Co se strachem z dárcovství

20.12.16 15:18

co se strachem z dárcovství

Ahoj, zjistili jsme, že přítel je neplodný. Po pocitech marnosti, rozchodu a zbytečnosti jsem došla k rozhovoru o dárci. To nás zaseklo. Máme oba strach z cizího miminka. Je mi smutno, když vidím ostatní, jak vozí koçárek. Co se strachem? Poradíte? Je tolik otázek, ale maminka mi umřela a kamarádka zradila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.12.16 15:25

@smutnéočko my adoptujeme, takze vlastně máme dárce z obou stran a ještě náhradní matku :mrgreen:

U darcu si snad můžete vybrat aby byl muzi co nejvíc podobny a taky jsou to provereni darci. A povinnost to dítěti říct pro vás snad neexistuje.

Každopádně miminko bude vaše. To ze ta jedna buňka bude od někoho jiného neznamena ze by nebylo plne vás obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
20.12.16 15:26

Miminko je toho, kdo ho vychovává a zahrnuje láskou. Neboj, bude vaše :hug: Budeš to tak cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 15:32

A co když přítel se s tím nevyrovná? Už o tom mluvíme 2roky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 15:34
@smutnéočko píše:
A co když přítel se s tím nevyrovná? Už o tom mluvíme 2roky :(

Vyměň přítele, udělej si dítě s plodným mužem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.16 15:37

On jednou souhlasí, pak zase druhý den si to rozmyslí. Pak se bojíme, že to bude stát peníze, které nemáme. Fámy o penězích jsou různé. Je to moc složité? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.12.16 15:40

Já jsem asi zlá… ale já bych teda nebyla s neplodným mužem, pokud jsi mladá tak tohle je docela velká překážka… nikdy bych do sebe např. netlačila hormony jen kvůli neplodného muže :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20.12.16 15:42

Pokud půjdete na iui s darcem tak to snad je v řádech tisíců. Což není nic hrozného.

Ale když nejste manzele musíte mít prohlaseni ze dite je partnera(i kdyz ne podle dna) ale to snad dělají CARy uz automaticky.

A jinak dítě bude něco stát, tak abyste s tim pocitali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.16 15:43

Tak my se nakonec rozhodli pro adopci prave z duvodu, ze jsme meli strach, jake to bude, kdyz jednomu z nas to dite nebude podobne. Ne ze bychom ho nemohli mit radi, ale prislo nam to jako takove mravni dilema…i to, ze by se mu to nikdy nereklo :think: Adopci jsme brali jak to pise @Tšekkin Kulpa, takove darcovstvi ze vsech moznych stran a navic pocit, ze nekomu pomuzu. Nejlip kdyby se tu vyjadril nekdo, kdo si tim prosel. Tusim, ze jsem tu kdysi cetla i nazor maminky, ktera se s tim vnitrne nikdy neszila ale deti samozrejme vychovava jak nejlepe umi.

Pritele bych nemenila, pro me byl sveho casu manzel dulezitejsi nez nemoznost mit vlastni dite, je moje zivotni opora :kytka: Pokud si jinak jako partneri vyhovujete, hledejte takove reseni, ktre sedne obema. Tomu se porucit neda :nevim:
Prosim zachovat anonym :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20.12.16 15:47

Nevím jak odejít, ty roky než se na to přišlo byly krásné. Od té doby, kdy byla vyřčena diagnoza je to těžké. Chtěla jsem odejít, ale nemám kam a co když už si nikoho jako on-hodný, pracovitý,… nenajdu? A pak jsem po laparoskopii vaječníku s nalezenou endometriozou. Co když to pak nepujde mě? Taky mě opustí? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27652
20.12.16 15:55
@Doe_Jane píše:
Já jsem asi zlá… ale já bych teda nebyla s neplodným mužem, pokud jsi mladá tak tohle je docela velká překážka… nikdy bych do sebe např. netlačila hormony jen kvůli neplodného muže :nevim:

a co když onemocnís ty? tak by tvůj manžel měl taky odejít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.12.16 15:58
@ka2ka píše:
a co když onemocnís ty? tak by tvůj manžel měl taky odejít?

my dítě máme… ale pokud se potkají dva mladí lidi a jeden z nich je neplodný tak proč se brát a ztrácet tím čas? já nevím no mám na to asi jiný názor než většina

• Citovat
  • Upravit
20.12.16 15:58

Když na to u Apolináře přišli, vystrčili na nás papír a „vyberte si mimčo“. Bylo mi hrozně, musela jsem pryč. Gynekolog říká, že v Pardubicích jsou úžasní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.12.16 16:00
@Doe_Jane píše:
Já jsem asi zlá… ale já bych teda nebyla s neplodným mužem, pokud jsi mladá tak tohle je docela velká překážka… nikdy bych do sebe např. netlačila hormony jen kvůli neplodného muže :nevim:

A naopak? Je zdravotní problém u ženy automatickým pardonem pro rozvod/rozchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.12.16 16:02
@Doe_Jane píše:

Pokud clovek neplodneho partnera opravdu miluje, tak se klidne narve i hormony… Co kdyz onemocnis ty, nebo se ti neco stane? I plodnost na strane zeny je pomijiva a vrtkava. Taky by si pak tvuj muz mel najit radsi nejakou zdravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí