Excelovy mág - rada

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.3.20 19:16

Excelovy mág rada

Zdravím, přeji hezký večer :).
Prosím anonym, je to pracovní otázka, a nechci, aby byl můj nick, popřípadě, spojován v práci s mou osobou. S kolegyněmi jsme se shodli, že zelená barva, která symbolizuje v jakém řádku jsme, je mdlá. Nejde ta barva nějak někde změnit? To zelené orameckovani je takové, aspoň pro nás, nepřehledné. Přikládám fotku, co myslím. Jelikož chápu, že takto ten dotaz může byt nesrozumitelný.
Díky všem za radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4121
3.3.20 20:21

Mně to teda přijde tmavý dost a ještě jsem teda neviděla, že by šlo tohle nastavení „vzhledu“ v Excelu měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7850
3.3.20 22:52

V Možnostech aplikace se dá nastavit leccos, ale jsou to většinou funkční věci, než designové. Co jsem tam letmo koukla, tak tohle jsem nezahlédla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
4.3.20 08:48

Ide to cez Visual basic. Video: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
11.12.20 21:35

Excel - mam text a jeden obrázek, který chci dát za text. Nemůžu to najit. Určitě je to jednoduché a někdo mi hned poradi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.12.20 21:41

@Sára 1 ted hned mě napada jen průsvitnost obrázku, jestli by to stačilo…přiznám se, že obrázky v excelu nepoužívám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
11.12.20 21:45

@debra.morgan Mně se to právě líp dělalo tam kvůli tomu textu. Ve Wordu se mi to dělat nechtělo. To samé kopíruji několikrát na stránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
11.12.20 22:00

@Sára 1 ještě mě napadlo vložit text do textového pole, které si roztáhneš ve vhodném místěpřímo na obrázku a pohrát si s tím…možná ještě bych zkusila vložit obrázek do grafu a text napsat na osu, záleží kolik toho je…heled nevím, dneska mi to už nemmyslí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15472
11.12.20 22:19

@debra.morgan Už jsem to nějak poupravila. Nakonec mi stačilo oříznout obrázek a zvětšit. A vyhovuje to, tak nic víc vymyslet nebudu. Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat