Co se psem u milování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1132
7.1.13 16:43

Ona je prostě taková citlivka prdlá naše :D prostě je furt u někoho přisáklá, hroznej mazel a najednou prostě vidí, jak my se hodně mazlíme bez ní, tak jí to prostě nějak nejde do tý její malinkatý hlavičky :lol: Prostě asi to bude chtít zařvat a když to nepomůže, tak i plácnout. Kostičky, hračky apod. jsme zkoušeli, ale bohužel nic nezabíralo…

@Lenule15 tak to bylo asi veselý :-) tak to zaplaťpánbůh za to naše kňourání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET-Lucius
@K.Black píše:
Vyhodit do jiného pokoje, pokud začne dělat bordel, tak zařvat nebo ji fláknout, je to jen pes ne dítě ;)

tak,,fláknout,, je to poslední… u těhle prcků se po,,fláknutí,, taky může stát, že jim to v hlavičce přeskočí a stanou se z nich ustrašení nerváci…výchova je to první… má svoje místo? tak ji naučte tam chodit na povel a zůstaň… opakovat k dokonalosti… k tomu ještě povel ticho ( nebo fuj )

• Citovat
  • Upravit
24603

Mám taky jorka ale má výchovu, snad takovou že můj mně nadává že to není bojové plemeno :mrgreen:
Když jdem na to psa zavřu do druhé místnosti a když štěkně, štěknu i já a je klid :lol: pak ho pustím a on se tváří jako velký pán :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 16:44

@Kies je pravda že ji to může vysvětlit :think: „Bobinko, teď do pelíšku nemůžeš, maminka s tatínkem se chtějí tulínkovat, budeme spěchat aby jsi mohla hned k nám“ to by šlo taky :think:

• Citovat
  • Upravit
24603
7.1.13 16:45
@K.Black píše:
@Kies je pravda že ji to může vysvětlit :think: „Bobinko, teď do pelíšku nemůžeš, maminka s tatínkem se chtějí tulínkovat, budeme spěchat aby jsi mohla hned k nám“ to by šlo taky :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hotovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.1.13 16:52
@Gladys píše:
Co s tím? Vychovávat. Pes je vždycky ten poslední v řadě a mělo by mu to být dáno patřičně najevo. Tyhle mrňavý uštěkanci často vládnou celé rodině, protože lidi mají pocit, že není potřeba je vést k poslušnosti a disciplíně.

Naprostý souhlas s Gladys. Ono to je těžký, ale součástí toho je celkovej přístup - hierarchie smečky. Třeba i jídlo, nereagovat na žebrání (naše máma se teda o svý jídlo dělí s dospělýma psama, ale netroufnou si žebrat a nikdy si nevezmou dřív, než si vezme ona, i když kokr je děsnej pažravec) atd. Prostě aby věděli, kdo v domě rozhoduje.

Ale je to mor, to je pravda. Vlčáka si málokdo troufne nechat nevychovanýho, ale u jorkšíra si každej myslí, že to není třeba. Kamarádka má dva, a nejenže s ní mávají doma, ale třeba venku na procházce za nima vlaje přes celý sídliště, protože oni z ní mají prostě srandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.13 16:55

Vychovat si psa. je to PES, vychovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
7.1.13 16:56

My našeho bišonka taky vyplajznem za dveře a je to :palec: dáme mu tam hračky, vodu a pak dostane dobrůtku. Ale on nedělá bordel. Je to asi tím, že ho nepouštíme ani do postele, spí sám v jiné místnosti. Je to sice mazel rodiny, máme ho moc rádi, ale já od začátku trvala na tom, že musí mít svoje místo. Vyplatilo se, nemáme s ním žádný problém a on je taky spokojený :palec: Jak se naučí od mala, tak je to pak pořád.
Ale zkusila bych to, dejte mu pak něco za odměnu. Musí si chlupáček zvyknout, jinak máte po soukromí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
7.1.13 17:00

@neila já si teda nedovedu představit, když to přijde tak ještě obstarat psa :mrgreen: jinak to mám jako vy, máme boloňáka, může všude, po celém bytě, hupsne i do postele, ale spí v obyváku, my odcházíme a on zůstává.
Zas dělá jiný věci, štěká jak debil a škrábe vchodové dveře když jsme pryč :roll: už to neřeším, ať si škrábe, je starý předělat nelze.

• Citovat
  • Upravit
Kies
7.1.13 17:00

@K.Black Nikdo nemluví o milém vysvětlování… Ale o výchově… To je rozdíl… Lidi, co fláknou jorka, jen pro to, že s nimi chce být, ptž je na to evidentně zvyklý a nikdo ho nevede k samostatnosti bych zas flákla já… A lidem, co psa berou jak věc, kterou můžou flákat, jak se jim zachce bych usekla pazoury

• Citovat
  • Upravit
K.Black
7.1.13 17:02

@Kies prosimtě fláknout a fláknout víš? A pes je věc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.13 17:03

Zvíře a sex.. To mi připomnělo :mrgreen: Když jsme si dovezli kotě, lítalo za vším, co se hongá. My si užívali s manželem sexu, on rozkročmo klečel, kulky se hongaly… :mrgreen: Nekouslo, neškráblo, naštěstí, jen si do nich ještě packou šťouchlo :lol: Pak jsme ho chvíli zavírali, i když šíleně škrábalo a mňančelo, ale buď to pochopilo, nebo ho to přešlo.. :nevim: M.

• Citovat
  • Upravit
24870
7.1.13 17:05
@Kies píše:
Nikdo nemluví o milém vysvětlování… Ale o výchově… To je rozdíl… Lidi, co fláknou jorka, jen pro to, že s nimi chce být, ptž je na to evidentně zvyklý a nikdo ho nevede k samostatnosti bych zas flákla já… A lidem, co psa berou jak věc, kterou můžou flákat, jak se jim zachce bych usekla pazoury

Naprosto souhlasím, taky bych takový lidi flákla a pořádně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.1.13 17:09

@Alik.htm Naše je taky citlivka, my tedy máme bišonka…dřív směla do postele a na gauč, jenže přesně měla pocit, že může vše protože sme jí vše dovolili pak jsme ji trochu vychovali a teď když jdem na to zaleze si do pelechu a pak na nás dělá jako uraženou, že sme si jí taky nevšímali…zkuste jí naučit že když se zavřete v nějakém pokoji tak je to jen vaše chvilka do které prostě nepatří…dejte třeba nějakou mlsavku aby měla jako náhradu

• Citovat
  • Upravit
Kies
7.1.13 17:12

@K.Black Pes je věcí, i když to nikde vysloveně uvedeno není. A to už jen do r.2014 ccc Zákon na ochranu zvířat proti týrání jej charakterizuje jako tvora… A psala jsem lidem, co ho berou jako věc - né, že dle zákona není…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný