Co studovat za VŠ v Brně - výživa a sport

1
17.7.23 11:30

Co studovat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za chvíli si budu vybírat vysokou školu, ale nevím na kterou jít. Chtěla a bych jít do Brna. Ráda bych studovala něco s výživou a sportem. Nějaký koučink, nebo tak. Vím, že jsem asi náročná, ale až dostuduji, ráda bych pracovala přes počítač doma. Na home office. Nebo jaké jiné práce se můzou dělat znovu. Dá se to nějak skloubit, popřípadě, co bych musela absolvovat a co by to obnášelo. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
17.7.23 11:43
@Marieav píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za chvíli si budu vybírat vysokou školu, ale nevím na kterou jít. Chtěla a bych jít do Brna. Ráda bych studovala něco s výživou a sportem. Nějaký koučink, nebo tak. Vím, že jsem asi náročná, ale až dostuduji, ráda bych pracovala přes počítač doma. Na home office. Nebo jaké jiné práce se můzou dělat znovu. Dá se to nějak skloubit, popřípadě, co bych musela absolvovat a co by to obnášelo. Děkuji za odpověď.

Tak zrovna „něco se sportem a koučink“ z křesla doma uděláš těžko :P Tak možná nějaká výživová poradkyně, dělat lidem jídelníčky na míru a tak, ale na to zase nemusíš 5 let studovat, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
17.7.23 11:53
@unuděná píše:
Tak zrovna „něco se sportem a koučink“ z křesla doma uděláš těžko :P Tak možná nějaká výživová poradkyně, dělat lidem jídelníčky na míru a tak, ale na to zase nemusíš 5 let studovat, že jo.

Já bych klidně předcvičoval Cvičme v rytme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.7.23 11:55
@Ploskutáček píše:
Já bych klidně předcvičoval Cvičme v rytme.

Ty si děláš prču, ale kurzy pohybu pro vozíčkáře jsou určitě dost v kurzu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
17.7.23 12:08

Mám obavu, že z domova se dá zvládnout tak možná koučing gaučingu. :mrgreen: Za ostatními sporty to bude chtít vyrazit ven nebo do tělocvičny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
17.7.23 12:12
@Marieav píše:

Sport na homeoffice :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.7.23 12:18
@korn123 píše:
Sport na homeoffice :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: Já bych chtěla být neurochirurg, ale požaduji alespoň 4 dny z týdne HO :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36402
17.7.23 12:20

Na HO jsou většinou kancelářské pozice jako administrativa, překlady korekce, účto, IT apod. A i to nebývá hned po dokončení školy. Škola a praxe bývá většinou úplně něco jinýho a je potřeba se nejdřív něco naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
17.7.23 12:29
@unuděná píše: :mrgreen: Já bych chtěla být neurochirurg, ale požaduji alespoň 4 dny z týdne HO :lol: :lol:

Tak dneska už existují na operace roboti. Vyfasuješ joystick, sedneš na gauč před telku a jedeš :mrgreen: Jen si to člověk nesmí spést s videohrou, resurection v realitě funguje poněkud hůř a vrátit se na začátek levlu taky většinou úplně nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.7.23 13:01
@unuděná píše: :mrgreen: Já bych chtěla být neurochirurg, ale požaduji alespoň 4 dny z týdne HO :lol: :lol:

Si delas pr.del, ale na zacatku covidu u nas neurochiru fakt na 14 dni zavreli a hodili to na krk nam. Neurochirurgove pry budou porad k dispozici na telefonu.
A bylo to:
Prednosta: jeee, ja bych to zapsal, ale polil sem si klavesnici cajem
Primar: zapisu to. Az prijdu ze zahradky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
17.7.23 13:09
@Marieav píše:

ty jo, tak to je hlod roku, jsem líná jako veš, chci něco vystudovat, je jedno co, třeba něco se sportem, ale ať to je v Brně a pak chci být na HO - vyhráváš klíčenku za nejstupidnější dotaz dne,
gaučinku zdar - akorát nevím, kde se gaučing studuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
17.7.23 13:25
@stinga píše:
ty jo, tak to je hlod roku, jsem líná jako veš, chci něco vystudovat, je jedno co, třeba něco se sportem, ale ať to je v Brně a pak chci být na HO - vyhráváš klíčenku za nejstupidnější dotaz dne,
gaučinku zdar - akorát nevím, kde se gaučing studuje :mrgreen:

Na VŠŽ - Vysoké škole života, přeci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.7.23 13:31

Gaucing se studuje vyhradne online na gauci kvuli praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
17.7.23 13:49
@Lucie_Sx píše:
Gaucing se studuje vyhradne online na gauci kvuli praxi.

a na HO samozřejmě, tak snad za to někdo bude posílat zakladatelce plat,
a tady se jí bude těžko uplatňovat bonmot - za 40 tisíc čistého bych ani nevstala z gauče - vždyť ona vstávat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.7.23 16:32

Máš hotového magistra? Tady MUNI nabízí na celoživotko webinář. Ale potřebuješ mít magistra.
 https://www.ped.muni.cz/…dmet-webinar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko