Co se to děje 2? Týrání hladem

1332
25.1.11 12:43

Co se to děje 1

http://www.novinky.cz/…tmlPoslední dobou čtu samé hruzy.Panebože jak toto muže někdo udělat svému dítěti.A co okolí?to si nevšimli,že není něco v pořádku.Je mě uplně do pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
25.1.11 12:45

HNUS!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.1.11 12:46

Udělala bych jim to samé::

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
25.1.11 12:53

Pane bože, to je strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
25.1.11 12:54

To je příšerný… :poblion: Takový lidi by vůbec neměli mít děti :pocitac: .Za tohle sice určitě existuje nějaká sazba trestu odnětí svobody,ale já osobně bych takový lidi nezavírala,prostě bych jim prováděla to samý,co oni dělali tomu nebohýmu dítěti,který nemá žádnou možnost se bránit. :evil: Přece takový hyeny nebudeme živit z našich daní,když stát nemá peníze pro rodiny,které se o své děti řádně starají… :zed: Nejhorší na tom je,že ten kdo si ponese následky takové ,,péče" je jen a jen to dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
25.1.11 12:58

Vždyt to dítě muselo mít strašný strach,když o tom nikomu neřeklo.A to jak je hubené to muselo jít vidět.Panebože,nechtěné dítě??vždyt existuje adopce ,jak by se měl dobře jinde,kde by ho milovali a chránili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473

ted to čtu..hrozné!!jsou to ZRŮDY!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522

Zrovna jsem si to četla a myslela na to samí. Poslední dobou se rozsypal pytel se samejma úchylama a debilama co ubližujou malim dětem :pocitac:
Jak to ta máma může vůbec dopustit? vždyť to je její dítě! a navíc sama mu tak ubližovala.

Všechny bych je naházela na jednu hromadu a postřílela :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Nechápu, jak takovej dar-jako je dítě, může mít blbka co si ho neváží!

fuj to jsem si ulevila… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
25.1.11 13:01

HNUS NEJVĚTŠÍ :cert: okamžitě bych je někam zavřela a dělala jim to samé co musel zažít ten hošík .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
25.1.11 13:03

Chudinka malý, ten si toho musel vytrpět. Postřílela bych takové zrůdy. Nechápu, jakto, že si nikdo ničeho nevšiml :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.1.11 13:14

Jenom osm let?!!!Na doživotí by měli dostat a ktomu bych je mučila stejně!!!!!!Svině to sou!!!!!!!!! :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
25.1.11 13:14

Rodiče odsouzení „až na 8 let ve vězení“?!!!! Doživotí a celou dobu je trápit hladem a do nohou bodat připínáčky!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Chudinka kluk :cry: :cry: :cry:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
25.1.11 13:20

ježiši to je strašné !!! Na té fotce vypadá jak malé dítě, cca 4.roky a ty nožičky oteké :cry: :cry: , mě se chce úplně brečet, to je strašný !!! Na osm let ??? Dala bych jim doživotí s pořádnou dávkou týrání a ubližování !!! Chudák chlapeček, je mi z toho fakt tak hrozně, hned bych si ho vzala domů a dala mu snad vše co bych mu na očích viděla !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
25.1.11 13:20

Nezivila bych je z nasich dani,zavrela bych je a at pojdou hlady hyeny! :cert: At vidi jak muselo jejich dite trpet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
25.1.11 13:25

Já jen nechápu jestli že dítě v první třdě váží 13,5 kg musel jít přece před školou k DR. jestli múže do školy ničeho si nevšimla? Mně jen přijde divné jako u případu Barbora Škrlová,že si nikdy nikdo ničeho nevšimne. A pak se to čirou náhodou provalí. To v první třídě nemají tělocvik? to uče nebylo divné,že je tak hubený?

Co se týče rodičů co týrají děti tak INKVIZICE NA NĚ. Doživotí a tělesné tresty. Dokážu se vždycky tak rozčílit,když někdo bije děti :cert:

Nadruhou stranu nechápu,že si toho nikdo z okolí nevšímá a řeší se to vše až když je někdy pozdě. Každý háže vinu na někoho jiného a DÍTĚ je vlastně až na posledním místě tak mi to přijde HNUSNÁ DOBA!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí