Co si o tom myslíte? Manžel mi sprostě nadává

789
12.5.12 18:49

Co si o tom myslíte? Jak to řešit?

Ahoj všem, už nevím, kam se obrátit o pomoc, už jsem zkoušela snad vše. Letos je to 10 let, co jsme s manželem svoji, máme dvě děti, šestiletou holku a ročního kluka. Manžel se začal chovat čím dál tím hůř. Už při prvním těhotenství to nebylo nic růžového, ale chtěla jsem druhé dítě a tak jsme šla i do druhého. Myslela jsem si, že když bude mít toho kluka, že se třeba zklidní. Ale o co jde..Manžel je cholerik, vytáčí ho absolutně všechno a vylévá si zlost na mě. Už to dělá i před dětmi, sprostě mi nadává, dneska mi řekl, ať chcípnu. Zkoušela jsem se s ním bavit o tom, co mu vadí, ale nechce se o ničem bavit, on je prý v pořádku, nemá problém, jediný, kdo ten problém má, jsem prý já a mám pořád blbý kecy. Zkoušela jsem mluvit i s jeho matkou, aby si s ním nenápadně promluvila, ale to bylo taky bez efektu. Ještě se naštval, jelikož mu to docvaklo. Do poradny nepůjde, protože jak jsem již psala, je přesvědčen o tom, že on je v pohodě. Za dobu manželství se z něj stal sobec, který myslí jen na svoje potřeby, nemyslí na mě, ani na děti. Založil si před rokem svůj účet a platí mi část své výplaty (téměř jako alimenty). V domácnosti všechno zařizuju já, vše kupuju já, manžel s ničím nepomáhá a ani na mé prosby o pomoc nereaguje. Popravdě se přiznám, že mě to dost ubíjí, ta každodenní péče o dvě děti, zvířenu, domácnost a zahradu. Jen ještě dodám, že žijeme s našimi rodiči, ale vše máme svoje, společná je pouze zahrada a sklep. Manžel moje rodiče nesnáší, je pravda, že občas je těžké s nimi vyjít, ale on se prostě ani nesnaží s nimi třeba mluvit normálně. Není výjimkou že přede mnou řekne, kdy už konečně chcípnou? Prostě to je jeho styl vyjadřování. Myslíte si, že se to dá ještě nějak změnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
12.5.12 18:52

proč s ním jsi? Proč sis s ním pořizovala další dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
12.5.12 18:54

Tak to bych nevydržela, jste u tvých rodičů, to znamená, že on tam nemá na nic v podstatě právo?? jestli ano, sbalila bych mu kufry a ať táhne.. :cert: to je už na hranici psychického týrání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tadelka
12.5.12 18:55

Nemáš to jednoduché :? já bych to řešila tak, že bych svolala rodinnou poradu. To znamená, že bych si vynutila chvilku, že si s ním potřebuju popovídat. Řekla bych mu vše, co si myslím, jak se změnil atd a že to dál takto prostě nejde. Zeptala bych se ho, co se mu stalo, co je příčinou. Jestli vůbec chce s vámi žít a pokud ano, tak že se musí změnit. Tohle si nemusíš nechat líbit a on si musí uvědomit, že to není normální. Tak že já bych to řešila takto, buď s ním, ale musí se změnit, nebo jít od sebe :?

• Citovat
  • Upravit
3478
12.5.12 18:58

tak s takovym sobcem bych nevydrzela ani za nic a zmena se asi ocekavat neda…vim ze to musi byt strasne tezky a ubijeci,ale byt tebou,tak jdu od nej,bylo by ti lip,tohle neni zití a prezivani,toho uz nemuzes ani milovat,nebo jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
12.5.12 18:59

Nechala bych ho jit.Takoveho cloveke,bych vedle sebe nesnesla,kord kdyz ty bydlis u svych rodicu takze se stehovat nemusis.Posli ho do haje makoveho.

• Citovat
  • Upravit
789
12.5.12 19:00

No, dítě jsem si pořizovala asi proto, že jsem měla strach, že kdybychom šli od sebe a než bych si někoho našla, tak bych už asi druhé dítě neměla nikdy. Takže možná trošku sobecké ode mě, ale prostě jsem chtěla druhé dítě. Žijeme sice v domě s našima, ale on mi řekl, že jestli ho vyhodím, tak že chce peníze, které teď momentálně nemám. A mluvit se mnou nechce, protože on problém nemá. Nevím, jestli nemůže být problém v tom, že jsem po dvou těhotenstvích dost přibrala a je pravda, že mi to pořád předhazuje, jako ve stylu, že jsem kombajn, že jsem obluda, že chce blondýnu s dvojkama kozama…Bohužel, zhubnout se mi nedaří, zkoušela jsem vše, pravidelně cvičím, jezdím na kole, na koni…U mě je prostě problém v metabolismu a taky v tom, že málo piju a mám nepravidelný režim, bohužel. Myslíte, že by to mohlo být i tím? Samozřejmě spolu nespíme, od porodu syna jsme spolu spali asi 4×. Já jsem pořád unavená a když slyším ty jeho kecy, pojď si zaš…k..o, tak fakt nemůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 19:02
@luckyhorse píše:
Ahoj všem, už nevím, kam se obrátit o pomoc, už jsem zkoušela snad vše. Letos je to 10 let, co jsme s manželem svoji, máme dvě děti, šestiletou holku a ročního kluka. Manžel se začal chovat čím dál tím hůř. Už při prvním těhotenství to nebylo nic růžového, ale chtěla jsem druhé dítě a tak jsme šla i do druhého. Myslela jsem si, že když bude mít toho kluka, že se třeba zklidní. Ale o co jde..Manžel je cholerik, vytáčí ho absolutně všechno a vylévá si zlost na mě. Už to dělá i před dětmi, sprostě mi nadává, dneska mi řekl, ať chcípnu. Zkoušela jsem se s ním bavit o tom, co mu vadí, ale nechce se o ničem bavit, on je prý v pořádku, nemá problém, jediný, kdo ten problém má, jsem prý já a mám pořád blbý kecy. Zkoušela jsem mluvit i s jeho matkou, aby si s ním nenápadně promluvila, ale to bylo taky bez efektu. Ještě se naštval, jelikož mu to docvaklo. Do poradny nepůjde, protože jak jsem již psala, je přesvědčen o tom, že on je v pohodě. Za dobu manželství se z něj stal sobec, který myslí jen na svoje potřeby, nemyslí na mě, ani na děti. Založil si před rokem svůj účet a platí mi část své výplaty (téměř jako alimenty). V domácnosti všechno zařizuju já, vše kupuju já, manžel s ničím nepomáhá a ani na mé prosby o pomoc nereaguje. Popravdě se přiznám, že mě to dost ubíjí, ta každodenní péče o dvě děti, zvířenu, domácnost a zahradu. Jen ještě dodám, že žijeme s našimi rodiči, ale vše máme svoje, společná je pouze zahrada a sklep. Manžel moje rodiče nesnáší, je pravda, že občas je těžké s nimi vyjít, ale on se prostě ani nesnaží s nimi třeba mluvit normálně. Není výjimkou že přede mnou řekne, kdy už konečně chcípnou? Prostě to je jeho styl vyjadřování. Myslíte si, že se to dá ještě nějak změnit?

To je teda pěkné hovado!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
12.5.12 19:03
@luckyhorse píše:
No, dítě jsem si pořizovala asi proto, že jsem měla strach, že kdybychom šli od sebe a než bych si někoho našla, tak bych už asi druhé dítě neměla nikdy. Takže možná trošku sobecké ode mě, ale prostě jsem chtěla druhé dítě. Žijeme sice v domě s našima, ale on mi řekl, že jestli ho vyhodím, tak že chce peníze, které teď momentálně nemám. A mluvit se mnou nechce, protože on problém nemá. Nevím, jestli nemůže být problém v tom, že jsem po dvou těhotenstvích dost přibrala a je pravda, že mi to pořád předhazuje, jako ve stylu, že jsem kombajn, že jsem obluda, že chce blondýnu s dvojkama kozama…Bohužel, zhubnout se mi nedaří, zkoušela jsem vše, pravidelně cvičím, jezdím na kole, na koni…U mě je prostě problém v metabolismu a taky v tom, že málo piju a mám nepravidelný režim, bohužel. Myslíte, že by to mohlo být i tím? Samozřejmě spolu nespíme, od porodu syna jsme spolu spali asi 4×. Já jsem pořád unavená a když slyším ty jeho kecy, pojď si zaš…k..o, tak fakt nemůžu :(

to je fakt psychycky tyrani,ten by mel jit na leceni debil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 19:05
@luckyhorse píše:
No, dítě jsem si pořizovala asi proto, že jsem měla strach, že kdybychom šli od sebe a než bych si někoho našla, tak bych už asi druhé dítě neměla nikdy. Takže možná trošku sobecké ode mě, ale prostě jsem chtěla druhé dítě. Žijeme sice v domě s našima, ale on mi řekl, že jestli ho vyhodím, tak že chce peníze, které teď momentálně nemám. A mluvit se mnou nechce, protože on problém nemá. Nevím, jestli nemůže být problém v tom, že jsem po dvou těhotenstvích dost přibrala a je pravda, že mi to pořád předhazuje, jako ve stylu, že jsem kombajn, že jsem obluda, že chce blondýnu s dvojkama kozama…Bohužel, zhubnout se mi nedaří, zkoušela jsem vše, pravidelně cvičím, jezdím na kole, na koni…U mě je prostě problém v metabolismu a taky v tom, že málo piju a mám nepravidelný režim, bohužel. Myslíte, že by to mohlo být i tím? Samozřejmě spolu nespíme, od porodu syna jsme spolu spali asi 4×. Já jsem pořád unavená a když slyším ty jeho kecy, pojď si zaš…k..o, tak fakt nemůžu :(

No kdyby mě můj předhodil že chce bloncku s dvojkama a dal mi tím najevo že jsem tlustá tak bych ho hnala svinský krokem blbečka jednoho a tobě se divím že s ním seš!!!!
Fůj ten mě zvedl ze židle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

Myslím si, že ho nezměníš, spíš to bude horší. Jestli není uveden jako spoluvlastník domu, tak mu sbal a pošli tam odkud přišel.

• Citovat
  • Upravit
Tadelka

@luckyhorse tak opravdu s tímto chlapem bych nebyla. Ty jsi si chtěla pojistit vztah dalším dítětem, to je opravdu špatně, ale teď musíš koukat co dál. Když tě chlap nebere takovou, jaká jseš, tlustější, hubenější …atd, taknestojí za nic a pryč od něj a už i po tom, co jsi teď psala, tak mu opravdu na tobě moc nezáleží. Člověk není nikdy tak starý, aby začal znova, tohle ale opravdu cenu nemá :nevim: je mi to moc líto

• Citovat
  • Upravit
3478
12.5.12 19:06

kopni ho do zadku at tahne,to je neco na moje nervy.....ani bych se nedivila,kdyby te takovej vul zacal jeste mlatit…on tam ma trvalak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
12.5.12 19:07

A jaký peníze by chtěl? Jak je to s vlastnictvím domu?

• Citovat
  • Upravit
683
12.5.12 19:08

s takovým zmetkem bych nebyla, vyraž ho, a to co nejdřív, jsem zvědavá, kde na něho budou čekat ty prsaté blondýnečky, fuj, to jsem se zas nas… a peníze bude řešit soud, který bude určitě trvat a do tý doby se ti třeba něco podaří vymyslet a třeba by ti pomohli i vaši, když je na ně taky tak příjemnej, ulevilo by se vám všem, hodně štěstí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí