Jaké se vám líbí brýle?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
29.1.12 14:56

Raduš, taky mám větší noc, ale výraznější brýle mám naopak ráda, páč přitahují pozornost a odvádějí ji od toho nosu :mrgreen: Mám teď červené taky poloobroučky ;)

• Citovat
  • Upravit
1347
29.1.12 15:24

Já zas připlácím za astigmatický cylindr. A jak mi fakt nesedne kde co, tak když už něco jo, obvykle to není za 1500. :zed: A ateda by´t mám jen 2,5 dioptrie, tak si taky dávám plastové čočky. Přeci jen mám ty brýle na nose od rána do večera, čím lehčí, tím lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.1.12 15:54
bloumik píše:
Já zas připlácím za astigmatický cylindr. A jak mi fakt nesedne kde co, tak když už něco jo, obvykle to není za 1500. :zed: A ateda by´t mám jen 2,5 dioptrie, tak si taky dávám plastové čočky. Přeci jen mám ty brýle na nose od rána do večera, čím lehčí, tím lepší.
teď naposledy jsem dala za plastové čočky 2,5dp jedna s cylindrem a antireflexem 800kč :think: za obě podotýkám,proto se divím že platíte toliko za brejle
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
29.1.12 16:20

V Praze takovou čočku za 800 Kč fakt nekoupíš…moje stála jedna asi 1300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
29.1.12 16:27
bloumik píše:
V Praze takovou čočku za 800 Kč fakt nekoupíš…moje stála jedna asi 1300.
tak to je drsný :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.1.12 16:39
madi píše:
Raduš, taky mám větší noc, ale výraznější brýle mám naopak ráda, páč přitahují pozornost a odvádějí ji od toho nosu :mrgreen: Mám teď červené taky poloobroučky ;)

Když já mám pocit, že mi ty jemné brýle obličej zjemňují, i když manžel by mě taky rád viděl ve výraznějších. Třeba se k nim časem dopracuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.1.12 17:22

holky já před těmi 7 nebo 8 lety dala za jedno odlehčené sklo víc než 1000 Kč :nevim: a to jsme malé město a kupuju brýle v okule, což je česká výroba vedle v městečku :nevim: kupuju přímo v jejich podnikové prodejně, takže ty ceny jsou tam o něčem jiném než třeba v řetězcích typu axis nebo focus

• Citovat
  • Upravit
8707
29.1.12 17:36

já kupuju už leta v jedné malé prodejně v Táboře,teď si chci udělat na sluníčko tmavé ,před 4lety stály pro dcerku asi 500 obyč skla barvené… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.1.12 20:44

No holky, já mám 4,5dpt a k tomu 100 cylindr, který ve finále přidává jakoby 1 dpt, takže celkem 5,5 dpt, skla jedině plastová s antireflexem a UV filtrem ( ten už je naštěstí automaticky snad u všech skel) a cena je v pohodě kolem 5OOO / sklo, takže cena 10000 není o obroučkách.

Bloumíku, brýle mi vždycky sedly,na stránkách je celkem dobrý návod na měření jak nosu, tak vzdálenosti čoček a zadáš si i fotku a brýle vyzkoušíš. Pokud by sis je objendávala a náhodou ti nesedly, tak mě pak ale neukamenuj, prosím.

• Citovat
  • Upravit
29.1.12 23:54

No já nevim s těma internetovýma obchodama, nemám s tim tedy zkušenost ale podle mě to není tak jednoduchý. Brýle musí být přesně vyměřené na vaše oči a to asi internetový obchod neudělá. V optice mi to ještě měřili takovým přístrojem, jak mám daleko oči nebo co. A navíc v optice mi je vždycky upravují tak aby seděli a nepadaly, nebo netlačily a jednou mi taky měnili ty čudlíky na nose za měkčí. Jsem asi konzervativní ale jsem zvyklá na ten servis optiků, že když něco tak mám kam zajít na opravu atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.1.12 06:05

Elizabeth3: Pokud máš starý recept od očaře - tak tam je všechno co ke koupi na internetu potřebuješ, tedy dioptrie a PD - vzdálenost zornic, přpadně ty cylindry atd.

Pokud recept nemáš, stačí dojít do kterékoliv optiky (tedy kde jsou schopni ti toto změřit) a říct, co potřebuješ a oni ti to za poplatek nebo někdy i zadarmo změří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.1.12 06:07

Pokud jde o pohodlnost, tak to už je jiná no…risk je zisk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.1.12 08:04

Elizabeth, bez aktuálního předpisu od očaře bych si to neriskla, přece jen svoje oči mám hoooodně ráda. Ale rozhodně mi udělali brýle líp než v Grand Optical, se kterýma jsem viděla jakoby šejdrem, třeba jsem nebyla schopná se trefit do poličky nebo jsem narážela do futra - myslela jsem si, že se ze mě stává magor a až po roce na očním jsme s dr zjistily, že mám úplně blbě cylindr. Takže je to prašt jako uhod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
23.5.23 05:56

Ahoj kde sháníte PILOTKY, aby nemely velky skla? Nechci žádný předražený, ale téměř všechny co vyzkouším mají velky skla, nebo naopak detske úzké nožičky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
647
23.5.23 07:46
@Tajemnadama píše:
Ahoj kde sháníte PILOTKY, aby nemely velky skla? Nechci žádný předražený, ale téměř všechny co vyzkouším mají velky skla, nebo naopak detske úzké nožičky. :kytka:

Michael Kors 5004 Chelsea. Ty slusi snad vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová