Co se psem u milování

Anonymní
7.1.13 16:19

Co se psem u milování

Ahoj, snad někdo poradíte… Zatím jen anonymně. Přijde mi to dost takový trapný :oops: Mám sedmi měsíční fenku youršíráka a když se chceme s manželem milovat, když třeba jen se začneme tulit, líbat se nebo tak, tak ona hned prostě nás hned začne taky olizovat a když jí odstrčíme, tak začne štěkat a žárlí. Když jí pak dáme do vedelšjího pokoje, tak začne šíleně řádit, začne hrozně pískat a já si to pak teda vůbec neužiju. Vždycky si pak říkám, že aby už to bylo za námi, i když se mi to s manželem hrozně líbí. Nemáte s tím někdo zkušenost? Stává se vám to taky někomu? Nevíte co s tím??? :?: Díky za rady ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.1.13 16:22

Co s tím? Vychovávat. Pes je vždycky ten poslední v řadě a mělo by mu to být dáno patřičně najevo. Tyhle mrňavý uštěkanci často vládnou celé rodině, protože lidi mají pocit, že není potřeba je vést k poslušnosti a disciplíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 16:24

Vyhodit do jiného pokoje, pokud začne dělat bordel, tak zařvat nebo ji fláknout, je to jen pes ne dítě ;)

• Citovat
  • Upravit
7.1.13 16:31
@K.Black píše:
Vyhodit do jiného pokoje, pokud začne dělat bordel, tak zařvat nebo ji fláknout, je to jen pes ne dítě ;)
:mrgreen: :mrgreen: dobré a pravdivé :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.13 16:33

Já vím, že se o yorkšírech říká, že jsou to takový uštěkanci a rozmazlenci a vím, že vám to bude připadat trapný, co napíšu, ale ona je taková pohodářka, každej se vždycky diví, že je takovej pohodář, na to, že je youršír, ale tady s tím je to prostě boj, vždycky si říkám, že si na to zvykne. Asi jí fakt budeme muset dát přes papulu, no.

• Citovat
  • Upravit
1715
7.1.13 16:33

Máme taky jorkšíračku, už teda dvou letou, ale kdybychom ji nechali s náma v ložnici, když se chceme tulit, tak mezi nás taky vlítne, takže ji zavíráme za dveře, chvíli sice slyšíme, jak u dveří čmuchá, ale pak si najde jinou zábavu…a pokud dělá vyrvál i za dveřma, tak opravdu zařvat a hlavně ji pak nelitovat, když se tváří ublíženě, časem si zvykne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.1.13 16:35

@Lenule15 Nu asi nám nic jiného nezbyde… Asi jí fakt budeme muset dát přes čumák, sice nám jí bude líto, ale nedá se nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.1.13 16:37

A jak se dostane k Vám do postele? Jestli jí máte naučenou tak, že spí s Vámi v lůžku tak se nediv..pes do postele nepatří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 16:39

@Alik.htm tak to víš, že to, jak vykvíkne, že to fakt bolí i mě, když dostane na prdel, ale věř, že to není poprvé ani naposled a budou i chvíle, kdy si to fakt zaslouží, až se třeba dostane k odpadkovému koši, který zapomeneš vynést a necháš ho za dveřmi, vrátíš se domů a je to roztahaný po celém bytě, to je pak tohle proti bordelu po bytě nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
7.1.13 16:39
@K.Black píše:
Vyhodit do jiného pokoje, pokud začne dělat bordel, tak zařvat nebo ji fláknout, je to jen pes ne dítě ;)

Fláknout?
To snad není nutné…
Pro Zakladatelku: také máme jorkšírku, už skoro6-letou a opravdu to chce disciplínu, aby z toho nebyl uštěkanec a byl to pes do nepohody… Pokud Vám tam vadí, určitě zavřít a nechat být (případně pár chvilek obětovat) a zajít tam a ať je ticho a fuj, že se to nedělá… Jakmile tam vydrží, naopak zase chválit apod. Nebo také funguje dát žvejkací dobrotu, ať se zabaví sama;) Je to ještě štěně, dejte tomu trochu výchovy a čas, uvidíš, že si na to zvykne… My už dávno nikam nezavíráme a ona už poslušně čeká v pelíšku…

V životě jsem psa neuhodila, dokazovat si něco na psovi je pro mě slabost, kor na jorkovi… Jsou jiné techniky výchovy než bití

Příspěvek upraven 07.01.13 v 16:41

• Citovat
  • Upravit
5635
7.1.13 16:40

Naši 2 psi automaticky odpochodují do předsíně a jen uraženě koukají, jak za nimi klapnou dveře. A ten uražený pohled je tak jediné, co můžou :mrgreen: Nedovolí si ani štěknout ani škrábat na dveře.
Je to ve výchově - prostě psa z ložnice vyhodit a pokud bude vyvádět - holt jasně a opakovaně vysvětlit, že to nesmí. Pes musí poslouchat a nemůže si diktovat, kde a s kým chce být.
Z počátku to sice bude otravné (odbíhat seřvat psa), ale nesmíte povolit!!!
Neboj, pokud budete důslední, brzy pochopí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
7.1.13 16:40

@Kallkapa podle mě je to každého věc, jestli si bere psa do postele nebo ne, naše s námi spí taky a co…jde spíš o to, naučit ji ty hranice, kam až může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
7.1.13 16:41

No, my máme něco podobného. Akorát, když náš pes vidí, že na to máme chuť. On jí má hned taky a začne po nás hopsat :lol: Stačí mu říct nesmíš a on se nase*e, a jde si najít plyšovou oběť, který to nandá. :mrgreen:
Asi bych zvýšila hlas a měla s ní chvíli trpělivost, jenže sama vím, jak je to v tu chvíli otravný… :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.1.13 16:41
@Lenule15 píše:
@Kallkapa podle mě je to každého věc, jestli si bere psa do postele nebo ne, naše s námi spí taky a co…jde spíš o to, naučit ji ty hranice, kam až může

Samo je to každého věc, ale potom se nemůže divit, že když je zvyklá, že je s nimi v posteli, že drábe na dveře když jí vyhodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
7.1.13 16:42

Ahoj mam uplne to samy za sebou a shodou taky s yorkshorkou :) neboj se ji okriknout myslim, ze mlatit nebude treba pokud patricnym tonem das najevo :) doporucuju s vychovou zacit co nejdrive abys nedopadla jako ja…te nasi uz jsou sice dva roky ale je to rozmazlenej panar :D a spi ve prostred postele a privlasnuje si pritele pokud na nej saahnu nebo na nej pomyslim ja, tak to bych ti prala videt ty pohledy jeji :D no ale "jaky si to udelas takovy to mas, ze jo " :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný