnem všechny deníky a zpravodajství uveřejnily zprávu o tom-že v Plzni na ubytovně v září loňského roku porodila taky 21letá ......ani nevím jak jí nazvat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: holčičku a ukopala jí k smrti 8-o 8-o 8-o 8-o
Příznám se, že ještě teď když to píšu-mi slzí oči......myslela jsem na to celý Vánoční svátky a večer,když to u nás utichlo jsem brečela do polštáře :oops: :oops: :oops: a bohužel to nezapomenu nikdy......
A nesnášim připomínky typu-prosímtě neřeš to, netrap se s tím-stejně s tím nic neuděláš…ano Svatá pravda-bohužel s tím nikdo z nás nic neudělá, ale jen tak to přejít-prostě nejde.....

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
6.1.11 21:31

Ještě vždycky u toho přemýšlím jestli to plánovaly nebo jim prostě díky psychoze ruplo a udělaly to.je to hnus.. :cry:

• Citovat
  • Upravit
3999
6.1.11 21:49

myslím, že zrovna u nás v Plzni babybox není (což nechápu), ale dítě lze nechat i na jiných místech, kde je tak nějak zaručeno, že to v pořádku přežije…to už nějaké ponechání na schodech v nemocnici je mnohem lepší…já jsem zrovna měla po porodu náladu pod psa (měla jsem před zkouškovým, dále problémy s kojením…), to se přiznám, ale někde takhle odhodit dítě? To fakt ne…i když mi bylo všelijak a k dceři jsem po porodu nějak extra nepřilnula, ale teď je to moje nejzlatější beruška, to je jasný…každý to nemá holt po porodu tak růžové, jak si představoval… kažopádně nechápu, jak potom ještě té matce dovolí se o to dítě starat a podobně :roll: když to dítě téměř zabila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
6.1.11 21:55

Taky jsem to dneska viděla.. Nechápu tu z Příbrami, že se o ní začala starat ve chvíli, kdy se to začalo řešit soudně.. Prý bydlí v kojeňáku a stará se o malou a požádala si o svěření do péče! Prý má IQ80, já bych jí jí nedala! Doufám, že jí dostane rodina, která ji bude milovat.. Je tolik lidí, kteří chtějí adoptovat..
„Čtvrtek“ mnou taky otřásl. A ještě víc „ignorace“ lidí, kteří nezavolali tak dlouho pomoc. O tomto malém jsem dlouho přemýšlela a říkala si, kdo ho v tom mraze mohl hodit do kontejneru.. Ale pak jsem viděla ve zprávách, že si ho odváží rodina, tak jsem byla moc ráda :) Špatný vstup na svět, ale super pokračování.
Ta malá z Karlova náměstí, 200m od nemocnice a cca 500m od porodnice u Apolináře je taky no comment.. V igelitce v křoví.. Hnus! Ještě že i ta je v nové rodině.
Vůbec nechápu, jak to někdo může udělat. Moje první myšlenky v porodnici byly, když jsem si malého chovala, jak tomu malému stvoření může někdo ublížit a měla jsem slzy v očích.. Hnus, hnus, hnus..

Ano, možná každý neví, kde je babybox, ale v mraze nechat dítě s pupeční šňůrou v igelitové tašce bez oblečení, to je zločin, ne nevědomost.. Nevědomost by byla nechat ho oblečeného v supermarketu nebo někde v chodbě domu nebo na místě, kde se hodně pohybují lidé. Ne v křoví, v kontejneru, ve sněhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová