Co tím sleduje?

Anonymní
13.3.15 06:33

Co tim sleduje?

Ahoj,
Pred 2 mesici se se mnou rozesel pritel, duvodem bylo, ze si chce uzivat, nechce vztah. Mesic na to me kontaktoval, aby mi rekl, ze ten vecer nekoho poznal a chodi spolu!!! Ja ho smazla z FB, vymazala cislo, snazila se zapomenout. Pred 14 dny mi poslal svoje nove cislo. Ja nereagovala. Vcera mi na Fb napsal, ze se stehuje „k te, co s ni chodi“. Po mesici!
Proc mi to rika? Proc mi to dela? Chci na nej zapomenout a tohle pripomenuti se me srazilo :(

Diky za nazory :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
13.3.15 06:36

Neres, jen si chce dokazat jakej je borec. Takovych po svete beha. Kdyz to posloucham kolem sebe… bude lip za chvilu da pokoj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.3.15 06:39

A pokud te to dost trapi tak si zmen cislo a smaz fb. I bez nej se da zit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 06:45

Me trapi to, ze u me to pul roku neslo bydleni atd…a ted najednou to jde. Ale dobry, neresim to. Proc, kdyz je tak stastnej a zamilovanej, rozebira to se mnou!!!?

• Citovat
  • Upravit
117
13.3.15 06:55

Ja tady sice delam chtryho ale sam bych mel asi mlcet (nektere diskuzjici budou vedet :mrgreen: ) ale myslim ze i kdyz to ted tak nevypada tak za par tydnu nebo mesicu budes srastna ze se takhle chocal protoze zjistis ze za to takovejhle hnup fakt nestoji a budes rada ze te v tom ujistil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.3.15 07:03

Protože je to blbec bez empatie. Asi má pocit, že jsi mu blízká a chce se s tebou podělit o novinky, aniž by si uvědomil, že ti ublížuje a že ty s ním už život sdílet nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
13.3.15 07:06

Buď ráda, že si se takového puberťáka zbavila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
13.3.15 07:09

Zakladatelko, přesně tohle mi dělal exmanžel, po tom, co jsme se rozešli. Já mu na žádnou sms neodpovídala (na FB nejsem), dělala jsem mrtvého brouka. Mstil se tím, že ignoroval soudní obsílky ohledně rozvodu, tak jsem se na jeho chování zeptala kamaráda psychiatra. Řekl mi, že mu jde jen o to, získat nějakou zpětnou vazbu, že má zkrátka potřebu být se mnou v kontaktu. ať už jakýmkoliv způsobem. Upozornit, jak moc on je teď šťastný a abych litovala, o co jsem přišla :lol:. Podotýkám, že nic z toho nebyla pravda, bydlel na ubytovně a z práce ho vyhodili kvůli alkoholu, což byl ostatně i důvod rozchodu. Pak dokonce přitvrdil, psal mi oplzlosti, tak jsem změnila tel. číslo, a mám konečně klid. Radím ti, pokud to jde, udělej totéž, ignorace, tím ho vytočíš nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
13.3.15 07:13

Bud nad věcí a ignoruj ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.3.15 07:16

Na FB ho můžeš blokovat, že ti ani nebude moct napsat zprávu. Myslím, že ignorace je přesně to, co ho vytáčí nejvíc, tak v tom pokračuj :hug: Myslím, že se bude pokoušet tě vyprovokovat k nějaké reakci. Asi zase tak šťastný není, když to potřebuje ventilovat tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
13.3.15 07:20

Myslím, že ten rozchod s Tebou nemá v sobě vyřešený, možná ho to mrzí. Nejlepší bude ho úplně ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.3.15 07:25

Asi tak dokonale šťastný nebude, když to potřebuje vytrubovat do světa a bývalé holce, je to ubožák, buď ráda, že jste od sebe pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
13.3.15 07:42

Na fb si ho blokni, on te neuvidi, nemuze kontaktovat a neuvidis ani ty jeho. Je to vul :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
13.3.15 07:49

Ignoruj ho, jen si chce dokazat jakej je kung a honi si ego a vi, ze te to bude trapit. Maximalne bych mu napsala, ze mu prejes stesti a ze se vase cesty nadobro rozesly tak at te jiz vic nekontaktje. Me tohle delal ex. Psal me jak u nej spala kamoska atd. A ted? Ja mam uz dva roky pritele, cekame mimco a stavime domecek a on je sam a utapi se v chlastu. Takze tak dopadaji ti velci kingove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.15 07:55

Nas vztah nebyl dlouhej, a on mi pri rozchodu tvrdil, ze to nebral vazne. Takze nejake kamaradstvi nehrozi. Nerikam, ze jsme se hadali, ale proste jsem ho chtela odstrihnout. A jak jste tady psali, proc ma potrebu psat me, kdyz je stastnej. Nikdy tolik nepsal a ted mam od nej na fb nekolik odstavcu.
@Kakika asi…ja uz na nej nereagovala…dnes rano zprava…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky