Co si o tom myslite?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
25.10.05 23:42

No nevim ,

me to prijde divny cilene kojit partnera.. a me teda osobne by to nikdy nenapadlo a ani bych na to nepristoupila.. Ale pokud to nekomu vyhovuje tak prosim.. Je to jen a jen jejich vec.

Tak kojeni zdar ( a je jedno koho ne :)) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
26.10.05 01:44

Tak, holky, přiznávám, že jste mne dočista vyvedly z konceptu! 8O Kojení manžela, ať už se sexem nebo bez… Ne, děkuju pěkně. Sice by se to asi občas hodilo, když mám moc mlíčka a malá po příkrmu nechce a nechce ucucnout :oops: , ale že by to bylo i pro dospělého 8O . Jasně, proč ne, určitě je to zdravé a četla jsem v jakémsi románu, že se to dělalo v dobách hladu někde v tundře či kde (Mongolsko? Sibiř? Eskymáci?), chápu, že mlíko je mlíko, voní a chutná stejně lidské jako od kravičky a jestli to někoho rajcuje :roll: … Ale ať o tom přemýšlím z kterékoli strany, nedokážu si představit, že by mne ocucával manžel. Během četby téhle diskuse jsem došla k závěru, že bych už asi spíš snesla kojit cizí dítě, opuštěné štěňátko… kohokoliv, cokoliv, jen ne někoho/něco dospělého a zubatého.
Tak se omlouvám za zmatený příspěvek, ale tahle diskuse mne fakt dostala! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.10.05 08:23

tak jsem se konecne po dlouhe dobe prihlasila a jsem rada, ze to divne a neprirozene neprijde jenom me…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.05 09:24

Ahoj,

přijde mi to divné hlavně z psychologického pohledu. Kojení představuje princip matky a je mi jedno jestli mu moje mlíko chutná, nebo nechutná. V momentě kdy bych začala kojit partnera, mám pocit, že by se náš partnerský vztah posunul někam do vztahu matky a dítěte. A pokud by se mu něco takového líbilo, asi bych měla pocit, že se ještě neodpoutal od své matky a taky v kombinaci se sexem mi to přijde dost divné. Sex s matkou?! :oops: No nevím, zní to asi dost zmateně, možná by to líp vysvětlil psycholog.

lina

• Citovat
  • Upravit
2239
26.10.05 11:20

Ja si myslim, ze to neni o planovanem kojeni a jako kojeni to ti partneri asi ani nenazyvaji. Urcite pri tom nevypiji toho mleka litr…A jsem rada, ze me manzel naucil mluvit i o vecech, ktere jsou pro ostatni tabu. Neni to, o tom se predvadet, ale ziskat, co nejvic informaci a potom je nejak zuzitkovat. Autorka teto diskuze urcite nechtela slyset jen nejake prispevky na to jak je to nechutne, ale taky se zamyslela nad tim, jestli to nektere z nas zkusily. Proto jsem napsala, ze jo a neni to zasah do meho soukromi. Ja povazuji za soukromi jine veci a ty si opravdu nechavam pro sebe…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.10.05 12:22

No tak to ja umim mluvit o vecech, ktere jsou pro ostatni tabu a nemusel me to nikdo ucit. Ja si naopak myslim, ze to intimni je a velmi. Proste, ze je sex zalezitost mezi dvema lidmi a tecka. Ja proste nejsem ten typ jako jedna moje kolegyne, ktera popise sex s kymkoliv do nejmensich detailu. Zajimalo by mne jak by se na to tvarili ti popisovani partneri, kdyby tusili jake detaily o nich vime (navic obcas to jsou i kolegove). Svoje sexualni zazitky bych samozrejme dovedla taky popsat a jeste vice barviteji, ale proste mi to prijde nevhodne.
Zajimalo by mne jaka by tu byla reakce kdybych napriklad napsala, ze si libuji v latexu, kozenych obleckach a pri sexu pouzivam pouta a bicik. Kolika lidem by to na maminko-miminkovskem serveru prislo zvrhle a nechutne. Ne, ze bych lehci SM zrovna praktikovala, ale zkusenosti byly a zrovna kricet do sveta at anonymne nebo ne bych 2× nemusela a neni to o tom, jestli o tom dokazi mluvit nebo ne…
Proste sex je pro me osobni vec a chapu, ze to kazdy tak mit nemusi. Taky chapu, ze jsou lidi se sklonem k exhibicionismu (pripad me kolegyne) a ty to naopak vyhledavaji…Kazdeho vec.

• Citovat
  • Upravit
169
26.10.05 21:14

Kazda odpoved je velmi zajimava, jak uz bylo mnohokrate zminovano - kazdeho vec to urcite je a ja do toho urcite rypat nechci. Jen si myslim, ze zivot je velmi barvity, zvlaste kdyz prijdou deti, to se kazdemu vse zmeni od zakladu. Proto jsem chtela vedet co si myslite o vecech tykajici se sexu ted, kdyz jste maminkama. Ja jsem ji poprve, proto mne mnoho okolnosti a situaci prekvapi a rikam si, zda-li je to tak u vsech stejne nebo jsem vyjimkou.
U mne je kojeni jedna vec a „něžnůstkování“ (jak tomu rikame) vec druha. Takze "kojeni manzela: :? je celkem spatny vyraz. Parkrat me napadlo, jake to je kdyz muz zkousi potahnou mlicka :oops: . Protoze jsme to nikdy nezkouseli, zeptala jsem se tady…a kdyz ne tu, tak kde jinde? Internet? Je tu pro nas vsechny/anonymy. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.05 21:23

opet neprihlasena Hanka1
Kleri souhlas, chapu ze je po tehotenstvi a porodu v sexu zase vsechno trochu jine a proc si o tom vkusne nepopovidat nebo se nepoptat. Ale to jak to ta maminka na Rodine popisovala (je to zkopirovane v prvnim prispevku) mi teda zrovna 2× vkusne neprijde. Ale je to jeji vec. Jenom by me zajimalo jak by se na to tvaril jeji „kojeny“ :D manzel.
Memu manzelovi jsou jakekoliv moje debaty s kamaradkami ohledne domaciho sexu neprijemne a ja to respektuji a detaily skutecne nepopisuji. Jak uz jsem tu psala vyse, dela to moje kolegyne a obcas se mi jezi chlupy do jakych detailu zachazi, zvlast kdyz pak treba toho kolegu potkam na obede… A ruku na srdce taky by mi nebylo prijemne kdyby vypravel klukum na fotbale nebo v hospode jak, kde, kolikrat a v jakych polohach to doma nebo jinde delame… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2114
26.10.05 22:20

Ahoj, a nemohla by nektera z Vas sem vlozit odkaz primo na ten clanek o tom „kojeni“ :?: Rada bych si to precetla, a na www.rodina to nemuzu najit. Diky. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.10.05 22:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.10.05 23:08

tak ja sem napisu shvalne jako anonym. mela jsem totiz dlouhodoby mimomanzelsky pomer. behem tehotenstvi jsem s nim nespala asi diky hormonum jsem proste nemohla. pak jsem se sexem pockala do doby az budu prestavat kojit, abych pritele neuvedla do rozpaku prave mlikem, protoze doma to manzelovi vadilo. bohuzel jsem syna kojila do ctyrech mesicu a pak se odstavil uplne-byl prikrmovanej od dvou mesicu. nijak jsem laktaci neomezovala,mlika jsem mela predtim normalne. takze asi v tom pulroce maleho jsem se videla s pritelem. Mliko jsem trochu jeste mela, ale nevytekalo spontane pouze kdyz jsem si zmackla bradavku. No a pri sexu pritel nejak zmacknul mliko vyteklo a on byl z toho uplne hotovej, lepsi sex jsem do te doby nezazila a fakt jsme se milovali skoro celou noc. po manzelovi nechuti a narazkach na vytahany bricho a ze prsa uz nejsou co byvalo mi tohle zvedlo sebevedomi. ted uz asi chapete proc jsem anonymni. jen dodam ze s pritelem to bohuzel skoncilo, protoze me tlacil do rozvodu. s manezelem jsme spolu, ze syna je podelanej a je nam fajn, zaciname uvazovat o druhem ditku tak jsem zvedava jestli manza pak zmeni nazor na to mliko a taky doufam ze budu kojit minimalne aspon tech pulroku.

• Citovat
  • Upravit
169
28.10.05 21:32

Posledni anonymni maminko, preju hodne zdaru v druhem mimcu. A dekuju za prispevek. :D Je fakt, ze na jednu uplne malinkou stranu ti trosicku zavidim :oops: Ale jinak verim, ze to muselo byt prijemne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.10.05 10:44

Mila neprihlasena maminko. Myslim, ze ti tu nikdo nebude zazlivat, ze si zustala anonymni. Pripojuji se ke Kleri a preji uspech u porizeni dalsiho miminka. Oni jsou ti chlapi celkem nevypocitatelni a co mu mohlo u jednoho tehotenstvi/kojeni vadit nebo se obavat tak u druheho to muze byt uplne jedno nebo ho to naopak i vzrusovat. A myslim, ze se dalsiho kojeni obavat nemusis. Jednak uz budes „zkusena“ :lol: maminka, takze se pripadnym neuspechem nedas odradit a jak rika moje gynekolozka - skvela zenska - tak kazde tehotenstvi a kazde miminko je uplne jine… Jeste dodam, ze jsem behem prvniho roku, kdy jsem byla na MD taky mela nekoho, kdo mi dodaval sebevedomi, jen to nedoslo tak daleko… :oops: Bohuzel uz taky neni, chtel vic, coz mu clovek nemohl zazlivat :wink:

• Citovat
  • Upravit
19
29.10.05 15:06

Co si o tom myslíte?

Ahoj holky

moje prsa byla ze začátku kojení také tabu. Ale ještě pořád kojím a malému je rok a půl a hned tak s kojením nepřestanu. :P Takže už asi před třemi měsíci moje prsa fungujou i v sexu. Manžel nic neříká a já sem ho do ničeho nenutila. Ale teď už toho mléka tolik není. Akorát je zvláštní jak mozek dokáže rozeznat ty dva pocity. (kojení a sex). 8O Co vy si o tom myslíte. Jinak mě by to bylo taky nepříjemné, když by byl prcek hodně maličký. Ale teď už mi to nevadí.

Ahoj Petra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
29.10.05 21:57

Myslim si, ze mozek a hlavne cele telo vi, kdy zaziva jake pocity. Podle toho se taky umi chovat. A je to tak dobre. Podle me by prsa nemela byt po celou dobu kojeni tabu. Zacatek chapu, ani ja do toho chut nemela. To byly uplne jine starosti. Ale postupem casu by se vrchni cast tela mela zapojit do milostneho aktu take. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí