Jaké se vám líbí brýle?

28.1.12 20:48

Jaké se vám líbí brýle?

Zdravím všechny obrýlené i neobrýlené dámy (případně i pány pokud sem ovšem nějací zavítají). Zajímalo by mě jaké brýle se vám líbí a podle čeho si je vybíráte. Mě se třeba moc líbí takové ty velké retro brýle, ale asi na ně nemám ten správný obličej. Na druhých se mě ale líbí moc. A jak jste na tom vy, co se líbí vám za obroučky? Jinak je neuvěřitelné kolik lidí nosí brýle, poslední dobou si toho občas všimnu, protože se ně to teď také týká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
898
28.1.12 20:51

Na jinych se mi libi leccos - hlavne ty necim zajimave a neobvykle.
Pro sebe bych vybirala ty nejlehci a nejpohodlnejsi - mit na nose cely den nejake sice originalni, ale nepohodlne anebo tezke bryle by se mi nechtelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 20:53

Ahojíík brýle nosím od svých 15 vybírám si je podle toho jak se mi líbí a taky jak mi sedí a jestli mě vyhovují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.1.12 21:01

Tak já brýle nosím už dlouhá léta, vlastně už od dob ZŠ.
Brýle se snažím vybrat si výraznější, páč jinak nejsem moc výrazný typ, ale zase ne tolik, aby se brzo omrzely nebo aby se nehodily k oblečení :nevim: samo musí mít správný tvar a sedět mi.. skla dávám ty odlehčená, páč mám hodně dioptrií ;)
mě se třeba moc líbí brýle jakoby bez obrouček, jen navrtaná skla a vůbec mi nesluší :lol: :lol:
každým rokem si říkám, že si koupím vždy obrok nové brýle, abych měla třeba ze tří na výběr.. a vypadá to tak, že už nosím jedny hoooodně dlouho :lol:

• Citovat
  • Upravit
973
28.1.12 21:01

Ahoj, brýle nosím cca 10 let … vybírám si podle toho, jak mi sednou a jak se mi líbí … také se mi líbí různé odvážné, hodně barevné a výrazné, ale nikdy jsem si takové nepořídila … většinou volím nějaké neutrální, aby se mi hodily ke všemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
28.1.12 21:02

já si vždycky říkám, když třeba vidím někoho ve výrazných červených obroučkách, jestli má několik brýlí v různých barvách, nebo jestli přizpůsobuje šatník červeným obroučkám? :think: Já si vybírám brýle spíš nanápadné, neutrální, aby právě ladily ke všemu, no a hlavně aby mi dobře seděly a dobře se mi skrz ně koukalo :-) Ale teď už nosím brejle jenom doma, ven si většinou beru čočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.1.12 21:03
Etcetera78 píše:
já si vždycky říkám, když třeba vidím někoho ve výrazných červených obroučkách, jestli má několik brýlí v různých barvách, nebo jestli přizpůsobuje šatník červeným obroučkám? :think: Já si vybírám brýle spíš nanápadné, neutrální, aby právě ladily ke všemu, no a hlavně aby mi dobře seděly a dobře se mi skrz ně koukalo :-) Ale teď už nosím brejle jenom doma, ven si většinou beru čočky

mám tmavě červené obroučky :mrgreen: vlastně ne celé, jen horní polovinu.. nosím je už několik let a mám jediné :mrgreen: oko si zvykne, teď už mi tak výrazné ani nepřijdou a nosím je ke všemu

• Citovat
  • Upravit
1505
28.1.12 21:05

ahoj … mě se líbí, když má zajímavý typ (muž nebo žena, to je jedno) zajímavý brýle :mrgreen: to se pak nemůžu vynadívat. já sama si vždycky kupuju nadčasové, takže žádné trendy, jen obyč obroučky, které mi pěkně pasují k obličeji a jsou takové decentní a jemné :) jinak brýle nosím cca 10let, ale dost nepravidelně, mám jen na dálku, tak často venku „švidrám“ po okolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
28.1.12 21:26

vybírám, aby se mi líbily, slušely mi a příp. ladily k oblečení…mám asi patery a celkem je střídám…je pravda, že mám kamaráda u zdroje…pak i ty ceny jsou přijatelnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
28.1.12 21:27

…jo a brýle nosím 30 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.1.12 21:31

já mám strašně ráda klasický design RayBan brýlí - sluneční i dioptrické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
28.1.12 21:32

spatny oci mam od malyho decka, stridam bryle a cocky
me se na zenach libi pansky styl obrub, kostene, elegantni, strohe, zadne barvicky ani prezdobene bocnice
taky se mi libi takove ty tmave silnejsi retro obruby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.12 21:39

U mě to nakonec vyhrály černý obroučky, protože mi ladí k vlasům :mrgreen: a jsem spokojená. Hodí se mi ke všemu oblečení, ale ráda pokukuju i po těch barevných extravagantních že bych měla na střídačku :D možná až na jaro nějakou pěknou barvičku - už se těším je to super doplněk, ani to neberu jako zdravotní pomůcku, ale spíš jako šperk na obličeji ;) hlavně když pěkně sedí a jsou hezký, dneska už je toho tolik na výběr né jako dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.1.12 21:50

Tak já nosím zásadně brýle výrazné a považuju je za dominantu. Preferuju plastové obroučky se širšíma postranicema. Střídám černý, červený a nejoblíbenější mám ted fialovovínový. Kovový mi připadají usedlý, aspon na mě, a na málokom se mi líbí. Jedny mám, černostříbrný a nosím je výjímečně. Bezobroučkový mám taky, ale nenosím je. Ráda bych, aby brýle nosil i manžel, ale zatím nemusí. Taky bych se ho snažila natlačit do výrazných plastových.

• Citovat
  • Upravit
Anna86
28.1.12 23:59

Nejlepší brýle jsou takové, které udělají člověka krásnějším :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky