Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://www.novinky.cz/…tmlPoslední dobou čtu samé hruzy.Panebože jak toto muže někdo udělat svému dítěti.A co okolí?to si nevšimli,že není něco v pořádku.Je mě uplně do pláče.
To je příšerný…
Takový lidi by vůbec neměli mít děti
.Za tohle sice určitě existuje nějaká sazba trestu odnětí svobody,ale já osobně bych takový lidi nezavírala,prostě bych jim prováděla to samý,co oni dělali tomu nebohýmu dítěti,který nemá žádnou možnost se bránit.
Přece takový hyeny nebudeme živit z našich daní,když stát nemá peníze pro rodiny,které se o své děti řádně starají…
Nejhorší na tom je,že ten kdo si ponese následky takové ,,péče" je jen a jen to dítě…
Vždyt to dítě muselo mít strašný strach,když o tom nikomu neřeklo.A to jak je hubené to muselo jít vidět.Panebože,nechtěné dítě??vždyt existuje adopce ,jak by se měl dobře jinde,kde by ho milovali a chránili.
Zrovna jsem si to četla a myslela na to samí. Poslední dobou se rozsypal pytel se samejma úchylama a debilama co ubližujou malim dětem ![]()
Jak to ta máma může vůbec dopustit? vždyť to je její dítě! a navíc sama mu tak ubližovala.
Všechny bych je naházela na jednu hromadu a postřílela
![]()
Nechápu, jak takovej dar-jako je dítě, může mít blbka co si ho neváží!
fuj to jsem si ulevila… ![]()
HNUS NEJVĚTŠÍ
okamžitě bych je někam zavřela a dělala jim to samé co musel zažít ten hošík .....
Chudinka malý, ten si toho musel vytrpět. Postřílela bych takové zrůdy. Nechápu, jakto, že si nikdo ničeho nevšiml ![]()
Jenom osm let?!!!Na doživotí by měli dostat a ktomu bych je mučila stejně!!!!!!Svině to sou!!!!!!!!!
![]()
Rodiče odsouzení „až na 8 let ve vězení“?!!!! Doživotí a celou dobu je trápit hladem a do nohou bodat připínáčky!!!!
![]()
Chudinka kluk
!
ježiši to je strašné !!! Na té fotce vypadá jak malé dítě, cca 4.roky a ty nožičky oteké
, mě se chce úplně brečet, to je strašný !!! Na osm let ??? Dala bych jim doživotí s pořádnou dávkou týrání a ubližování !!! Chudák chlapeček, je mi z toho fakt tak hrozně, hned bych si ho vzala domů a dala mu snad vše co bych mu na očích viděla !
Nezivila bych je z nasich dani,zavrela bych je a at pojdou hlady hyeny!
At vidi jak muselo jejich dite trpet!!!
Já jen nechápu jestli že dítě v první třdě váží 13,5 kg musel jít přece před školou k DR. jestli múže do školy ničeho si nevšimla? Mně jen přijde divné jako u případu Barbora Škrlová,že si nikdy nikdo ničeho nevšimne. A pak se to čirou náhodou provalí. To v první třídě nemají tělocvik? to uče nebylo divné,že je tak hubený?
Co se týče rodičů co týrají děti tak INKVIZICE NA NĚ. Doživotí a tělesné tresty. Dokážu se vždycky tak rozčílit,když někdo bije děti ![]()
Nadruhou stranu nechápu,že si toho nikdo z okolí nevšímá a řeší se to vše až když je někdy pozdě. Každý háže vinu na někoho jiného a DÍTĚ je vlastně až na posledním místě tak mi to přijde HNUSNÁ DOBA!!!!!