Zaměstnání - učitelka v MŠ či ošetřovatelka v DS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
5.3.20 08:15

Vzala bych školku. Práce v DS je hodně vyčerpávající, jsem zdravotní sestra a teď mám práci v kanceláři od 6-14 hod, protože ty směny :roll:, žádný čas na rodinu, stres, člověk je pořád v presu, fyzická námaha.. Školka je také náročná, ale měla bys hlídání pro dceru. Navíc je to krásná práce. I v DS, ale tam to bývá hodněkrát náročné po psychické stránce a znám spoustu holek, co jsou díky stresu a náročnosti této práce strhané jak péro z divanu. Což ale určitě víš.
Srovnala bych si priority - peníze, rodina, čas na sebe, zdraví..
Jinak nejsou ve školce dvě třídy? Že by šla malá do té druhé? My měli ve školce 2 třídy,,maláčků,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.3.20 09:05
@Anonymní píše:
Až budou duben/květen zápisy zkusím určitě státní školku

Budu moc držet palce, skloubit rodinu a práci je v současné době náročné. My jsme si s mužem prošli krizí, že jsme se téměř neviděli a už nikdy více. Muž měl možnost jiné práce, lépe placené a sám to zamítl, že má rodinu a chce si mě i miminko užít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.3.20 18:08

Tady bych se snad ani nerozmyslela. Skolka určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.20 20:59

Školka je určitě lepší, na druhou stranu dělat se svým dítětem je hodně náročné, když byla dcera menší chodila jsem s ní dvakrát do týdne učit do Mš, dcera si nechtěla hrát s dětma, často brečela, nebo mi „visela“ na noze. V té době nebyla moc kontaktní, nechtěla si s dětmi moc hrát, po čase to bylo o nervy, tak jsem to vzdala. Teď už je starší tak můžu doufat, že to bude lepší.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat