Odvolani na FF UK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odvolani na FF UK
Zdravím Vás. Rad bych Vas požádal o radu ohledně logiky. Slovní úloha je dána. Má atributy: Uchazeč o studium byl v dobe od 7.června do 18. června v pracovni neschopnosti. Dne 19. června podepsal prohlášení o zdravotni způsobilosti, které je zároveň součástí prezenční listiny. RozhodnutIvo pracovní neschopnosti bylo vydáno 19. června, v den, kdy se konaly přijímací zkoušky na Univerzitu, navíc tento termín je náhradním terminem přijímacího řízení. Běžný termín byl 7. června, ale na ten se uchazeč nedostavil kvůli pracovní neschopnosti. Uchazeč chce podat odvolání, kvůli neuspesnemu přijímacímu řízení. Česka správa sociálního zabezpečení ukončila rovněž 19. června. Je mozne byt v odvolání úspěšný, za doložení těchto skutečností? Popřípadě jaké atributy bych musel navíc doplnit, abych byl úspěšný? Omlouvám se, že Vás obtezuji s tímto v uvozovkách „příkladem“, ale doufám, že by mi matematicti experti mohly pomoci s resenim tohoto příkladu, i když je to v kompetenci práva a to je rovněž za mereno na Výrokovou logiku, ale vy matematici jste, myslím si, na vyšší úrovni než pravnici. Je nějaka šance byt úspěšný s těmito atributy, nebo za přidání dodatečnych atributů, v odvolacím řízení? Pomůžete mi, prosim? Děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nicco7 píše:
Zdravím Vás. Rad bych Vas požádal o radu ohledně logiky. Slovní úloha je dána. Má atributy: Uchazeč o studium byl v dobe od 7.června do 18. června v pracovni neschopnosti. Dne 19. června podepsal prohlášení o zdravotni způsobilosti, které je zároveň součástí prezenční listiny. RozhodnutIvo pracovní neschopnosti bylo vydáno 19. června, v den, kdy se konaly přijímací zkoušky na Univerzitu, navíc tento termín je náhradním terminem přijímacího řízení. Běžný termín byl 7. června, ale na ten se uchazeč nedostavil kvůli pracovní neschopnosti. Uchazeč chce podat odvolání, kvůli neuspesnemu přijímacímu řízení. Česka správa sociálního zabezpečení ukončila rovněž 19. června. Je mozne byt v odvolání úspěšný, za doložení těchto skutečností? Popřípadě jaké atributy bych musel navíc doplnit, abych byl úspěšný? Omlouvám se, že Vás obtezuji s tímto v uvozovkách „příkladem“, ale doufám, že by mi matematicti experti mohly pomoci s resenim tohoto příkladu, i když je to v kompetenci práva a to je rovněž za mereno na Výrokovou logiku, ale vy matematici jste, myslím si, na vyšší úrovni než pravnici. Je nějaka šance byt úspěšný s těmito atributy, nebo za přidání dodatečnych atributů, v odvolacím řízení? Pomůžete mi, prosim? Děkuji za radu
no moc srozumitelné mi to nepřipadá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
RozhodnutIvo pracovní neschopnosti bylo vydáno 19. června, v den, kdy se konaly přijímací zkoušky na Univerzitu, navíc tento termín je náhradním terminem přijímacího řízení.
Píšeš nesmysly. Nebo jsi troll.
Přijímací řízení je zahájeno přijetím přihlášky uchazeče vysokou školou a ukončeno je nabytím právní moci rozhodnutí o přijetí či nepřijetí. Přijímací řízení tedy netrvá jeden den a nemá žádný „náhradní termín“.
Z chaotického textu úvodního dotazu je ostatně zřejmé, že nejsi zralý na vysokoškolské studium.
- Citovat
- Upravit
@Tala20 píše:
Píšeš nesmysly. Nebo jsi troll.Přijímací řízní je zahájeno přijetím přihlášky uchazeče vysokou školou a ukončeno je nabytím právní moci rozhodnutí o přijetí či nepřijetí. Přijímací řízení tedy netrvá jeden den a nemá žádný „náhradní termín“.
Z textu úvodního dotazu je ostatně zřejmé, že nejsi zralý na vysokolškolské studium.
Přijímací řízení jsem měl absolvovat 7.června, ale neabsolvoval, kvůli špatnému pracovnímu stavu, v tento den jsem dostal pracovní neschopnost, a bylo mu zasláno náhradní termín přijímacího řízení dne 19.června, kterého jsem se účastnil, avšak neuspesne kvůli pracovní neschopnosti, která trvala od 7.června do 18. června, a byla vydána 19.června. Je mozne podat odvolání a dostat nahradni termin, i když jsem tento den podepsal prezenční listinu, jejíž součástí bylo i zdravotní způsobilost? Problem je, že jsem v době pracovní neschopnosti nemohl pracovat a hned po skončení jsem dělal přijímací zkoušky ne připraven a stále s dozvuky špatného zdravotniho stavu. Pomůžete mi??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
Přijímací řízení jsem měl absolvovat 7.června, ale neabsolvoval, kvůli špatnému pracovnímu stavu, v tento den jsem dostal pracovní neschopnost, a bylo mu zasláno náhradní termín přijímacího řízení dne 19.června, kterého jsem se účastnil, avšak neuspesne kvůli pracovní neschopnosti, která trvala od 7.června do 18. června, a byla vydána 19.června. Je mozne podat odvolání a dostat nahradni termin, i když jsem tento den podepsal prezenční listinu, jejíž součástí bylo i zdravotní způsobilost? Problem je, že jsem v době pracovní neschopnosti nemohl pracovat a hned po skončení jsem dělal přijímací zkoušky ne připraven a stále s dozvuky špatného zdravotniho stavu. Pomůžete mi??
Takže to, že tě nevzali nebylo proto, že ti neuzanali nemoc, ale proto, že jsi 19. nenapsal zkoušku na dost bodů? Tak to smůla, prostě si se nedostal. A nebylo to kvůli nemoci, ale neschopnosti
alespoň sám sobě si nic nenalhávej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
jak mohla být pracovní neschopnost vydána 19.6., když 18. skončila. A pokud ses dostavil a dělal zkoušku a neuspěl, tak pochybuju, že by nějaké odvolání na zdravotní stav pomohlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicco7 píše:
bylo mu zasláno náhradní termín přijímacího řízení dne 19.června, kterého jsem se účastnil, avšak neuspesne … Pomůžete mi??
Opět píšeš nesmysl.
Nedostal jsi „náhradní termín přijímacího řízení“ nýbrž náhradní termín přijímací zkoušky. Neuspěl jsi. Tím je to vyřešeno. Můžeš to zkusit znovu za rok.
Děkan si fakt kvůli Tobě nesedne na pr+del a nezačne vymýšlet jak porušit zákon, aby filozofická fakulta UK neztratila geniální osobnost Tvého formátu.
Na ten rok si můžeš najít brigádu v zahraničí, nebo v ČR. Nebo zkusíš v srpnu přijetí jinde? Některé VŠ přece vypisují doplňovací přijímačky. Už uplynuly tři týdny. Co sis tedy našel? Jak ztrávíš ten rok?
- Citovat
- Upravit
Podepsal jste, ze jste ve zdravitnim stavu, ktery vam dovoluje zkousku absolvovat. Odvolani je tedy bez sance.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přišel si, napsal si zkoušku, podepsal jsi zdravotní způsobilost zda jsi byl nebo nebyl nemocný je naprosto irelevnatní.
přijat jsi nebyl. Smolík. Odvolávat se samozřejmě můžeš. Doporučuju poslat přímo tento text. sekretářka se občas potřebuje zasmát.
- Citovat
- Upravit
A to jsi ležel v kómatu, nebo proč ses nemohl v té pracovní neschopnosti ještě učit? PN ti skončila 18., náhradní termín zkoušky byl 19., nevidím problém. Prostě jsi neuspěl, smůla. Neuspěje většina uchazečů. Nebo jaký máš důvod toho odvolání, co konkrétně ti vadí, já to z toho elaborátu nechápu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě bez šance. Odvolat se můžeš jen proti procesní chybě.
https://www.ff.cuni.cz/…ni/odvolani/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sisika9 píše:
Takže to, že tě nevzali nebylo proto, že ti neuzanali nemoc, ale proto, že jsi 19. nenapsal zkoušku na dost bodů? Tak to smůla, prostě si se nedostal. A nebylo to kvůli nemoci, ale neschopnostialespoň sám sobě si nic nenalhávej
Ano, ale problém je v tom, že jsem byl v době od 7.června do 18.června v pracovni neschopnosti, tudíž to zaznamená, že jsem nebyl schopen se učit na přijímací řízení, a hned 19. června jsem konal přijímací řízení, ne připraven, ale podepisoval jsem prohlášení o zdravotní způsobilosti společně s prezenční listinou. Myslíte, že jsem si tím ĺ zatloukl poslední hřebík do rakve, nebo je tam ještě nějaka šance?? Myslíte, kdyby mi paní doktorka na 19.6 napsala, že jsem nemohl hned den na to, konat přijimaci zkousku, že by to vyšlo?? Měl jsem 51 bodů a hlasim se na filozofickou fakultu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše:
Podle mě bez šance. Odvolat se můžeš jen proti procesní chybě.
https://www.ff.cuni.cz/…ni/odvolani/#…
Dobrý den, procesni chýbou rozumite chybu v řádu, nebo v testu, podle čehokoliv se řidi Filozofická fakulta a odvolání??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit