Mám v tom ještě pokračovat?

Anonymní
13.7.23 12:09

Mám v tom ještě pokračovat?

Zdravím všechny,
Jdu tady s podle mě neobvyklou otázkou, ale již měsíc mě trápí jeden problém. A to je ten, že nevím zda zustat na VŠ.
Teď jsem podle mě neůspěšně ukončila prvák, s tím ze si prenasim tři predmety z letního semestru do druhaku. V tu dobu jsem byla tak demotivovana a to jen kvůli jedné Doktorce, kterou mám na Makroekonomii, ze jsem nemela silu už zvládat ty další zkousky.
Osobně mi prijde zbaběle pouštět VS jen kvůli jednomu učiteli ale vazne jsem takovou demotivaci a ani chut ke skole nezazila. A proto se vás chci zeptat. To, co mě teď trápí je hlavně to, zda je zvládnutelné abych si přenášela 3 nejvíce akreditované predmety do dalšího roku. Zda nekdo už tohle zazil, jelikož v mem okolí nikdo takovy není.
Dekuji za odpovedi a případně se omlouvam, ze nekomu nejspíše prijde muj problem absurdní 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11895
13.7.23 12:15

Měla jsem na vysoké několik spolužáků kteří neudělali předmět a přetahovali si ho do druhaku…já jsem si zas táhla předmět že druhaku do třeťáku…jim to zkomplikovalo studium protože nemohli chodit na navazující předměty kterých bylo docela dost (neudělali jeden ze stěžejních předmětů na které pak navazovalo x dalších a na ty zase další ve třeťáku takže museli prodloužit…nicméně dali to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
13.7.23 12:23

Jestli te ta skola bavi, tak bych tam zustala. Jinak bych se poohledla po jine vs. Ja jsem taky vystudovala ekonomku, ale doted si nadavam, ze jsem nesla na jinou skolu - neco, co by me bralo vic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.7.23 12:25

No, 3 předměty jsou dost, divím se, že vůbec tolik umožní, u nás na ekonomce to tehdy vycházelo tak, že převést můžeš jeden důležitý a jeden méně akreditovaný předmět :nevim: Pokud tě škola baví, a vidíš v ní smysl, tak to zkus, ale počítej, že to bude pěknej zápřah ten druhák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
13.7.23 12:28
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
Jdu tady s podle mě neobvyklou otázkou, ale již měsíc mě trápí jeden problém. A to je ten, že nevím zda zustat na VŠ.
Teď jsem podle mě neůspěšně ukončila prvák, s tím ze si prenasim tři predmety z letního semestru do druhaku. V tu dobu jsem byla tak demotivovana a to jen kvůli jedné Doktorce, kterou mám na Makroekonomii, ze jsem nemela silu už zvládat ty další zkousky.
Osobně mi prijde zbaběle pouštět VS jen kvůli jednomu učiteli ale vazne jsem takovou demotivaci a ani chut ke skole nezazila. A proto se vás chci zeptat. To, co mě teď trápí je hlavně to, zda je zvládnutelné abych si přenášela 3 nejvíce akreditované predmety do dalšího roku. Zda nekdo už tohle zazil, jelikož v mem okolí nikdo takovy není.
Dekuji za odpovedi a případně se omlouvam, ze nekomu nejspíše prijde muj problem absurdní 😀

Na kazde VS se najde prisnejsi zkousejici i „otravnejsi“ neprijemne predmety.
Nevyberes si.

To jsou vsechno Ackove hlavni predmety, ktere budes opakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
13.7.23 15:21

Já si třeba vyčítám, že jsem se na vš nevykašlala hned v prváku.. Ale já studovala spíš kvůli rodičům, chtěli to víc jak já.

Obor tě baví? Chceš v tom pracovat? Pomůže ti do budoucna ten titul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze