Co si o tom myslite?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
29.10.05 23:26

Ahojky,
asi tu budu za exota, ale svěřím se taky :-) Mě by teda kojení manžela připadalo taky trochu nehygienické :) Asi je to iracionální pocit, když máme všechny doma koupelnu, že :-), ale prostě by mi to přišlo… jak to napsat… no takové nepříjemné, nečisté. Prostě prsa jsou pro moji holčičku a hotovo.
Taky Vám, holky, závidím ty milence, mě trvalo pár měsíců, než jsem se zbavila pocitu, že když se uvolním a oddám manželovi, tak se malá probudí, začne plakat, a než k ní doběhnu, tak umře :-) V této situaci jsem byla ráda, že jsem se občas k něčemu odvážila. Jenže jen co malá trochu povyrostla a já přestala být tak paranoidní, okamžitě jsem znovu otěhotněla. To je v tomto směru ještě horší, protože pocit, že náš sex miminku ublíží, se překonává ještě mnohem hůř :roll: No není pro chlapa nic horšího, než mít doma úzkostlivou matku svých dětí :wink:
Bohužel babičky nám za účelem uvolněného milování hlídat nebudou, no stejně už je pozdě a to malé z bříška by se mi jim těžko půjčovalo :)
Takže maminky, užívejte si, s kým se Vám to líbí a jak se Vám to líbí a hlavně si važte toho, že se s mateřstvím z Vašeho života sex nevytratil!
mamulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
30.10.05 11:10

ahojky :roll: :oops:

mamulko, to co jsi psala o tom, že jen se člověk začne soustředit na manžela, tak pak si hned uvědomí, že v postýlce je mimi a bojí se, že se určitě probudí. Tak já mám ten samý problém a to je malému už rok a půl. Proto mi radši zůstáváme v obýváku. Ale nemáme to vůbec jednoduchý. Máme ještě dvě starší děti 14a 11let. Takže musíme počkat, až usnou a to taky není hned tak. Pak už zase usínám já. No běs, ach jo. Ale občas se nám to povede a je to v pohodě. A s mimi v břísku to taky moc nejde viď? Ale až to budeš opravdu potřebovat, tak to určitě nějak zvládnete ne?

zatím ahoj Petra a Dáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.13 21:30

Manžel mlíko nesnáší, ale moje má tendence ucucávat - líbí se mu to.. já se ale trochu bráním, protože mně to úchylný přijde, i když to nedělá v rámci sexuálních hrátek - mně to erotický přijde a to ke kojení podle mě nepatří.. :? Mlíčko je pro syna a basta.. Ale i tak ho občas nechám cucnout, ale rozhodně ho nekojím - čím dýl to dělá, tím víc mi to vadí.. A na rovinu - anonymně proto, že se prostě stydím! No co..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 21:40

Co si o tom myslíte ?

Ahojky.. bydlíme krátce v paneláku.. a tak mě napadlo.. sice na syna moc neřvu, ale sem tam prostě" ujedu " a trochu zvýším hlas.. nebo když malej blbne a křičí u toho jako asi každé dítě.. myslíte že to sousedé vnímají? A říkají si : Ježíš, chudák dítě co na něj řve nebo tak? :-)

• Citovat
  • Upravit
11
21.1.18 21:43

Každý někdy zvýšil hlas… a hlavně jen pouhé zvýšení hlasu není tolik slyšet, taky bydlíme v paneláku a od sousedů slyšíme jen opravdu málo a velmi hlasitých věcí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
21.1.18 21:43
@Anonymní píše:
Ahojky.. bydlíme krátce v paneláku.. a tak mě napadlo.. sice na syna moc neřvu, ale sem tam prostě" ujedu " a trochu zvýším hlas.. nebo když malej blbne a křičí u toho jako asi každé dítě.. myslíte že to sousedé vnímají? A říkají si : Ježíš, chudák dítě co na něj řve nebo tak? :-)

Bydlím v paneláku od narození a sousedovic hlasy dávno nevnímám, přemýšlím kdy naposledy jsem někoho slyšela.. A jestli vůbec někdy. Kriceni a mluvení fakt neslýcham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 21:45

Za mě je to uchylné a nechutné. a to nejsem žádný puritán - jen znám chlapy… kterým se líbí tohle-líbí se i daleko vetsi prasarny ble

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 21:46
@teresa01 píše:
Každý někdy zvýšil hlas… a hlavně jen pouhé zvýšení hlasu není tolik slyšet, taky bydlíme v paneláku a od sousedů slyšíme jen opravdu málo a velmi hlasitých věcí :)

Náš syn občas řve jak protržená hráz.. a já mám úplně hrůzu že sousedy trefí.. pod námi jsou tedy hluchý sousedé..ale nad námi rodina s dětmi a snad jen 2 x jsme je slyšeli a to když jim něco spadlo.. ale jednou jsem na malého zařvala úplně šíleně ( hrozně sem se něčeho lekla a v ten moment jsem prostě rvala.. a měla jsem strach že za hodinu u mě bude sociálka ) :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 21:47
@Anonymní píše:
Za mě je to uchylné a nechutné. a to nejsem žádný puritán - jen znám chlapy… kterým se líbí tohle-líbí se i daleko vetsi prasarny ble

Přečetl jsi si špatný příspěvek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.18 21:48

Nebo co takový pláč třeba.. malej občas když je nemocný fakt pláče celou noc..

• Citovat
  • Upravit
25127
21.1.18 22:42
@Anonymní píše:
Ahojky.. bydlíme krátce v paneláku.. a tak mě napadlo.. sice na syna moc neřvu, ale sem tam prostě" ujedu " a trochu zvýším hlas.. nebo když malej blbne a křičí u toho jako asi každé dítě.. myslíte že to sousedé vnímají? A říkají si : Ježíš, chudák dítě co na něj řve nebo tak? :-)

Já slyším sousedku a to jsme na vsi, baráky asi 20m od sebe. Myslím, že občas slyší i ona mě :oops: (chlap nás ven slyší). Tři holky, když neposlouchají, tak to prostě normální hlasitostí nejde. Nikdy mě nenapadlo řešit, co si myslí okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 22:44

Pokud neřveš od rána do večera, byla bych v klidu :mrgreen: více mi vadí spíš poslouchat sousedy při sexu :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
22.1.18 00:30
@Anonymní píše:

Zajímavé obnovení diskuse ohledně kojení tatinků při sexu v souvislosti se zvuky a hlasy v paneláku… :think: :lol: :P 8o :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Myssicka
22.1.18 02:25
@Hanka1 píše:
Zajímavé obnovení diskuse ohledně kojení tatinků při sexu v souvislosti se zvuky a hlasy v paneláku… :think: :lol: :P 8o :pocitac:

No boji se, ze ji sousedi odhali a poslou na ni socialku, tak v tom rozruseni se asi spletla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1894
25.1.18 08:18
@kleri píše:
Náhodou jsem narazila na diskusi na jinem serveru, začala takto: některé mi velmi otevřeným mailíkem poradily, abych při milování kojila manžela. Zkusila jsem a bylo to to něco nádherného. Přestala jsem se stydět a na nějakou tu trošku mlíčka nehledíme. Manžela to přívádí k šílenství a skoro denně se milujeme. Když náhodou někdy ne, tak se vždy před spaním mazlíme a on mi cucá mlíčko. Myslím, že díky tomu mám stálý přebytek mlíčka pro Pavlínku. Jsou jí 4 měsíce a krásně prospívá. Nikdy jsem neprožívala tak krásné orgasmy jako nyní!!! Pokud nějakou maminku trápí podobný „problém“, tak myslím, že zbytečně. Nakonec zkusit se může všechno… Když jsem to nabidla manžílkovi, tak se mi vysmál, takže to u nás nefunguje :( škoda. Jak je to u vás?

Mne to teda prijde strasne nechutny. Osobne ani nevarim malemu z meho mleka natoz aby cucal manzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí