Co jste dělaly těhotné u moře?

6100
24.2.15 10:43

Co ste delaly tehotne u more?

Ahoj holky. Porad nejak necitim v tehotenstvi zadne hezke pocity, tak si to chci zprijemnit myslenkama na dovcu u more. Jsem rozhodnuta ze pojedu pokud bude vse ok. O tom debatovat nechci. Ale spis by me zajimali co jste tam jako tehotne delaly? Snorchlovani pry vadi, popijet ovocna vina taky nebudu, opalovat se taky moc ne. Blbly jste normalne ve vlnach? Davaly jste treba vylety atd? Prosim spis o hezke pripominky at mam v tom blicim obdobi o cem snit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.2.15 10:47

Dělala jsem všechno, na co jsem se cítila.. opalovala jsem se normálně, občas si dala víno, večer jsme chodili do klubů, projít si město, koupala jsem se normálně, nebyla jsem nemocná přece

• Citovat
  • Upravit
5696
24.2.15 10:48
@Boudová píše:
Ahoj holky. Porad nejak necitim v tehotenstvi zadne hezke pocity, tak si to chci zprijemnit myslenkama na dovcu u more. Jsem rozhodnuta ze pojedu pokud bude vse ok. O tom debatovat nechci. Ale spis by me zajimali co jste tam jako tehotne delaly? Snorchlovani pry vadi, popijet ovocna vina taky nebudu, opalovat se taky moc ne. Blbly jste normalne ve vlnach? Davaly jste treba vylety atd? Prosim spis o hezke pripominky at mam v tom blicim obdobi o cem snit. :srdce:

No, tak my jsme projeli celé Chorvatsko od mého cca 9 do cca 12. týdne. Blila jsem tedy za tu dobu asi 3×, jednou mi bylo hodně blbě, to když jsme jeli do pohoří Biokovo na 2. nejvyšší vrch Chorvatska Sv. Jure. Jinak jsem dělala všechno jako normálně, akorát jsem nepila, ale to nepiju ani tak. A to jsme jeli se 2 dětma, bylo to náročné, ale nebýt té jedné slabosti a toho občasného zvracení, tak to bylo v klidu. Vůbec jsem na těhotenství nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
24.2.15 10:49

Ja byla v egypte na konci 5.mes tehu se starsi dcerou, byl ji rok a pul, takze hlavni napln byla prcek. Na slunko jsem chodila jen dopo a odpo, pres poledne stejne mala spala, to jsem si zasla na masaz. Ve vode jsem s ni normalne blba, jak v mori tak v bazenu. Na vylet jsme taky vyrazily, v ramci destinace jen fakultativni a zase prizpusobeno diteti, coz ty mit nebudes, chapu ze cekas prvni. Ja si to uzila, myslim ze tehu nicemu nevadi. Jinak ja i snorchlivala, ale nepotopim hlavu takze jsem jen cumil z hladiny, to je v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
24.2.15 10:50

@Boudová
Těhotná jsem nejela, stačilo mi léto s břichem v ČR… sorry, pozitivní to asi není :think:
Kdy chceš jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24175
24.2.15 10:50

Tak já sice až u moře nebyla, byli jsme jen u jezera Garda, ale dělala jsem vše, co jsem zvládala, koupání, výlety, hraní si s dcerkou na hřišti. Opalování jsem moc neprovozovala, ale to nedělám ani jako netěhotná. Jen jsme hlavně kvůli dcerce dodržovali polední odpočinek v hotelu s klimatizací.

Edit: já byla v 6 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
24.2.15 10:52

Byla jsem v šestém měsíci, šnorchlovala jsem ale nepotápěla jsem se, celkově jsem byla hodně času ve vodě, byl to úplný balzám na moje záda, skleničku vínka jsem si taky dala, trošičku jsem se opalovala, ale radši jsem byla většinou pod deštníkem. Chodili jsme na procházky a výlety. Bylo to fakt super i tlak mi klesnul :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.2.15 10:54

Já byla u moře těhotná loni v září, byla jsem 18 - 20 týden. Měli jsme s sebou ještě dvouletého syna, takže jsme chodili na procházky, koupali se v moři, jeden den jsme si i půjčili auto a projeli okolí. Také jsem hodně odpočívala, každé odpoledne jsem si šla se synem na 2 hodiny lehnout. Moc jsem se tedy neopalovala, ale jinak jsem dělala všechno jako vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
@BellinkaX píše:
@Boudová
Těhotná jsem nejela, stačilo mi léto s břichem v ČR… sorry, pozitivní to asi není :think:
Kdy chceš jet?

V patym v sestym. Jasne ze kdyz se citit nebudu nepojedu. Zatim se ale tesim. a co pisou holky je mi prijemny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

Pokud je všechno v pohodě, tak se přece muzes chovat a dělat věci téměř jako netehotna. :nevim: Samozřejmě tím nemyslim bujaré večírky a parby s litry alkoholu az do rána. :mrgreen: Nicméně já jsem straspytel a dovcu v těhotenství jsem si radeji odpustila. :? A nechci strasit, ale známá, která jela a mela do té doby těhotenství v pohodě, tam silene otekla, ze nemohla chodit, takže byla skoro celou dobu zavřena na pokoji. :roll: Preji aby se ti dovca vydařila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
24.2.15 10:55
@variska píše:
Byla jsem v šestém měsíci, šnorchlovala jsem ale nepotápěla jsem se, celkově jsem byla hodně času ve vodě, byl to úplný balzám na moje záda, skleničku vínka jsem si taky dala, trošičku jsem se opalovala, ale radši jsem byla většinou pod deštníkem. Chodili jsme na procházky a výlety. Bylo to fakt super i tlak mi klesnul :)

Taky si rikam ze to moje snorchlovani nicemu neuskodi. :) navic pod vodou je prijemneji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
24.2.15 10:57
@lovesmile píše:
Pokud je všechno v pohodě, tak se přece muzes chovat a dělat věci téměř jako netehotna. :nevim: Samozřejmě tím nemyslim bujaré večírky a parby s litry alkoholu az do rána. :mrgreen: Nicméně já jsem straspytel a dovcu v těhotenství jsem si radeji odpustila. :? A nechci strasit, ale známá, která jela a mela do té doby těhotenství v pohodě, tam silene otekla, ze nemohla chodit, takže byla skoro celou dobu zavřena na pokoji. :roll: Preji aby se ti dovca vydařila. :kytka:

Pojedem autem a nekam pobliz. Kdyby to nebyli k tomu tak se vratime. Ale ja sem magor do more. Me tam vsechny neduhy opousti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
24.2.15 10:58
@variska píše:
Byla jsem v šestém měsíci, šnorchlovala jsem ale nepotápěla jsem se, celkově jsem byla hodně času ve vodě, byl to úplný balzám na moje záda, skleničku vínka jsem si taky dala, trošičku jsem se opalovala, ale radši jsem byla většinou pod deštníkem. Chodili jsme na procházky a výlety. Bylo to fakt super i tlak mi klesnul :)

U toho jsem se zasnila :) hned muj kybl u postele vypada veseleji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.2.15 11:04

Ve čtvrtým měsíci jsme byli na 2 týdny ve Slovinsku, byl tam i výšlap - trek cca 3 -4 hodiny. Jen jsem si dávala pozor, kam šlapu.

V 6. měsíci jsem byla v Egyptě - Káhira památky, kamarádi, Luxor, trocha válení. Můžeš dělat vše, pokud se na to cítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.2.15 11:05
@Boudová píše:
Pojedem autem a nekam pobliz. Kdyby to nebyli k tomu tak se vratime. Ale ja sem magor do more. Me tam vsechny neduhy opousti. :)

Tak to jo, takhle bych asi taky sebrala odvahu a jela. Tak at se vydari. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí