Co se psem u milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
7.1.13 17:55

Nasadila bych kůru tvrdého odnaučení závislosti. my máme doma psy dva a jsou to děsní závisláci, i když pravda ne tolik aby mi dělali takové problémy… nejlepší bude psíka začít do jisté míry ignorovat. odnaučit ho, že se mu pozornosti dostane kdykoliv si zaštěká nebo zakňučí, naučit ho na povel „místo“ bude v tomhle naprostou nutností… ať si prostě zvykne, že určitou dobu bude na svym pelíšku, i když vy budete třeba sedět na sedačce a koukat na telku. no a standartní výcvik poslušnosti ani zmiňovat nebudu - ten by měl být samozřejmostí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.1.13 17:58
@Anonymní píše:
To ne, mám něco mnohem většího a chlupatějšího, ale tyhle napodobeniny „psa“ fakt nesnášim.. ještě když to neštěká tak budiž, ale tyhle skřeti jsou tak voprsklý a uštěkaný že jsou fakt zralý je žašlápnout do trávníku :pankac:

Tak ty jsi teda hustej/hustá, když tohle dokážeš napsat, ale tvůj názor ti neberu, jen si uvědom, kde co a kde píšeš, jak moc je to vhodný apod.

Jinak díky moc za příspěvky, asi opravdu budeme muset trošku přitvrdit, je fakt, že jsme si jí navykli do postele apod., to bych nechtěla ztratit, ale prostě jí budu muset nějak donutit, aby pochopila, kdy je její místo, když máme s manžou „svojí chvilku“. Jinak uštěkaná zatím fakt není, věřte nebo nevěřte :jazyk: Blbce ze sebe dělat nenecháváme, umíme jí říct, kdo je pán a kdo pes, ale tadyto se nám prostě vymklo z rukou. Známý taky mají youršíra, ale chlapa a říkali, že ho to asi po půl roce přestalo bavit, tak třeba se nám taky poštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 18:03
@Dorothea píše:
Hm, pani je asi chovatelka :mrgreen:

ne paní není chovatelka, jen prostě nechápu tohle crcání se se psem :nevim: dítě má taky pravidla proč by je neměl mít pes, nebo jiné zvíře, samozřejmě že s kočkou je to jiné, to je dáma ta se moc vycepovat nedá. Ale není možné, aby zvíře vládlo lidem :nevim:
Nám tedy vládnou hlodavci, vždycky nějaký zdrhne tak celá rodina stěhujem nábytek aby se našel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1132
7.1.13 18:05

@K.Black hi, hi, tak to jsi měla docela pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 18:07

@Alik.htm ne každý jorkšír musí ňafat jak magor, pár jich znám a někteří jsou normální ;) to že přitvrdíš neznamená že ji musíš mlátit a řvát na ni, někdy stačí zvýšit hlas, a když to několikrát nepomůže tak plácnout. Samozřejmě jen výchovně, ne že ji odrazíš ledviny ;) ještě je štěňátko tak to půjde, neboj.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
7.1.13 18:07
@Alik.htm píše:
@K.Black hi, hi, tak to jsi měla docela pobavila :lol:
čím? :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
24603
7.1.13 18:08
@Anonymní píše:
To ne, mám něco mnohem většího a chlupatějšího, ale tyhle napodobeniny „psa“ fakt nesnášim.. ještě když to neštěká tak budiž, ale tyhle skřeti jsou tak voprsklý a uštěkaný že jsou fakt zralý je žašlápnout do trávníku :pankac:
:roll: anonymní hrdina :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
7.1.13 18:14

@K.Black s těma hlodavcema a stěhováním :mrgreen:

@1simona1 tak, tak, anonymní hrdina, dost ubohej příspěvek.

Nepotřebuju, abych měla se všema stejnej názor, ale tady to kdosi docela podělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 18:18

@Alik.htm jo já mám zvířátkových zážitků, jednou napíšu knihu ;) hadi na vycházce, ukradený pes, morče a křečci na útěku, kdo vyčistí pyraně atd.

Já nemyslím že anonymní napsala něco hrozného :think: já to vidím vtipně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
7.1.13 18:21

Tak to asi vtipně vidíš opravdu jen ty, nechápu, co je vtipného na kecech o zašlápnutí psa do trávníku…ale zřejmě je to věc názoru

@Alik.htm - není nad to, když se člověk s něčím svěří, viď

:lol:
  • Citovat
  • Upravit
K.Black
7.1.13 18:26

@Dorothea no tak já pochybuju že by ho zašlápla, protože když už někdo má psa tak těžko ublíží jinému :roll:

• Citovat
  • Upravit
3473
6.10.16 16:36

Přiznám se, že jsem otevíral diskusi v velkou obavou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.10.16 16:40
@PetrVesely píše:
Přiznám se, že jsem otevíral diskusi v velkou obavou… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :potlesk: :palec:
Az na to ze tu zbytecne reagujes na neco, co je skoro ctyri roky stare… :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný