Co si myslíte o medicínských reprezentantech?

256
23.9.11 14:05

Co si myslíte o reprezentantech?

Ahoj zajímalo by mě, co si myslíte o Medicínských reprezentantech nebo farmaceutických? Někde uvádějí plat 40000-50 000, je to možné? To by do toho šel každý kdo má trošku obchodního ducha ne? Líbila by se vám taková práce nebo znáte někoho kdo to dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
23.9.11 14:08

Diskuze na tema medicinsky reprezentant uz tu je…mrkni tam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
23.9.11 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
23.9.11 14:39

nelibila,nemam na to zaludek

• Citovat
  • Upravit
16939
23.9.11 15:06

má známá to dělá, pro firmu Teva…je fakt,že tam má prachy pěkný cca 50litrů měsíčně čistýho a hodně odměny když splní atak…ale všechno má své, bay stáhala, musí všechny reporty dělat o víkendu a to fakt zasedne v 7ráno a zvedne se v 10večer. Ale jí se tam líbí a dělá to už 5let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.9.11 15:27

Já jsem agent s teplou vodou, já na to nejsem. A abych řekla pravdu, nesnáším i ty „reprezentanty“, co stojí jeden vedle druhýho na pěší zóně jak při hře „rybičky rybičky rybáři jedou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.9.11 15:35

No každej ne - potřebuješ k tomu mít titul. A každej si taky tolik nevydělá, já byla s několika v kontaktu a je to pitoma prace. Desne se tim degradujes na podomniho obchodnika. KOlik berou netusim, ale rikali, ze to takovej vejvar zase neni. Bylo to na pocatku krize, i se dost propoustelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
23.9.11 15:37

to co dělá ta moje kamrádka,tak ta nikde nestojí a nehledá lidi. Ona má nastasrosti doktory se kterýma se dělají smlouvy na léky atd.Má určitej okruh doktorů a o ty se stará.A musí mít na tuhle práci titul, alespoň Bc. To jsem zapomněla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.9.11 15:48
Emilie píše:
Já jsem agent s teplou vodou, já na to nejsem. A abych řekla pravdu, nesnáším i ty „reprezentanty“, co stojí jeden vedle druhýho na pěší zóně jak při hře „rybičky rybičky rybáři jedou“.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ježiši, to je přesný!!! :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
256
23.9.11 18:04

A dá se třeba pracovat pro nějakou farm.firmu i jinak? Myslím tím, nechodit nabízet produkty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
23.9.11 21:43

Určitě se dá pro farmaceutickou firmu pracovat stejně jako pro v ostatních firmách tam jsou různá oddělení. Musíš mít ale samozřejmě odpovídající vzdělání a často dobrou praxi. Já dělám v originální famraceutické firmě (=sama léky vyvíjí a vyrábí a nesetkala jsem se tu s úplatky atd..narozdíl od generických firem, které pouze okopírují lék a jsou v nich trochu jiné pracovní návyky a morálka:-). Dělám marketing (mám Vš, 5 let praxe v jiné mezinárodní firmě) a jsem nadmíru spokojená.....I práce reprezentantů v originálních farma firmách je celkem zajímavá, jsou to opravdu odborníci, u nás jsou 2 měsíce školeni o dané nemoci, fungování léku vš. medicínských podrobností a pak naštěvují svoje lékaře a na vysoké úrovni s nimi mluví o nových studiích, výhodách léku atd.. Sama bych ale obchodníka dělat nechtěla, vyhovuje mi projektová a kreativní práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
23.9.11 21:45
eseta píše:
to co dělá ta moje kamrádka,tak ta nikde nestojí a nehledá lidi. Ona má nastasrosti doktory se kterýma se dělají smlouvy na léky atd.Má určitej okruh doktorů a o ty se stará.A musí mít na tuhle práci titul, alespoň Bc. To jsem zapomněla napsat.

To jako podepisují smlouvu s lékařem, že bude předepisovat ten jejich lék?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.9.11 08:04

Ale ty uplatky jsou srandauplatky - propiska, diar, jednou jsem dostala super trekovy ponozky… Farmafirma mi zaplatila 2× sono kurs, to bylo super - oni mohou davat na vzdelavani a kongresy, ale kavovar treba koupit nemuzou. Predepisovani daneho leku je pak na osobni sympatii a presvedcovacich schopnostech - a spis jde jen o to, ktery preparat se stejnou ucinnou latkou lekar vybere, neni to, ze by dal uplne jiny lek jen kvuli reprezentantovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.11 10:53

Pracovala jsem ve zdravotnictví a hodně záleží,na jakého lékaře natřefíš.A hlavně jaký lék máš a jakou odbornost navštěvuješ.I podle toho se řídí úplatky.Pudlo-ty jsi neurolog-tam jsem pracovala a tam to bylo o ničem.Opravdu jen občas propiska a i o tu jsme si museli říct. :lol: Vyhovovalo mě to,protože lékařka byla úžasná,reprezentanta i vyslechla a co řešila,to bylo,jaké jsou účinky,doplatky a zda je možno v některé lékárně zařídit nižší doplatek pro pacienta,že je tam bude posílat.Prostě to byl můj šálek kávy a takto bych si představovala,že by to mělo fungovat.
Potom jsem přešla do alergo poradny a to bylo o úplně něčem jiném.Lékařka měla ruce natažené,bez úplatku by snad ani dveře neotevřela.Vždy se s dealerem zavřela do samostatný místnosti,dlouze vedla rozhovory,koketovala s nimi a nosila si domů spousty dárečků.K tomu vzorky léků / drahých /,které v lékárně měnila za peníze.Dále jezdila na zahraniční „školení“.Také jsem jí pomáhala vypracovávat různé „studie“ léků,ona za to ofiko kasírovala peníze.„Studie“ proto,že se musel úplateek zlegalizovat.Jakoby se něco vyplňovalo za docela dost peněz.A když doktorka sama psala třeba super lék na kašel,vyzkoušený,tak říkala-ach jo,a od nich nikdo nepřijde…tak sehnala kontakt a koketně volala té dané firmě-Já vám píšu takové kvanta vašeho léku a od vás tu ještě nikdo nebyl!
Takže asi záleží,u jaké firmy kdo pracuje,co má v ruce-ti bez úplatků jsou na tom mizerně-a jak se firma staví ke svým zaměstnancům.Většina by měla mít vš,občas bc.Kamarádka zdr. sestra byla také u jedné firmy,měla dobré peníze,ale neustála to psych.,říkala,že tlak je obrovský.A firma s ní byla spokojená a divila se,že chce odejít.

• Citovat
  • Upravit
496
25.9.11 11:24

Je pravda, že to každej dělat nemůže. Něco o tom vím :-) Dají se vydělat slušný peníze. A práce je hodně jak kde. Někde jsou ty prachy vyloženě zadarmo. Jo a vysokou školu vyžadují všude. Nelépe Mgr nebo MUDr. A nejraději sjou, když už máte nějakou praxi. Nevím co si představujete pod pojmem medicinsky reprezentant…jestli ..jak tu někdo psal..postávající repezentanty na pěší zoně :-)
Medicinsky reprezentat si sjednává schůzky s lékařem pěkně v suchu v ordinaci a tam si povídají a on ho přesvědčuje jak je jejich lék výborný a že by bylo dobré, aby ho předepisoval lékařům :-) Po mateřské se tam ale už nevrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat