Co se u vás změnilo po těhotenství - chutě, pachy :-))

605
29.1.12 10:43

Co se u Vás změnilo po těhotenství-chutě,pachy.. :-))

Ahoj,něco pro odlehčení:-)) Je něco,co po těhotenství nemůžete vidět,cítit,atd?
Já nemůžu cítit ryby,rybinu.. Nákup v hypermarketu,kde se prodavají ryby a třeba tam jěště plavou živé se pro mě rovná utrpení,musím se jim vyhnout na 2-3 metry:-)) Já teda ryby nijak moc nemilovala nikdy,ale teď? Od porodu jsem neměla rybu v puse(kapr na Vánoce nee,pangasius,losos,..). A ani uvařit rodině je nemůžu,mě je hned špatně.. Od porodu rok,to už se asi nezmění,co? Jediné,co si občas dám je rybí salát s jogurtem-ale kolik ten asi obahuje ryb?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
29.1.12 10:48

Já od porodu mám úplně jiný nos. Co se týče potravin ani ne - ale parfémy, co jsme měla nemůžu používat, začaly mi všechny vadit. Pořád jsme se nedokopala si zajít vybrat nějaký nový a už to ani nemá cenu, protože čekáme druhé a jedinné, co na sobě snesu, je deodorant:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monuline
29.1.12 10:50

:mavam:
Na úplným začátku jsem nemohla cejtit ani pozřít skoro nic..jen rajčata..což u mě způsbilo -5kg :)
teď už je to lepší, ale i tak bych mohla dělat z fleku čuchacího psa.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
6926
29.1.12 10:51

No, já mám rok a několik měsíců od porodu - a pořád nemůžu cejtit zelí. :?
A to jsem ho kdysi měla hrozně ráda!
V prvním těhu mi nic nevadilo - ani po porodu.
U druhého jen cítím zelí, vyvádim. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
29.1.12 10:52
rosslyn píše:
Já od porodu mám úplně jiný nos. Co se týče potravin ani ne - ale parfémy, co jsme měla nemůžu používat, začaly mi všechny vadit. Pořád jsme se nedokopala si zajít vybrat nějaký nový a už to ani nemá cenu, protože čekáme druhé a jedinné, co na sobě snesu, je deodorant:)

Jo jo, v těhotenství jedině deodorant, jinak bych hodila šavli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.1.12 10:57
Davdan píše:
No, já mám rok a několik měsíců od porodu - a pořád nemůžu cejtit zelí. :?
A to jsem ho kdysi měla hrozně ráda!
V prvním těhu mi nic nevadilo - ani po porodu.
U druhého jen cítím zelí, vyvádim. :oops:

někdo zelí,někdo ryby,je to zvláštní,co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
29.1.12 10:59

Před těhotenstvím jsem preferovala hořkou čokoládu, už v těhotenství a po porodu mám radši mléčnou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
29.1.12 11:03

Já mam stále problém vlézt ráno do lednice, okamžitě nával a zvedne se mi žaludek, mam 4 roky od prvního porodu.....když se to začlo lepšit otěhotněla jsem zas, takže já se toho asi nezbavim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.1.12 11:15

Ahojky,
tak já nesnáším pach masa.Jím jenom ryby a drůbež,ale když si třeba táta dělal steak tak mi to to nevadilo.Teď mi je z něj na :poblion: Nemůžu bejt doma,ani když se třeba peče vepřový. :? A taky jsem dřív nesnášela mléčnou čokoládu,teď jí miluju. :roll: :) A začala jsem jíst rajčata,který jsem dřív nesnášela:-D
Dřív jsem používala parfém od Escady a od C.K., v těhotenství jsem je nemohla cítit.Tak jsem si hned po porodu koupila Armaniho.A teď víc než rok a půl po porodu nemůžu cejtit ani C.K,tak Armaniho,ale vrátila jsem se k Escadě. :)

• Citovat
  • Upravit
14090
29.1.12 11:18

Tak mě po těhu i při něm přestalo téměř chutnat sladké :nevim: do doby těhu jsem milovala gumoví medvídky :mrgreen: do dnes mi už absolutně nechutnají a nechápu, jak jsem je dřív mohla jíst třeba na kila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.1.12 11:20

gumovy medvidky jsem jedla na zacatku tehu,kdyz mi bylo na zvraceni a ani jednou jsem :poblion: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.1.12 11:22
lucineeccka píše:
Ahojky,
tak já nesnáším pach masa.Jím jenom ryby a drůbež,ale když si třeba táta dělal steak tak mi to to nevadilo.Teď mi je z něj na :poblion: Nemůžu bejt doma,ani když se třeba peče vepřový. :? A taky jsem dřív nesnášela mléčnou čokoládu,teď jí miluju. :roll: :) A začala jsem jíst rajčata,který jsem dřív nesnášela:-D
Dřív jsem používala parfém od Escady a od C.K., v těhotenství jsem je nemohla cítit.Tak jsem si hned po porodu koupila Armaniho.A teď víc než rok a půl po porodu nemůžu cejtit ani C.K,tak Armaniho,ale vrátila jsem se k Escadě. :)

tak to mas skoro ja ja s rybama:)

jinak nastesti parfemy u me v pohode,voni mi porad ty stejne:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.1.12 11:35

co jsem nemohla ani cítit to byl prášek na praní jakýkoliv,vyndávání prádla z pračky to jsem myslela ,že mě zabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
29.1.12 11:57

v těhu jsem nesnášela pach aviváže a benzínu (nemohla jsem ani pomalu nastoupit do auta, natož jet třeba na benzínku). Obojí se spravilo hned krátce po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
29.1.12 12:20

Po porodu jsem nesnesla pach mléčných výrobků. Hrozně mi to vadilo a i ze sebe jsem pořád cítila mléko. Bylo mi to dost nepříjemné.
Po celou dobu kojení jsem nemohla jíst jogurty. Ten pach už minevadí, ale chuť se stále nevrátila. Do jogurtu se musím nutit a to jsem před porodem mohla sníst klidně 3 denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová