Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
tak se rozvykládej.. nestyd se.. já mám času![]()
Mám tu dát v zázku svou pověst?
![]()
@Fofrník píše:
Mám tu dát v zázku svou pověst?![]()
![]()
já to nikomu nevyšpitám nebooooj
ale beru to jako příležitost dozvědět se jak to mají chlapi
@jdukolem píše:
- já to nikomu nevyšpitám nebooooj
ale beru to jako příležitost dozvědět se jak to mají chlapi
Co konkrétně?
@Fofrník píše:
Co konkrétně?
no s tou milenkou partnerkou a jednorázovkou.. co sledují…nooo jak píšeš
@jdukolem píše:
no s tou milenkou partnerkou a jednorázovkou.. co sledují…nooo jak píšeš
Jednorázovka - zábava, lov (takové to - dám to nebo ne?)
Milenka - zábavná, souhra v sexu, příjemně strávený čas (v běžném životě nepoužitená).
Partnerka - jednorázovka + milenka + kamarádka a hromada dalších vlastností, které vyváží fakt, že ti po letech sem tam leze na nervy.
![]()
@Fofrník píše:
Jednorázovka - zábava, lov (takové to - dám to nebo ne?)
Milenka - zábavná, souhra v sexu, příjemně strávený čas (v běžném životě nepoužitená).
Partnerka - jednorázovka + milenka + kamarádka a hromada dalších vlastností, které vyváží fakt, že ti po letech sem tam leze na nervy.![]()
no dobře..a při tom sexu? O tom to tu totiž je ![]()
@jdukolem píše:
no dobře..a při tom sexu? O tom to tu totiž je
Tak to je přece o náladě. Pokaždé něco jiného. Chceš radu jak někoho dostat do postele? ![]()
@Fofrník píše:
Tak to je přece o náladě. Pokaždé něco jiného. Chceš radu jak někoho dostat do postele?
ne e.. s tím problém nemám snad
![]()
@Petrolka píše:
@FofrníkJá jsem též zvědavá jako koza:
no bať
![]()
ale vykrúcá se vykrúcá.. ![]()
@veverka 5 píše:
Co si myslíte o tomto článku, zajímá mě názor spíše mužů, ale ocením i ženy
http://prozeny.blesk.cz/…vsimnou.html?…
Toho jak ji poskakuji v rytmu prsa
@jdukolem píše:
no bať![]()
ale vykrúcá se vykrúcá..
Jednak tu nejsem tak neznámej a jednak nevím co by tě zajímalo. Tohle je téma nepřeberné. To je jako když řekneš, že tě zajímá ekonomie.
Taky bych nevěděl co na to říct konkrétního. ![]()
@Fofrník píše:
Jednak tu nejsem tak neznámej a jednak nevím co by tě zajímalo. Tohle je téma nepřeberné. To je jako když řekneš, že tě zajímá ekonomie.Taky bych nevěděl co na to říct konkrétního.
@veverka 5 píše:
Tak co se líbí tobě při sexu na ženě
No většinou ta žena. Muži ani tolik ne
@Fofrník píše:..a přesto si nemyslím, že je nutné nad tím tak hloubat. Ona nebyla otázka, jestli se chlap chce seznamovat, jestli jde o manželku, milenku, dvě nebo 4 milenky, ale čeho si na vás chlap všimne..všimne není to samé, jako všímá a všímá není to samé jako raději zamlčí, aby vás nenaštval.
Tak to by bylo fakt na dlouho. Taky je to hodně subjektivní. A jinak to vnímá chlap co hledá partnerku (popř. zoufale partnerku) a jinak ten co si krátí čas, bere to jako sport a je to pro něj „lov beze zbraně“ a na futra si doma dělá čárky.![]()
![]()