Co teď s životem? Nevím co dál.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.3.21 20:18

Mohu ti poradit třeba s tím ježděním na koni. určitě se najde ve tvém okolí kdo hledá někoho na ježdění, jen stačí probruslit internet, v téhle covidové době nikdo nechce nikam jezdit takže pro lidi co mají koně a málo času je těžké někoho sehnat, tam pak už záleží na tom jak jsi zkušená a jestli se mužeš dopravit třeba autem abys mohla dojet i do lépe přístupných míst. já sama mám aktuálně čtyry koně na ježdění protože se lidi bojí courat :D prosím o zanechání anonymu, jinak vymazat
co se týče koní, dost se v tom pohybuji, takže ti mohu klidně i někoho sehnat, klidně mi napiš zprávu :)

• Citovat
  • Upravit
457
25.3.21 21:07

Milá zlatá zakladatelko..
Neztracej hlavu! Každý už měl určitě takovéto období, kdy neví do čeho píchnout a přijde si na mrtvém bodě.
Určitě se to vše časem spraví a budeš plná života a cílů.
Důležité je tomu nepropadat a pořád vidět svět trošku pozitivně i když to je těžké.
Kdyby sis o tom chtěla popovídat, klidně napiš. (je mi 25 a znám ty pocity co popisuješ dost dobře 😂)
Přeji Ti aby bylo brzo lépe a ať víš co dál..

:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 00:04
@Santa Juana píše:
Ty se máš! Já bych hned věděla, kdybych měla po maturitě. Jenomže samozřejmě by člověk musel vědět, co ví teď, a ne být tele :lol:Cestovala bych (i když teď s covidem blbý no). Rozmyslela si tu výšku, vyzkoušela více prací. Učila se další jazyk. Randila bych jak divá.

Cestování mám v plánu už delší dobu, zatím jsem něco našetřila „brigádou“, ale s tou jsem musela bohužel přestat, bylo to doučování dcery od mamčiné známé a pak ještě jednoho kluka co chodí na 2. stupeň, přesněji Angličtiny. Teď sedím doma na zadku jak tu psaly slečny. Bohužel ale nejsem jediná, teď v mém věku to má teď podobně hodně lidí no, momentálně ale alespoň zdokonaluju Němčinu, že bych pak zkusila udělat zkoušky, moc ale nevím jestli to jde udělat stejně jako s Angličtinou, např. Státnice. Ještě si něco pozjistím :D

• Citovat
  • Upravit
Parninas
26.3.21 00:08
@Floriska píše:
Mně spíš přijde zvláštní, že slečna v 19letech, co ani není těhotná, ani dítě zatím neplánuje, hledá radu zrovna na emiminu.. Trošičku bych uvažovala o trollingu..

Proc? Ja jako stastne bezdetna sem chodim uz nekolik let. To se nesmi? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.21 00:15
@LilyJane píše:
Tak tančit a kreslit můžeš i doma. Pokud máš alespoň nějaké místo na parapetu, tak můžeš mít i nějaké ty kytky/zeleninu a pod. Kup si květináč, pozjišťuj co by ti tam mohlo růst a snaž se :)
Pokud máš angličtinu velmi dobrou, můžeš třeba nabídnout nějakému školákovi v okolí doučování přes skype třeba - stylem konverzace. A nebo se naopak do nějaké takovéhle skupiny přihlásit.
Co se týče práce, pokud nevíš co chceš dělat, tak se zaměř na to co určitě dělat nechceš a podle toho vyřazuj různé pozice. Jsi mladá, můžeš to trošku prostřídat, ono se to nikomu nebude zdát divné.
Snaž se přestat vidět tu depresi kolem a najít si něco málo pozitivního. Někde jsem četla radu, si každý večer říct nějaké 3 věci, které ti ten den udělaly radost. Jakékoliv kraviny: koupila jsem hezký květináč, skvěle jsem si zatančila na jednu písničku, pokecala s kámoškou po telefonu. Čím víc se budeš soustředit na pozitiva, tím méně tě budou hlušit ty negativa. Základem je vstát a něco doopravdy udělat. Protože když člověk sedí doma a deprimuje se svou zbytečností, tak se mu nic moc dobrého stát nemůže.
Jo a dodatek: život nemusí mít nutně „smysl“ ve stylu, že někomu nutně pomáháš, nebo něco zachraňuješ a nebo si buduješ kariéru atd. Někdy je fajn se nechat unášet proudem a čekat kde tě donese a začít tam.

S tím doučováním, tak to byla do nedávná má „brigáda“, ale momentálně se zaměřuju na doučování sama sebe v Němčine :) S tou prací už jsem trochu něco vymyslela, tak se kdyžtak poptám atd…Dneska jsem měla dejme tomu produktivní den, a fakt jsem si to užila. Jak jsem nebyla celý den zavřená doma a mohla jsem přijít na jiné myšlenky mi fakt pomohlo :D tvá slova mě motivolala vstát a něco dělat, děkuju, nevím proč mi to tak trvalo se do něčeho dokopat, ještě jednou fakt moc děkuju :kytka: hlavně mi pomohlo se vyzpovídat kamarádce a mamce, vše říct narovinu jak to cítím a nějak to ze sebe dostat mi pomohlo (mamce jsem se i vyplakala :) ). Uuf- cítím se teď tak dobře že to už nemusím v sobě dusit :)
zakladatelka. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.21 00:27
@Anonymní píše:
Mohu ti poradit třeba s tím ježděním na koni. určitě se najde ve tvém okolí kdo hledá někoho na ježdění, jen stačí probruslit internet, v téhle covidové době nikdo nechce nikam jezdit takže pro lidi co mají koně a málo času je těžké někoho sehnat, tam pak už záleží na tom jak jsi zkušená a jestli se mužeš dopravit třeba autem abys mohla dojet i do lépe přístupných míst. já sama mám aktuálně čtyry koně na ježdění protože se lidi bojí courat :D prosím o zanechání anonymu, jinak vymazat
co se týče koní, dost se v tom pohybuji, takže ti mohu klidně i někoho sehnat, klidně mi napiš zprávu :)

Mám kam jezdit, o to nejde, jenže teď v té situaci se mi tam nechce protože se tam „motá“ docela dost lidí, ještě k tomu bez roušky atd…samozřejmě. 3× do týdne jezdím za babičkou i s mamkou a bojím se že bych jí třeba nakazila nebo tak. Ještě k tomu v našem městě to teď fakt vypuklo a má to tu dost lidí. Zní to jako výmluva, ale zdraví před ježděním má přednost :andel:
Dodatek: Jak jsi psala na jaké jsem úrovni, tak jsem jezdila aktivně od 8-14, teď už ani moc ne, spíš rekreačně no :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.21 00:31
@Anonymní píše:
Mám kam jezdit, o to nejde, jenže teď v té situaci se mi tam nechce protože se tam „motá“ docela dost lidí, ještě k tomu bez roušky atd…samozřejmě. 3× do týdne jezdím za babičkou i s mamkou a bojím se že bych jí třeba nakazila nebo tak. Ještě k tomu v našem městě to teď fakt vypuklo a má to tu dost lidí. Zní to jako výmluva, ale zdraví před ježděním má přednost :andel:
Dodatek: Jak jsi psala na jaké jsem úrovni, tak jsem jezdila aktivně od 8-14, teď už ani moc ne, spíš rekreačně no :)

A jak jsi psala, že by jsi někoho sehnala, tak by se možná něco hodilo, ne pro mě, a ne teď-až po těchto letních prázdninách, ale víc rozepisovat tady nechci, ale asi bych věděla o někom kdo by měl zájem… :D

• Citovat
  • Upravit
21362
26.3.21 07:15
@Kipa22 píše:
Xxx

Tu diskuzi jsi zalozila ty, ze? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
26.3.21 08:01
@malákráličice píše:
Tu diskuzi jsi zalozila ty, ze? ;)

Ne. Já nejsem zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
26.3.21 08:59
@Anonymní píše:
S tím doučováním, tak to byla do nedávná má „brigáda“, ale momentálně se zaměřuju na doučování sama sebe v Němčine :) S tou prací už jsem trochu něco vymyslela, tak se kdyžtak poptám atd…Dneska jsem měla dejme tomu produktivní den, a fakt jsem si to užila. Jak jsem nebyla celý den zavřená doma a mohla jsem přijít na jiné myšlenky mi fakt pomohlo :D tvá slova mě motivolala vstát a něco dělat, děkuju, nevím proč mi to tak trvalo se do něčeho dokopat, ještě jednou fakt moc děkuju :kytka: hlavně mi pomohlo se vyzpovídat kamarádce a mamce, vše říct narovinu jak to cítím a nějak to ze sebe dostat mi pomohlo (mamce jsem se i vyplakala :) ). Uuf- cítím se teď tak dobře že to už nemusím v sobě dusit :)
zakladatelka. :srdce:

Zakladatelko, tak pokud nestuduješ a ani nemáš v plánu studovat, tak by to chtělo začít řešit práci. Do začátku bych vzala cokoliv. Sice se říká, že práce není, ale do supermarketu nebo do některých fabrik nabírají pořád. Není to sice job snů, ale aspoň si našetříš nějaké peníze a budeš mít důvod ráno vstát. Není to žádná ostuda začít takhle, do toho můžeš při práci posílat další životopisy a hledat dál. Až se situace s covidem konečně umoudří, budeš mít nějakou korunu a budeš moci cestovat do aleluja. Ale určitě bych neseděla doma na zadku. Máš po maturitě už pár měsíců, chtělo by to ukončit prázdniny a začít něco dělat. Cokoliv. Uvidíš, že sama ze sebe potom budeš mít lepší pocit. Přítele nech být, ten přijde až bude správný čas. Jsi mladinká, času na to, abys našla někoho, s kým ti bude fajn, máš habakuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.21 21:16
@Anonymní píše:
A jak jsi psala, že by jsi někoho sehnala, tak by se možná něco hodilo, ne pro mě, a ne teď-až po těchto letních prázdninách, ale víc rozepisovat tady nechci, ale asi bych věděla o někom kdo by měl zájem… :D

Tak si pak klidně můžeme napsat ☺️️ není problém něco sehnat 😃. Ono právě u těch soukromníků máš dobré, že vlastně jediný kdo tam je, tak majitelka (když mají koně doma) takhle to mám s ježděním já, a pokud zvládáš všechny chody, třeba menší skoky a základy přiježdění tak se sežene na 100% když né pro tebe tak pro tu druhou osobu ☺️️ ale je to jedna z možností toho odreagování

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová